Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Studiu Paradox Interactive se od roku 2003 zvýšil zisk o 1000%, Dokazují tak, že PC hry zdaleka...

Nejsou tam započítány zisky z GamersGate ?
  • Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!

Tohle ??? a jako co ? GAMES uz v posledni dobe fakt stoji za lejno *1* ZING forever !
    • Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!

lebo ty si pan neomylný
  • PS4 tech demo Dark Sorcerer využívalo pouze čtyři z osmi dostupných gigabytů GDDR5 RAM.

Ale pro hry je dostupných jen 7, ne?
    • GlaDOS
      1 GB je uzamčen pro systém a další 1-2 GB si průměrně vezme grafika.
      • :/ Tak to nám už stejně moc volné paměti ani nezůstává ne ?
  • Draken69CZ

Fallout 4

Momentálně 3. nejprodávanější hra na steamu.
  • Potvrzeno: Třetím dílem herní série Mass Effect nekončí.

Ještě aby jo, když se BioWare rozodli v druhém díle absolutně vůbec nehnout s hlavní dějovou linkou.
    • Souhlas, dvojka nikam příběh neposunula, první díl byl po příběhový stránce jízda od začátku do konce. Dvojka jen shánění parťáků a... konec. Podle mě tohle všechno rozsekne třetí díl a taky snad smysluplně završí. A další případný díly budou snad těžit jen z universa Mass Effectu a Shepardovou odsunou na druhou kolej nebo uplně minou. Už by mi to přišlo divný, že je v celým vesmíru jen jeden hrdina *1*

Za sebe pořád doufám, že trojka bude příběhově nejvíc nabytá.
    • Shepard zabit, po třech letech (nebo kolika) oživen aby postupně zjistil, že se na dráhu nízkotučného mléka řítí invazní flotila robotů, z nichž jeden rozsekal polovinu obrany. A v procesu se zbavil Collectorů sužujících lidstvo. Není to posun do dálky, ale posun to je.

...ten tag se neumí zavřít?
      • Nez to opravi, musis to napsat takhle:
        <i><spoiler>skryty text</spoiler></i>

abcdefghi.
      • Cosi
        tag musíš uzavřít < / spoiler >
        • Však to mám na mysli. Nejde.
          • Cosi
            Máš pravdu a přitom když jsem psal do diskuze ke Ghost Recon online v době psaní příspěvku bylo vše ok a teď už je to taky celý "zaspoilerovaný" jako tady. Musíme počakt až to opraví.
      • Jistě, posun to je, ale... V jedničce se naznačila parádní dějová linka, z niž ve dvojce naprosto nic nepokračuje, pouze se vytvoří nové okolnosti a ty se uzavřou. Takový filler (či samostatná epizoda), který ani nemusel vzniknout a hlavního příběhu by se to skoro nedotklo.

Ale nechápejte mne špatně, ME2 je i tak naprosto fenomenální. Jen se bojím, že to přešlapování ublíží Shepardově trilogii - máme tu příběhově skvěle rozjetou jedničku, příběhově přešlapující dvojku a příběh trojky kvůli tomu může být dost uspěchán. Doufám ale, že se mýlím... Jenže... Dragon Age 2... :-/
    • Končí jenom Shepardovo dobrodružství. Bioware by byli sami proti sobě, kdyby se do ME dál neždímali.
  • FreelancerSVK
    http://www.ustream.tv/channel/double-fine-adventure
  • MickeyMutant

NPD: Nejprodávanější hry na anglickém trhu v červnu 2017: 1. Tekken 7, 2. Injustice 2, 3. Grand Theft Auto V.

Je to žebříček prodejů v USA, ne v Anglii. A troufám si tipnout, že nějaký anglický žebříček by vůbec byl celkem raritní, bych čekal spíš celou Velkou Británii.
    • >3. Grand Theft Auto V
      jake prekvapeni *15*
  • Ahoj,potřeboval bych poradit:)Začal jsem hrát Dungeon Siege III a hned na začátku si nevím rady,u ležících rytířů se mi objeví ikona ruky což předpokládám že mám něco vzít ale nevím jak a pak je tam brána kterou nevím jak otevřít.Tímto žádám o radu,předem díky:)
    • Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...

Radši tu hru nehraj.
  • Veskoslav

Assassin's Creed Syndicate – PC Low vs. Medium vs. Ultra Detailed Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=rxSxTQzBfRk
  • konečne poradna strategie

https://www.youtube.com/watch?v=XD8TnTE-IOA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit