-
Ubisoft se dotázal hráčů Rainbow Six Siege, jaké další módy by chtěli (včetně sólo kampaně) a kolik by byli ochotní zaplatit za úplně novou hru vycházející z Rainbow Six Siege.
SOUHLASím! KAMPAN!
-
-
Otázka jestli to udělat jako DLC, nebo stanalone. Z marketingového hlediska bych asi udělal zrovna u R6S jako DLC, aby to lidem vyskakovalo aby si to koupli. Ale nevím kolik by hra pak musela mít GB když už teď (bez vysokých textur) atakuje 100gb
-
-
Navíc je na to už poněkud pozdě a pochybuji že dosáhne kvalit např RS3, to je nereálné.
-
-
-
Xbox ležatáosmička
http://www.gamesthirst.com/2013/04/25/xbox-called-xbox-infinity-logo-leaked/
Novej xbox se bude menovat Infinity
Ten název má nejspíš spojitost s "Infinite připojením k internetu"
A slogan bych dal spíš: Forever online, forever alone -
-
Mhh
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1e2s0u/discovered_that_everyone_thinks_a_fake_xbox/
Ale zkusils to... -
-
Sh*t happens. Logo je sice falešný, ale ten název bude podle mě pravej. Dává to celkem smysl
-
-
XBox 2pi*n by byl lepší název. Si myslím.
-
-
Na net unikly dokumenty odhalující jakým způsobem bude spolupracovat PS Vita s PS3.
Všechno to vypadá a zní pškně.
Zásadní jsou dvě věc:
1. Aby ta sociální integrace byla volitelná. Vím, že spoustě lidí se to líbí a nemám proti ní nic, pokud mi ji necpou.
2. Hry, hry, hry. Jeden Uncharted a jedna Resistance jako "óóóóh" tituly + pár vyleštěných flashovek (Escape Plan) nestačí... -
360° panoramatický pohled na Sovngarde z The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ať mi žádnej skyrim hater troll diskuzní netvrdí, že ta grafika není dechberoucí... -
-
Nejsem Skyrim hater... Ale ta grafika je v základu prostě dechberoucí jenom na obrázku :/ Jakmile se to začne hejbat...
-
-
Jde na Steamu získat 28xp, jinak, než sbíráním odznáčků?
-
-
Můžeš udělat pár primitivních komunitních úkolů. Například: zrecenzování hry, nastavení skutečného jména, vyzkoušení komunitního trhu atd... To ale už asi máš splněné? Kdyby ne, tak to zkus.
-
Kupováním her, i když to je taky odznak, kterej si novejma hrama leveluješ, ale za to je strašně málo (1-3xp, nevim jak to Valve počítá). Víc dostaneš za odznaky z karet (100xp).
-
-
Mód s Half-Life texturami do MineCraft vypadá úžasně.
bože co to je za degeneraci dnesni doby? co na tom vypada užasně? to že to vypadá jak Half-Life 0.5? -
Assassin's Creed: Unity - Special Edition PS4
http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-special-edition/10937613.html
za 27 liber slušná cena. netuším teda, jesli je tam i čeština, ale mohla by být. a navíc ne každého to zajímá :) -
-
So zavvi uz opatrne, minule mi zasielku do Brna zabavili na hraniciach a musel som doplacat clo (ci co to vlastne bolo).
Takze to nakoniec nebolo tak vyhodne :-( -
Je to na konzole, takže s češtinou asi nemá cenu počítat.
-
-
Samozřejmě jak píše Ucho, české titulky v AC:U jsou...
-
Tak u nás se prodává pokud vím hra s českou lokalizací. Buď se tedy lisujou extra BluRay disky pro Česko a nějaký region nebo už tam ta lokalizace je. Tipuju druhou variantu, tedy jedna verze disku.
-
-
S posledni vetou souhlasim
-
-
Pánové, co by to byla za E3 bez slečen, že?
E3? To vypadalo spíš na veletrh airbagů. *8* -
Huawei představilo vlastní herní Android konzoli s návem Tron, která je obdařena procesorem Tegra 4....
Coze? Cena jako celkem bra (levnejsi nez konkurencni shield) ale co to ten GAMEPAD, si delaj prcu ne se ani nenamahali si vymyslet vlastni tlacitka a krom designu ktery teda je hoodne podobny XBOX360 gamepadu. Bejt mrkvacema tak bych je pomalu zaloval za zneuziti vzhledu. (pokud teda nejsou , nejak dohodly). Jinak ano, podruhe a lepe. (nez OUJA). -
-
Čína, no... Ale pokud se jim povede, to co OUYA zpackala, proč ne? Jednoduchý, levný a výkonný Android k televizi s nějakou podporou. A v kombinaci s emulátory to i bude i na hraní :)
-
-
Jednoduchý , levný ... tohle mi teda k Tegře rozhodně nesedí a ambice Huaweie známe všichni , takže masovku nečekejme ;/
-
-
-
Já vám všem přeju pomalou a bolestivou smrt, protože si tady za ty komenty za celý rok nic jinýho nezasloužíte.
-
-
Ja ti preju stastny a vesely vanoce a hlavne stastnej novej rok. Doufam ze ti jezisek nadelil hodne darecku a ze se budes mit fakt skvele! Zaslouzis si to!
Pevne verim ze v tomhle roce uz nebudes posilat tolik prispevku v opilosti. -
Jsi normální? Vážně ti přijde normální co tu píšeš? Zamysli se nad sebou, a pořádně.
-
-
aby si se z něj nepos.... *1*
-
rofl
-
-
No, jednou si na tenhle příspěvek vzpomeneš. Víc k tomu není třeba dodat. #karma
-
-
to je blbost, mě pořád taky všichni ubližujou a smai se mají dobře, na tohle nevěřim
-
-
-
Prej a bude ti prano *5*
-