-
Activision se omluvilo za text "Alláh je nádherný a miluje krásu", který byl muslimy nalezen na...
dukaz jak jsou muslimove degenerovany
cry bay bee
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4M6JIUn9bDU -
-
Activision se omluvilo za text "Alláh je nádherný a miluje krásu", který byl muslimy nalezen na...
Muslimove jsou vylízaný degeni... ale přejme jim to xD -
skvelej odkaz, to si objevil YT az ted, jo?
-
Nauč se na věci pohlížet z více úhlů ;o) Nic na světe (krom šachovnic majících bílá políčka a kostkovaných kalhot) není černobílé. Lidi jsou degenerovaný všude, bez ohledu na víru, přesvědčení, či sociální postavení....
-
-
Jenže někteří jsou degenerováni víc a někteří méně. Ale zrovna tohle bych jim nevyčítal. Copak je něco špatného ohradit se proti takové nehorázné lži?
-
-
-
Bližší pohled na paměťové karty do PS Vita.
Mohli jsme tam dat slot na SD karty ale marketingove odd. spolecnosti SONY reklo NE... -
-
Sony vlastní produkt jménem MemoryStick... Nač tedy platit licenční poplatky, když tam mohou šoupnout vlastní technologii?
Ale na tom článku mi něco nesedí. Ty představené karty jsou očividně primárně na hry, předpokládám tedy, že tam bude ještě slot na klasické MS (M2? DUO?). -
-
jestli se nepletu, tak už i na SonyErr. telefony se s M2 kartami vybodli a začali tam dávat SD. MemoryStick formát, zdá se, prohrál.
-
-
-
Grimrock Editor.
Nenašel jsem tu bleskovku,že vyšel Editor do Legend of Grimrock.A to vyšel již před nějakou dobou. http://www.grimrock.net/2012/10/04/dungeon-editor-released/
Navíc udělali sekci kde jsou základní rady pro modding http://www.grimrock.net/modding/
A již se utváří první věci na http://grimrock.nexusmods.com/
Vzhledem k tomu,že ten editor je pro hru důležitý je škoda,že to tu není.Možná jsem si nevšiml. -
-
bylo to tady už 2x, teď potřetí
-
-
Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...
Sice tomu vubec nerozumim ale tuhle hackersko-nerdovske undergroundove bitvy me docela bavi :o) -
Najděte v interaktivním videu skrytý obsah systému PlayStation a zapojte se tak do hry, kde můžete získat členství ve službě PlayStation Plus.
Tak jsem jich 54 nakonec našel.. zabralo mi to celých 30 minut uffff.. *3* Za odměnu jsem dostal key na 14 dní na PS+. -
Kvalitou fotek zachycených handheldem PSV se zřejmě chlubit nebudete.
Kvalitou fotek zachycených handycapem PSV ;D...... Bohužel podobně mizerně fotí i výkonem překvapující Mini Pro :( -
E3
Pro mě osobně za dlouhou dobu skvělá E3, která přinesla spoustu skvělých her.
Pro připomenutí, co mě osobně zaujalo a moje peněženka se v obavách přemístila do poddimenze bez her. Doom. Osvědčená klasika, z ukázky návrat ke kořenům. Pro mě ideální by byla hororová atmosféra s tou brutální střelbou jako byla ukázána. Jenom doufám, že hra bude tak trochu odladěnější než když vyšel Doom 3. Další hrou je bezpochyby Fallout 4. Hrál jsem všechny díly, nejslabší je pro mě Tactics a nejvíce mě bavil New Vegas. Snad opraví ty chyby, doplní to zajímavostmi, neudělají placené módy a na dalších 3-4 roky má Betha o prodeje postaráno.
Příjemné překvapení je pro mě SW: Battlefront. Ano výtky jsou, ale to, co ukázali, to byla fakt pěkná nádhera. Pokud by hra vyšla v takovém kabátku, tak si naprosto nebudu stěžovat. Záleží ale na celkové politice EA a jak moc to zničí systémem DLC. Ale zatím je to v takovém košíku, uvidíme se v den vydání. Další hra, která ale moc neukázala byl Division. Tam podle mě bude hrát roli to, jestli neudělají masivní snížení jako u Watch Dogs. Pokud to nechají tak, hratelnost a i příběh budou dobré, tak si myslím, že Ubisoft má zaděláno na úspěch. Do toho se připletlo nové Anno 2205, které vypadalo skvěle. Už předchozí díl 2070 byl po grafické i herní stránce skvělý, takže pokud budou pokračovat, nebude vůbec žádný problém.
A stále to není všechno. Po loňské EA jsem měl dost smíšené pocity. Z her, co měly tehdy prezentaci, tak jsem si pořídil pouze Z3 a nového Batmana. Víc her mě nezaujalo. Tady se objevil ještě skvělý vrah/nevrah z Dishonored 2. Ta hra díky stylistice a příběhu patří do mých oblíbených her už hezkých pár let. Pokud dokáží v příběhu navázat tam, kde skončil 2. díl, tak to bude další pecka v žánru stealth FPS her. A je to snad všechno? Určitě není, ale myslím, že většina zdejších čtenářů si našla tu svou hru, vybrala svůj žánr. Podle mě zase za dlouhou dobu perfektní E3, která přinesla naději na desítky skvělých her.
P.S: Microsofte, ty se vytáhl. Kolekce GoW na pc? Ještě Halo a budeš úžasný. -
-
Dyť jsou to samé povrchní ptákoviny. Je zarážející, že jsi nezmínil snad jediné nové IP, které bylo na E3 a to Horizon: Zero Dawn. Samozřejmě hráč, co nenapíše do svého seznamu Last Guardian, není hráč, takové hry vychází jednou za 20 let. SoC je famozní hra a tahle bude taky...
-
-
Horizon mě fakt nezaujal. Pominu to, že je to PS4 exkluzivka, tak souboj robotů vs lidi mi nepřijde jako nic závratného. A Last Guardian není můj herní šálek. Nezmínil jsem tam spoustu her od datadisku k PoE, poslednímu SC až po Shadow Warriora 2. Ale takové stupidní bagatelizování, jakože když tam nemám tuhle hru, tak nejsem hráč, to si strč někam hodně hluboko.
-
-
MS neoznámil kolekci, ale pouze remaster prvního dílu...
-
-
Ale ona je oznámena Gears of War: Ultimate Edition. A ta má obsahovat všechny 3. díly a u pc má nabídnou podporu 4K i directX 12.
-
-
Máte pravdu. Teď jsem se díval a ta edice obsahuje jenom 1. díl. Přibude nějaký obsah, vylepšená grafika, MP atd. Za dezinfromace se omlouvám.
-
neobsahuje, je to předělávka jedničky. o dalších dvou dílech nikde nepadlo slovo
-
Ano, to vím, ale dvojka a trojka v Ultimate Edition na PC není, pouze jednička (informace čerpám z redditu)...
http://www.reddit.com/r/Games/comments/3a426c/gears_of_war_ultimate_edition_announced_for_pc/cs938yo
-
-
-
-
RS Grafika
https://www.youtube.com/watch?v=3wod794Vl28
Řekl bych že PS4 vypadá nejlépe, nejsmutnější je to vyhlazovaní od nVidia, TXAA4 + FXAA je horší než AA na PS4, doslova smutné. -
-
Rainbow Six Siege features seven hardware anti-aliasing modes, plus two post-process anti-aliasing techniques, giving us a total of 231 ways to configure the removal of edge and temporal aliasing.
http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-rainbow-six-siege-graphics-and-performance-guide#tom-clancys-rainbow-six-siege-anti-aliasing
trochu dole mas screeny ruznych kombinaci. -
dneska ve fightclubu naplno zaznelo, ze soucasna generace konzoli neumi poradne ani 2D grafiku, takze mit v ruce packu, tak s ni radsi nic nepisu *5*
-
-
Tuhle informaci bych moc na zřetel nebral, jelikož jí vypustil "vývojář", co stojí za podprůměrnou hrou, kterou programovali začátečníci. Nebo kdyby vysvětlil proč tedy běží Mark of Ninja skvěle, nebo Ori, nebo Broforce apod. Bylo by fér říct, že to neumí tým a ne konzole. Ty to zvládaj už od svého vzniku.
-
-
takze za slabej procesor muze vyvojar, revolucni hypoteza
-
-
-
-
nevermind, zbytečnej příspěvek.
-
-
To je frajer, snad jedinej za existenci místního h-chrámu, kterej to kdy přiznal. Palec hore.
-
-
Veskoslav se priznal k homosexualite?
-
-
On to má být Veskoslav? Kolik těch variací na sebe sama má?
-
Pokud máš zájem, tak si to řešte přes privátní maily.
-
-
-
-
Hackeři ze skupiny Lulzsec to s tou nečinností dlouho nevydrželi. Po třech týdnech si došlápli...
Nevim jestli vtipálci, ale attention whores jsou to určitě..