-
Life is Strange
Kompletní čeština je venku http://www.zing.cz/novinky/30327/cestina-do-peti-epizod-life-is-strange-s-korekturou -
Insurgency - Game closing
http://steamcommunity.com/app/222880/discussions/1/558746089389828176/
http://www.reddit.com/r/insurgency/comments/2eedyj/game_crashing_on_launch_avg_related/
Grr... *10* *16* nedokázal jsem dokončit ani trénink. Ty vle... co tohle ku*va je, konečně hra která (se mi jako mod celkem líbila a bavila mne) dostanu jí tady zdarma od někoho. Ono to padá! Nepřipohím se ani do serveru, na steamu píšou že to má problém s pamětí či co. Ty vle tak zejtra nestávám brzy (vlastně dneska) chtěl sem si to zapařit. a Ono né, bude to padat... přitom jak koukám tak parádní komunita ohledně téhle hry všechno zadara - tohle dokáže tedy naštvat.
Píšou tam že možná pomůže restart, hmm to asi až zejtra no. TAK aspon že mám ty 2odznáčky no.
"ověřit integritu je asi zbytečnost" i tak zkusím no. Kopl bych do toho... Přitom optimilizace je dobrá ( njn Source) jen pár škubů to nevadí ale tohle to fakt ne.
Takže ověření zdá se pomohlo... jinak super hra. *3* Nechápu že jsem za 3hodiny nedostal žádné experience points... to mi nevadí.ani Level ne. Né že se tahle hra hraje kvůli levelu. -
-
Ta hra je dobra akorat tak na Steam odznacek z karticek *1* chova se to strasne nerealne a menu + hud jsou prote hnusny.
-
-
Prdaljz... náhodou to je konečně hra kde je důležitá taktika. Mne se to líbí, co že umřu protože nekempuji nebo umíram z neznalosti mapy.
Navíc to není AA -americas army kde to není otevřené pro nikoho jiného než lidi co sou blázni do amerického patriotismu. Je to i zábavnější než red orchestry ted bude volno + víkend dám tomu pár hodin.
-
-
-
Les Revenants
Nejlepší zombíci ever! Nádhera! -
Má cenu upgrade PC?
Zdravím,
již dva roky mám tento ( https://www.mironet.cz/hal3000-gold-ii-9218-herni-kupon-intel-i33220-33ghz-8gb-1tb-nvidia-gtx650-dvdrw-bez-os+dp191838/ ) počítač a pozoruji, že nároky se za ty dva roky zvedly celkem slušně a tudíž u ne všechno rozjedu na nějaký normální rozlišení a fps (např. Z3 mi jel na 720p/30fps lock). Tudíž se rozhoduji, jestli má cenu upgradovat anebo rovnou koupit konzoli (PS4), protože stejně na PC vychází naprosté minimum her, co nerozjedu na současném PC a nejsou na konzolích (kdoví, jestli vůbec nějaká teď existuje).
Co byste mi poradili, v HW se prakticky nevyznám a pokud by to znamenalo nějaký dražší upgrade (GK+proc.+základní deska), osobně se kloním spíš k PS4.
Díky moc. -
-
Nakonec vzhledem k další investici do PC teda vezmu konzoli, nečekal jsem, že současný PC je na tom se smyslem upgradu až tak špatně (ještěže jsem za něj nedal původní cenu). Co jsem na netu koukal, tak upgrade PC by levně nevyšel a do nového PC se mi moc peníze dávat nechce, zvlášť, když současný vystačí v pohodě na zbytek, co na konzoli neudělám (práce, net, zbytek her, co na PS4 nebudou či pokud bude současné PC zvládat hru lépe, než PS4 atd.).
Díky moc všem za odpovědi. -
-
dobře děláš *3*
-
-
-
Mám 4 roky starý poskládaný komp: gtx560ti, amd phenom 4x 3,2ghz, 8 gb ram. Z3 hraju na 45 fps / 1080p, medium-high detaily. Naprosto spokojený s touto sestavou. Je pravda, že poskládané rádoby herní kompy nemá cenu kupovat, jen tě okradou o prachy za zbytečnosti , které nepotřebuješ. Mimochodem ten komp poskládat mě stál 14 500,- a nové hry zvládá naprosto bravůrně.
-
Rozhodnout se budeš muset sám, jestli se ti lépe hraje na pc, nebo na konzoli. Tady ti jen zamotají hlavu *3*
-
-
Přesně jak píše kennyB, musíš se rozhodnout sám, maximálně bych přihlédl k financím - pokud si můžeš dovolit aspoň 20k, šel bych do PC v opačném případě do PS4.
-
-
kupou hociakeho 4jadroveho hasswella (i5)a r9 380 /gtx 960 zahras vsetko na max na full hd(okrem sprasenych hier - na r9 380 budes mat problem s pcars, a na gtx 960 napodiv optimalizovany gta 5)
ked mas viac penazi, kup si gtx 970, ale len na fullhd, alebo ked mas viac penazi, o chvilu vyjde r9 Nano, ktora si vytrie podla vsetkeho kazdou kartou do 10tisic -
-
pokud máš dobrou TV, tak kup PS4. Pokud sedíš v dostatečné vzdálenosti, tak hraješ v dosti podobné kvalitě jako PC hrači na maximum. Pokud máš monitor a chceš hrát u monitoru, kupuj PC.
-
-
Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.
Pc hraci zase chteji nejakou exkluzivni hru i na PC? A proc pak jeste k tomu zavodni? Vzdyt prece maji tak strasne moc uzasnej a realistickej project cars nebo Assetto Corsa?! *7* *8* -
-
Možná proto Jindro, že ani jedna z tebou zmíněných her není otevřená arkáda. Navíc pc hráči nebo jenom procento hráčů? Chápu, že tvůj mozek nevidí rozdíl, ale zkus to.
-
Myslis jako ze tahle petice mluvi za vsechny PC hrace? Nebud brambor.
Forzu bych ale klidne bral, poradna arkada na PC neni.
A Assetto nebo Project Cars sou simulace a semisim, takze srovnavat to muze jenom defekt.Zatimco Forza je cistokrevna arkada.
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Dokud jsem měl monochromatickej monitor černá-bílá, tak jen nějaký pekelně starý šachy, po pořízení počítače s monochromatickým monitorem černá-oranžová se nám podařilo rozběhnout kulečník Sharkey's 3d Pool a konečně po pořízení novějšího stroje (Pentium 166) s barevným monitorem klasicky Wolfenstein 3D a Doom. Z mých prvních klasik ale nemůžu opomenout Prehistorik, Prince of Persia, Descent, Golden Axe, Dyna Blaster, Raptor: Call of Shadows, Jazz Jackrabbit, Stunts, Summer & Winter Challenge, Tycoon a Warcraft 2. Pak přišel Duke Nukem 3D, Carmageddon, GTA 1, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Fallout a éra modernějších her, které jsem hrál většinou až o generaci později, protože jsem měl vždy o generaci starší počítač *2* -
kto si kúpi pátek LEVEL na nechce Red orchestru nemohli by ste mi hodit kod na mail? kaliber123@centrum.sk
-
-
Teda jen zasnu, ( potom co jsem si procetl z bleskovek, plno trvh zebrajicich co zahltily nejednu stranu, hlavne kaliber) a ty jo tam bude Orchestra to sem nevedel.
-
Harpyje! *1*
-
ale to není ta hra co byla v Origin Bundlu
-
Ty jsi tu psal minule jak jsi vybral Steam klice z jednoho postu ty parazite, neni ti to blbý? Ty hry co jsi si tam vzal jsi tutove jeste ani nezapnul a už tu žebras dalsi...
-
hehe mozna az se naucis poskladat vetu, tak ti ho rodice za odmenu koupi...
-
-
Daiblo 3 a Amazon
http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0030DH9R6/ref=cm_cr_dp_hist_one?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0 -
-
Pssssst ! Dnes se hraje : "Přihlašovací obrazovka ":DDDDDD
-
Metacritic lepsi :D
-
-
PC verze Far Cry 4 a Assassin's Creed: Unity se budou vyvíjet v kyjevské pobočce společnosti Ubisoft.
Hahaha, takze nashle do 2016 :]. -
Wasteland 2 prodalo 1,5 milionu kopií na Steamu během čtyř dní!
http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-09-24-wasteland-2-sells-1-5-million-in-four-days -
-
Tak oprava prodala za 1,5 milionu dolarů, chyba PR InXile
-
-
1 500 000/40$ (cena na steamu)= cca 37 500 kusů hry
-
-
na 4 dny je to celkem slabota.
-
-
Naopak. Většina lidí, co to chtěla, tak to měla z EA nebo z Kicstarteru. A na to, že se jedná o okrajový žánr RPG, tak slušné číslo. Nevím kolik si představuješ, že by měli prodat.
-
-
samozřejmě je výhoda, že je vývoj zaplacen kickstarterem, ale tam je jiná cílovka. z pohledu prodeje hry (novinky) je tento výsledek slabota, a ukazuje to na malý zájem o tento žánr (nebo takto realizovaný žánr). super meat boy měl jaké prodeje? první den 15 tisíc? a to by měla být v porovnání s wasteland 2 hříčka. z finančního hlediska jsou v suchu a můžou být spokojeni prakticky s čímkoli. se zapisováním do herní historie je to ale slabota... za ty čtyři dny bych si představoval za slušný stav tak dvojnásobek toho, co uvádí...
-
-
-
-
-
škoda, že to nic nevypovídá o kvalitě hry, jen o nadrženosti hráčů...
-
-
vidim ze si to hral, co myslis, na ake zbrane je najlepsie sa zamerat? ktora recova abilita je najdolezitejsia? kolko je cca potrebne dat bodov do speed, inteligence, charisma?
ktore npc ti najviac utkvelo v pamati? -
-
zbrane automaticka rifle zatim (energo mam jen slaby 3 doted)
heavy mi taky dlouho byl spis na obtiz (ale ted jsem nasel zbran, co dava cca 20-30 dmg a bursty po 6)
ja si dal u jedny z hlavnich postav smart ass a prvni followerka ma hard ass, snad krome jednoho rozhovoru jsem tim zatim vyresil vsechny (tam bylo potreba kick ass a nic jinyho neslo)
ale jsem teprve tak ve ctvrtine odhadem -
-
:) som cakal ze sa ozve Kubas, kedze mal bohorovne vyhlasenie :)
alebo ze by to bol len blby troll?... -
-
hrál jsem zatím jen asi hoďku :) a rozhodně jsem nechtěl říct, že by byl Wasteland 2 špatnej... jen že když je takovej hype, tak to prostě spousta lidí nakoupí hned v release day, aniž by četla nějaký recenze, ale už je to koupený a zaplacený a pro vývojáře úspěch, i kdyby to byla třeba úplná blbost... takže když něco prodá milion a půl kopií za čtyři dny, neznamená to skvělou hru, ale úspěšnej marketing
-
-
-
-
Pravda, ale aspoň to může pomoct žánru, když někteří další uvidí, jak i taková hra může i vydělat hromadu peněz.
-
-
jdi zpatky do cod *1* *2* *15*
-
o to je smutnejsi, ze divinity zatim prodalo jen pul mega...
-
-
Tak to prodalo víc, omylem napsal kusy místo dolarů.
-
-
tak ted jsou smutny oba vysledky, prestoze divinity si to zaslouzi jeste min *5*
-
-
-
-
-