Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28

Total War: Thrones of Britannia - první trailer

Respektive první trailer, kde už konečně vidíme záběry ze hry. https://www.youtube.com/watch?v=5MUdiBfXo04
  • ucho

možné PS+ hry na duben

PS4
    Mercenary Kings

PS3
    PES 2014
    Sly Cooper Thieves in Time

PS Vita
    Hotline Miami
    MotoGP 13
    • Miserius
      Včera to bylo v bleskovce *3*
      • ucho
        sakrblé, asi moc pracuju :D
        • Miserius
          Ale poprvé jsem fakt zkmalanej z výběru her *13*
          • Já jsem například z Mercenary kings nadšen.
          • ucho
            Sly Cooper Thieves in Time mi náhodou nevadí, to si zahraju rád.
  • Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...

Nuda, o půl noci bylo 3.1 :-D
  • Veskoslav

Kdo se těší na Vánoční Dotu 2 speciál s Wraith Night?

http://www.youtube.com/watch?v=_VNqzE4Qi2w
    • nekromant33
      dota a její klasickej mód mě vůbec nezajímá, ale tohle je nějaká variace na x hero siege nebo jak se to jmenovalo? to tam jsou jako custom mapy a jiný módy od hráčů, nebo to je oficiální?
      • Veskoslav
        Ne. To je přímo od Valve mapa. Je to mód navíc, který bude opět časově omezen. Ale kdy to bude na klasickém servru Doty, to netuším:)

EDIT: Tak už je to ve hře:)
  • Capcom dodal na trh rekordní množství (ve své historii) jedné videohry - počet kopií Resident...

Nič íného som ani nečakal hra je výborná a keby si ju kúpili aj fandovia prvej trilogie tak sú čisla ešte vadšie.
    • Capcom dodal na trh rekordní množství (ve své historii) jedné videohry - počet kopií Resident...

Dodal. ne prodal !

ver mi že velký rozdiel v tom nebude, odhad do konca roka je predaných 7 mil. kusov
        • Seznam nejstahovanějších her na evropském PSN v měsíci září 2012.

Po zahrání dema jsem přesvědčen že to je ještě větší akční zběsilost než byla 5tka, navíc s chaotickým prostředím, za Leona jsem se ve tmě stále o něco zasekával a demo za Chrise bylo také v nějaké těžce industriální lokaci která nebyla 2x přehledná. Já ho koupím až někde ve slevách, nebo z bazaru, a to jen kvůli co-opu který doufám bude kvalitní alespoň jako u předchozího dílu. Pro mne Resident Evil jako survival značka skončil 3tím dílem. Stejně mám teď bohatě co hrát (Guild wars 2, Borderlands 2, ... nedohraný Skyrim *7*), tak si klíďo nějakej pátek počkám :)
          • Omlouvám se za nadpis, byla to reakce na diskusi o RE6
        • A pritom to ma tak skvele hodnoceni jak od recenzentu, tak predevsim od hracu samotnych.:-)

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/resident-evil-6
  • Kárdinální blábol !!!
  • Jack1947

Dishonored:Brigmore witches DLC

"An incremental update (v 1.4.1) has been released today on Steam. The update resolves crashing issues reported both here and within the Steam Community¸¸ Takze fanouskum a ti co hrali a kvuli , bugu nedohrali uz ted by mneli mit sanci doparit. ( Myslim ze o tom asi uz vi, jen kdyby ne...).
    • Jakto, že ještě nestuduješ učebnice pravopisu, porucho? Než si doplníš alespoň nějaký základy, tak ti doporučuju čárky úplně vypustit, protože je prostě neumíš dělat na správnejch místech.
      • Jack1947
        Nestuduju, nechces mi s tim pomoc kdyz si tak chytrej, " Please Help me, im so desperate¸¸
        jinak drz hubu, tvoje slova bezztak vahu nemaj, anonym pch *15* .
        • Ano - já jsem stejně jako ty anonym, akorát nepíšu jak ret*rdovanej p*čus. *15*
          • Jack1947
            Ses debil, a ja se snizuju jen na tvoji uroven, hodnotis lidi podle toho jak pisou ( i prestoze vis ze poruchy uceni, psani jsou.) Di se vycpat, ses pro mne jen hnilobnej hnidopich a nic vic. *3*
            Anonym ? Jsi uplnej anonym, a jeho reci jdou mimo, nemas koule se zaregistrovat ci co. Tahni zpatky tam kde bydlis do stok.
  • jamar28
    Taky vám někomu Mass Effect Andromeda tak brutálně zamrzá nehledě na graf. nastavení?
    • Veskoslav
      Ne. Vše plynule.
    • Jack1947
      Jako že zamrzne celej kompl rofl ?? *8* *1*

No to e pecka, grafika horší 2007 roku a ještě enormní zátěž na pc jen tak dál. Už se těším na hodnocení pod 7/10 nepůjde ( i když bych spíše hodnotil tak těch 5) *3*
      • jamar28
        Restartovat jsem to musel zatím jen jednou, vždycky jsou to zámrzy jen na pár vteřin. Po takových 5 minutách po spuštění to pak už jede v pohodě. Nechápu.

Sranda je, že když už jsem si zaplatil Origin Acces, tak jsem si stáhl i BF1 a ten mi jede naprosto v pohodě a má asi tak o 200 % lepší grafiku. *1*
        • Veskoslav
          Spolužák měl to samé. Měl staré ovladače na kartu. Pokud je nemáš, tak nevím, co pak:)
          • jamar28
            Já si taky myslím. Proto jsem se ptal tady, jestli to má víc lidí, nebo je to jen můj problém. Bohužel na AMD je asi něco špatně, protože když je chci aktualizovat přes AMD klienta, tvrdí mi, že nemám připojení k netu a když je nainstaluju ze stránek AMD, tak se sice nainstalují, ale pořád to ukazuje, že tam jsou ty staré. *7*
            • jamar28
              Jo, asi na potřetí už to AMD nainstalovalo správně a bylo to tím. Sekání je konec a dokonce si můžu dovolit i vyšší nastavení. *4*
            • Draken69CZ
              http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx

a pak nainstalovat nejnovější
            • Veskoslav
              V tomto bohužel nepomůžu, teď běžím na Nvidii.
      • Radkaa
        To bylo jakým jazykem, mimozemšt'ane ? *7*
  • MickeyMutant

Hideo Kojima: Metal Gear Solid V nebude lehkou hrou.

Bleskaři, piš už konečně ta asijská jména česky. Není žádná katastrofa, když ti to jednou nebo dvakrát ujede, hloupé je, když tě lidi upozorní, ale ty při nejbližší příležitosti znovu nasadíš anglickou transkripci. Pravidelně jako sluníčko.
    • Mě zas přijde hloupé počešťovat něco, co už je zažité v "angličtině". Například jako jména zaměstnanců nadnárodních firem. Přijde mi to stejně hloupé, jako překládání názvů her / filmů. Nebo třeba firem. Už se opravdu těším, až někdo začne psát Bajovér nebo Namko Bandaj.

Všude se píše anglický přepis, snad s výjimkou jmen Japonců žijících v ČR. Tedy všude, dokud se nenajde někdo s tím skvělým nápadem, že Čeština je skvělý jazyk a měla by se cpát všude (používajíce při tom slova "transkripce" místo "přepis").
    • Opravdu se tu řeší i takovéhle píčoviny?
      • MickeyMutant
        Opravdu. Často dokonce i větší.
    • ringmancz
      Šuhej je logicky lepší přepsanej, ale Kojima je podle mě v angličtině zažitej dost
      • MickeyMutant
        Nejde o to, co je zažité v angličtině, důležité je, co je správně česky. Má to svou logiku - správný přepis nevyžaduje znalost angličtiny. Kodžima dokáže přečíst i tvoje babička, ale u Kojimy bude polovina lidí dumat, jestli mají číst "Kodžima", nebo třeba "Kožima".

Tolik k dobrým důvodům pro českou transkripci*4*
        • Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....

mal by si zacat u svojho nickyu "MikyMutant"...
          • MickeyMutant
            Klaatu barada nikto!
        • ringmancz
          předpokládám, že většina čtenářů zvládne přečíst Hojima a babičky sem stejně nechodí. to by se potom muselo přepisovat i z angličtiny a ostatních jazyků. proč se třeba nepřepisuje Chan?
          • MickeyMutant
            Ale přepisuje, je to Čen. Jak by se ti líbilo třeba podobné "Chiang Kai-shek", místo českého přepisu "Čankajšek", pokud víš, o koho se jedná? Jestli mluvíš o Jackie Chanovi, tak to je hollywoodské jméno, které ještě posiluje svou "americkost" tím jménem Jackie. A u angličtiny a jazyků, používající latinku jako čeština, se zachovává původní zápis.

U ruštiny, japonštiny, hebrejštiny, arabštiny a jazyků s jiným písmem se samozřejmě provádí česká transkripce. Není důvod to až na výjimky přejímat z angličtiny. A když už jsme u Jackie Chana - spousta lidí u nás jeho jméno právě dík anglické transkripci komolí a vyslovuje Čan místo Čen.
  • War Thunder

Dlouho jsem nehrál, přestal jsem v té době, co hru zprasili tím "updatem."
    Teď jsem dostal znovu chuť, ale ani to nechci zapínat, pokud to je tak, jako to bylo předtím. Takže: změnilo se něco? Domnívat se, že vrátili starý systém tříd a zkoumání, je asi naivní...
    • Rozbitý MM už je v celku opraven, nevím jak je to u tryskáčů ale 1,2,3 je v pohodě.

S tím výzkumem to máš těžký - máš sice pomalejší postup na další letadlo, ale zase moduly zkoumáš mnohem, mnohem rychlej.
      Prostě zahoď předsudky, dej si pár bitev a uvidíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit