Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evil Within

Nějak se tu o tom nemluví (nedivím se). Právě jsem to zkusil a je to něco příšerného. Hra jako taková by nemusela být špatná, ale technická stránka je teda pokálená hooooodně. Ta nudle to je hrozné a těch 30fps absolutně nechápu, hra nevypadá kdovíjak úžasně, pohyb je při takových fps klasicky plynulýneplynulý, kostrbatý, navíc jsem cítil inputlag. Tady někdo něco hodně pohnojil. Taková zhovadilost mi teda místo na SSD zabírat nebude, okamžitě mažu.
    • Hráno na konzoli a žádná starost. Velice slušná a dobře vypadající psycho-survival-horor hra. Až na ten zbytečnej závěr. Ale jinak potlesk k Tango.
      • To je možný, na konzolích jsou obecně menší nároky, ale na PC je to hrůza. Já si prostě potrpím na technickou kvalitu a výhody PC. Konzoli mám jen na pár her typu Mortal Kombat.
        • To já taky, ale po žkusenostech je PC na hraní už druhořadý. Chci-li si užít hru bezproblémů a mám-li o takovou hru zájem, potom preferuju jinou verzi než tu na počítače. Ve výsledku hra vypadá vlastně stejně, funguje v drtivé většině případů jak má, můžu se líp soustředit na samotnou hru a její hratelnost a ve finále jsem tak jako hráč spokojenější. Taky jsem tomu dřív nevěřil a držel se zuby nehty počítače, ale už plno her a lidí v diskuzích prokázalo, že se na PC hrát prostě nedají. Tohle se mi na krabičce a páčkovači ještě nestalo a těžím z toho.
          • Tak ono jde o to hlavně jaké máš PC, pokud herní (rozuměj ne pomalé), tak už z principu u většiny her nabídne lepší kvalitu a tím nemyslím jen grafiku (od detailů, rozlišení až po plynulost - ta je pro mě zásadní - pokud ti stačí konzoloidních 30fps s dropama.. uff). Další věc je, že na této platformě máš mnohem, mohem víc her a že sem tam vyjde nějaký domrvený port (často rozuměj hra je stejně blbá jako na konzoli viz konkrétně tahle třeba), tak ať, je spoust jiných lepších. Kl+myš je lepší (ano je) a pokud se nějaký druh hry líp ovládá na jiném zařízení, k PC si připojím cokoliv od gamepadu až po klávesnici. To už je individuální. Důlležitá je možnost volby, konzole je brutálně omezená, tam si nenastavíš absolutně nic. Další věc je cena her, moderská komunita a rozsáhlé možnosti všeho možného. Takhle bychom mohli pokračovat, ale je to zbytečné, pokud se ti ať už z jakéhokoliv důvodu líp hraje na konzoli, užij si to. Já bych PC neměnil ani za nic.

Jinými slovy pokud napíšeš, že plno her se hraje na konzoli líp, tak si u mě blázen, protože je to přesně naopak. Respektive záleží, jaký typ hráče jsi. Pokud casual, konzole ti může vyhovovat. Pokud to myslíš trochu vážněji, rozuměj potrpíš si na kvalitě a důležitých detailech (tím nemyslím grafické), PC je jasná volba.
            • Právě proto, že to myslím s hraním některých titulů vážně, tak konzole. Exkluzivní výborné hry jako Armu, Knights of honor, Total war sérii, Commandos, Sudden strike a Blitzkrieg můžu v mém případě hrát na počítači, to na to bohatě stačí. Ale ostatní tituly, počínaje těmahle akčníma adventurama, zvlášť od mistrů z Japonska, kteří tyhle hry na konzole dělat začali, tudíž priorita odrážející výhody, a potom některýma střílečkama konče, to konzole obstojně zvládne i když ty parametry mohou být pochopitelně někde jinde. Já patřím k lidem, kteří si možná všimnou, ale pokud hra jede jak má a nědělá to zbytečný kejkle, tak potom to je jen pár čísel sem, pár tam a je jedno jestli je to počítač nebo konzole, obě platformy slouží hodně dobře, ale konzole momentálně mnohem líp a opravdu více vyhovuje. Na výsledek to ale nemá zkrátka vliv.

Nevím jakým jsem hráčem ve vašich očích. Obecně na to hážu bobek, protože zahrát si mám co a na čem taky.
            • kennyB
              Ty děláš, jako kdyby konzolisti nehráli kvalitní hry. To, že ti stačí pcčko je jen tvoje věc. Kupřikladu já a pár lidí které znám hrají jak na pc, tak na konzoli, tak tu nepiš, jak jen na pc jsou kvalitní hry. Tím se totiž řadíš k těm mentálům, kteří k životu nic jiného nepotřebují *7*
  • Soutěž - Asus

Ahoj, Chtěl jsem se zúčastnit té soutěže o Asus notebook ale nejde mi odeslat odpověď na soutěžní adresu. Mail jsem zkoušel poslat dvakrát a vrací se mi to s touhle chybou:
    Final-Recipient: rfc822; soutez.games@tiscali.cz
    Action: failed
    Status: 5.0.0
    Diagnostic-Code: smtp; 552 mailbox message count exceeded
    • Omlouvám se za problém, už je to vyřešené.
    • Miserius
      Taky se mi po pár minutách vrátil, kvalitka *1* Asi další část soutěže
    • Stalo se mi presne to same...
    • Už ten notebook vyhrála Poláčkova teta, máš smůlu :-(
      • nekromant33
        takže odpověď byla, že je pro milovníky surfování po internetu jo?
  • Chcete vědět více o pokračování Half-Life? Pošlete o tom Valve nenásilný signál tím, že...

Cau , ma z vas nekdo fungujici cestinu do HL 2 ? Vcera sem si nainstaloval HL 2 ale zadnou cz ktera by fungovala jsem nenasel. Díky za odpovědi.
    • Thorgall
      http://www.uloz.to/10167957/hl2-completecz-rar - odzkoušeno a funkční na aktuální originální kopie na steamu. Odkaz jsem našel v jedné z diskuzí na extrahardware. Díky patří člověku, co původní češtiny upravil pro aktualizované verze na steamu.
    • Fanouškem vytvořený trailer na fiktivní Wii U hru The Legend of Zelda: The Lost Oracle.

Ano mě čeština normálně funguje. Asi před mesícem sem ji někomu odsud nahrával na uloz.to, tak ji tam zkus dohledat. Je to i pro obě epizody. Taky mi žádná nefungovala, tuhle mi poslal jeden dobrák z jiného fóra a te jediná mi funguje.
  • jindra.veliky

Green Throttle Games chce pozvednout mobilní hry na novou úroveň - smartphone připojíte k TV a...

nic novyho.....
    • Green Throttle Games chce pozvednout mobilní hry na novou úroveň - smartphone připojíte k TV a...

a kde je ta ouya teďkom
  • Jack1947

AC Unity

Hehe, po půlroce s updaty se to už vyplatí hrát pěkně na max - s X360 gamepadem... super hra *5* ( tedy ehm až na to že jste ze začátku pěkně slabý, a noo musí se to nějak zvažovat ale super super..)
    • Jack1947
      Propady se ještě dají celkem pochopit ale ta přehnaná "náročnost" kdy vás stejně udolají a to že ten Arno nevydrží stále o moc déle bez těch lodí mne to trochu mrzí, je to xspíše návrat k 1,2,R- a i brotherhood dílu.

To ani s upgrady to není žádná sláva, na zbraně tradičně nemáte (drahé) tak to dohraju a dáým hned mrtvé králi lokalizace celkem potěší.
    • Rozjedu to na GTX 560TI?
      • Tak rozjedes, otazka je jak.
        Ale vubec to nehraj, je milion lepsich her nez tahle prehypovana sragora.
        • Hodně mě bavily AC 1 a AC 2 + Brotherhood. Ale po zkouknutí pár gameplay videí mi to Unity taky připadá nic moc.
          • Vojta_Ilavsky
            Je to klasickej AC, nic novýho. Úplně to samý předchozí díly. Netušim jak ti to může připadat nic moc, když je to furt to samý, akorát prostředí se mění.
            • Vojta_Ilavsky
              My se bavíme o Unity. A principálně je to furt to samý, krom těch lodí.
            • Oproti dvojce je Black Flag nebo Rogue uplne jina hra.Napsat ze je to furt stejny muze bud clovek co to nehral, anebo clovek co se ve hrach moc nevyzna
              Dvojka je klenot.
  • WORLD OF TANKS - VETERANS DAY PROMO CODE ?

VETERANS DAY PROMO CODE
    Between November 8th, 2012 at 9:00 PM PST and November 11th, 2012 at 8:59 PM PST redeem the below code for one free day of Premium Account status.

Funguje to někomu , nebo musím být zase jen zas...ý noob a amík ?
    • Nejspíš jen US, protože v Evropě se Veterans day neslaví (teda aspoň si to myslim *3* )
      • victor
        :)))))) Zrovna dneska ve zprávách na ČT1 jej připomínali ....

http://cs.wikipedia.org/wiki/Den_válečných_veteránů

wohooo ... podařilo se :D ....sice až přes aktivaci kódu v account managementu (takže ne podle návodu v mailu ) , ale mám den zdarma :D
        Tak to nakonec oslavíme ne ? *2*
  • Kozy
    Jak mi mohl ujít Jazzpunk? Díkybohu za ten bundle, ta hra je skvělá, rozhodně jedna z nejlepších co jsem letos hrál. Asi to neni hra pro každýho, už podle místní recenze, ale i tak doporučuju.
  • Beyond divinity cestina

pokud by ji nekdo mel nebo vedel kde je tak dejte vedet :)
    • Inquisitor
      Nevyšlo to náhodou v češtině?
      • no já to mám na steamu a tam lokalizace není
    • Není, leda by udělali fanoušci.
      • Tak omyl, jsem viděl Divinity (Beyond jsem nevnímal), tak jsem myslel, že se jedná o to nové Divinity: Original Sin. Pardon.
  • iSpirit

Remake Resident Evil 2 po dvaceti letech znovu kraluje britskému žebříčku prodejnosti.

Naprosto zaslouženě. Jinak 75% všech tržeb dělá Playstation.

• Lukyz

Já se nechci hádat, ale zajímal by mě zdroj těch 75% 

• iSpirit
        https://www.gamerevolution.com/news/488155-resident-evil-2-sales-bring-it-to-the-top-of-uk-charts-again
        • Lukyz

Jo tak, krabicovky, tak to je podle mě hausnumero, sry. 

• SalemCZ

Asi lidi na PS nemějí nakupovat přes PS store, tak kupují krabicovky, ty žebříčky jsou ohledně kravicovek, Steam, Sony ani MS typuji nedávají tak rychle infa o prodejích.

• iSpirit

PS Store dohání v prodejích krabicovky, takže neplácej. 

• SalemCZ

tam mělo být "neumějí"

• iSpirit

😂

http://www.pushsquare.com/news/2018/04/sony_data_shows_digital_sales_continue_to_grow_on_ps4

loni to bylo 43% digitálně, tipnu si, že letos v březnu to bude přes 50%, když vezmeme ty velká čísla krabicovek, tak tu máme poměrně dominatní platformu.

• Veskoslav

Gwintový turnaj Praha:)

https://www.facebook.com/events/1782721505284867/

Jinak ideální se k doplazit i na Hofyland:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit