Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • From Dust od UbiSoft místo slíbené jednorázové aktivaci vyžaduje neustálé připojení k internetu....

Pamatujete si jeste jak jsem vam vypravel o zlych marketacich? Vsadim boty ze tohle satanovo DRM je taky jejich ditko.
  • Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje, že bude-li zvolen, postará se o vymýcení násilných...

Tak japonsko ma za sebou tezke zemetreseni a on vymysli nesmysly ,jako zakazovani nasilnych her,protozě hry "ultimately stimulate people to murder".
  • Wyder

Prezident Sony (Jack Tretton) pokládá současný trend sociálních a casual her za dočasný.

Jack je prezident SCEA, prezidentem Sony je Kaz Hirai... :P
  • KIMCID

Elder Scrolls: Pekelné město a Pán duší – knižní recenze

Tak nejdřiv cenzura a teď nefunkční stránka??Trapné!!!
    • Nebul všude. Jsi s tím trapnej.
      • KIMCID
        ubožáčku když si to necháš líbit
        • Když se člověk nechová jako naprostý hovado, nikdo ho mazat nebude. Nikdy se to tu nestalo.
          A pokud nejsi schopen pochopit, že po výmazu nevhodného příspěvku zmizí celé vlákno, je mi tě dokonce líto...
        • Pracuje se na oficiální češtině do League of Legends.

Když systém okrádá lidi o jejich svobody, peníze, životy, tak lidi mlčí a bojí se. Když jde o diskuse na herním webu, rostou jim křídla a teď je ten správný čas bránit svoje práva.
  • Radioaktivni_surikata

Obrazem: Grafické porovnání PSV/PC/X360 verze Borderlands 2.

Tak není to zázrak, ale to jsem čekal. Jenže co je hlavní a bleskovka nezmiňuje je fakt, že Borderlands 2 na Vitu podporuje cross savy mezi PS3 a Vitou. Jinými slovy to budou fakt Borderlands 2 a ne nějakej přiblblej spin-off, jak se spekulovalo. A včetně 6 DLC, který jsou tuším už zahrnutý do hry. Jdu bouchnout šáňo, na jaře opráším Vitu :)
    • frag.ment
      A to tě bude fakt bavit hrát takovou střílečku na Vitě a její pidi obrazovce? Podle mě to vytratí atmosféru, kterou hra má a dá se to vyzchutnat jen na pořádné TV nebo monitoru.
      • Radioaktivni_surikata
        Mně Borderlands 2 nijak zvlášť atmosferický teda nepřijdou, zase tak moc vyjukanej z jejich cellshadu a komiksový grafiky nejsem. Malá obrazovka mi na handheldu nevadí. Kdyby jo, tak ho v první řadě vůbec nekupuju, to je tak nějak podstata věci, že handheld je přenosná konzole a domácí kino s sebou nikdo tahat nebude. Tohle je přesně ta hra, kterou Vita potřebovala. Zábavná s desítkami/stovkami hodin hratelnosti, do který nemá člověk problém z fleku naskočit, takže mu nevadí, že má mezi hraním třeba týden mezery, což je přesně můj případ.

Tablety sem vůbec netahejte. To je akorát přerostlá hračka, která na hraní nemá aní pořádně uzpůsobený ovládání. Sice se k tomu dá dokoupit klávesnice, ale to už člověk může rovnou tahat laptop. Nevyhypovat to před pár lety Apple, tak by po nich dnes pes neštěknul.
        • Handheld, mobil, tablet ... princip je stejný, malinkatá obrazovečka a matlání po displayi. Humus a proč? Proč proboha, když existují velké KVALITNI monitory a nabušená pc. Ale tak každého věc, že. Kdo se nechá oblbnout blbostma, ať si je užije, když se mu to líbí :)
          • Opravdu, zcela vážně, taháš monitor, stolní pc klávesnici a myšku aby sis mohl po cestě zahrát? On mluvil o tom, že Vita je PŘENOSNÁÁÁÁ, tudíž asi bude mít menší display. Boha že já na takového trolla reaguji.
          • Matlání po displeji? Ty's nikdy neviděl, jak taková Vita nebo PSP vypadá, co? Chudinko, pod tím kamenem ti určitě je zima :(
          • To si raději dám do kapsy nabušenou kalkulačku a koupím třicet konzolí, než abych ztrácel čas s takovýma chujovinama jako KVALITNI monitory a nabušená pc. Fujtajbl!
            • troll detected
      • Jj asi jako čumět na film na tabletu.

Lidi by se měli víc naučit využívat stroje a ne naopak.
  • Cosi

Tak co říkáte na E3 konferenci Microsoftu? Napište tweet s hashtagem #gamesczE3 a dejte to vědět...

Co na to? Ten typan ze Zingu to po větě: "Dance Central ať je to nový Dance Central, to mám strašně rád" to u mě totálně zabil. Opravdu budu to psát tady všude, než další spolupráci se Zing to radši cokoliv jinýho. I když Lukáše jsem poslouchal rád už nikdy víc.
  • Worhammer

Nevíte, jak mohu remapovat starší hru pc port z ps1? Používám gamepad xbox 360 pro PC.  

• Lukyz

Zvláštně formulovaná věta, ale pokud jsem to správně pochopil, vyřešíš to tímto.

• Worhammer

Díky, ta hra podporuje herní volanty, neexistuje něco jako JoyToWheel? 

• MARTASLJ19

Sibiřský hráč žaluje Bethesdu za to, že se stal závislý na hře, kvůli čemuž ztratil (po třech týdnech hraní) práci i manželku.

K tomuto len: KUS KOK***
  • God-of-War

Bývalí vývojáři hry S.T.A.L.K.E.R. chystají 26. června spustit Kickstarter kampaň pro svůj nový projekt Areal, ve kterém bude post-apokalyptický svět nakažen mimozemskou látkou nazvanou metamorhit.

Už je tu článek.. *7*
    • Toto je vyjádření Vostok Games (tvůrci Metra):

"We have contacted GSC's lawyers regarding this fraudulent claim of being the developers of Stalker and Metro Last Light. Please do all you can do ensure people know these claims are false."
  • Jack1947

PS4 Pro verze hry Stardew Valley se potýká s technickými problémy.

Ty vole tak tohle je moc teda *1*

Ještě bych bral UNCHARTED4 byt to není žádnej grafickej zázrak ale indie hra ? Co má to snad nějaké bugy nebo propad FPS ?? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit