-
nová diskuse pro rozdávané klíče
Nechcete založit zvláštní diskusi pro rozdávání klíčů? Kdo se tady tím má prohrabovat *3* -
-
Máš grupu na steamu...
-
a povedzte mi Kefalin, ako si predstavujete take zakladani diskuzi na games.cz?
-
-
Představuji si to tak, že podobně jako je nekonečná diskuse pro fight club a nekonečná diskuse k bleskovkám, tak bude na hlavní stránce odkaz na nekonečnou diskusi pro rozdávání klíčů. Myslel jsem, že je to poměrně snadno představitelné, ale jak vidím, bylo potřeba to vysvětlit *1*
-
-
Byt tu takova sekce nekde verejne tak je tam devadesát tisíc socek co to tu rozkrádaj i normálně + lidi co by sem chodili jen na to
-
-
Nejsem proti rozdávání, ale absolutně mě to nezajímá a je mi úplně jedno jestli to někdo "rozkrádá" nebo ne. Nechápu, proč to ale musí zabírat polovinu příspěvků v diskusi k bleskovkám. Pochybuji, že to nějak zabrání tomu, aby se to "rozkrádalo" míň, ale zato to zjevně dost znepřehledňuje diskusi. Proto navrhuji, ať se to řeší někde jinde.
-
-
-
-
-
Minecraft server
Přijďte si zahrát MC na Vanilla server. Web: naffarin.cz -
Humble Bundle
vyšel novej HB, ale tentokrát ne herní - http://www.humblebundle.com/
ty jména mi nic neříkají, ale po vyhledání to asi nejsou žádní nováčci, hodně Nebula a Hugo ocenění -
-
Škoda že není česká lokalizace , protože výběr je slušný .... je to jen náhoda , že také nedávno ohlásil akce a podporu prodeje ebooků jeden z mimozemských českých počítačových shopů ?
-
-
AMD: Nástupci Xbox One a PS4 dorazí pravděpodobně za kratší dobu než tomu bylo u nových konzolí.
Zív. -
-
AMD: Nástupci Xbox One a PS4 dorazí pravděpodobně za kratší dobu než tomu bylo u nových konzolí.
Zdá se mi to, nebo ta věta nedáva smysl? *15* -
-
Nezdá se vám , že nextnextgen konzole jsou už teď tak trochu dost na odstřel i bez podobných spekulací ?
-
-
-
Nové screeny Battlefield 3 vypadají přesně tak, jak jsme si je představovali.
Tak si rikam cim ten manik na pravem hornim obrazku miri? Zadnou optiku ani kovove hledi na liste nema. Proc maji vyvojari potrebu delat s rucnich zbrani pri strelbe plamenomety? -
-
Proc hned takova hnidopizska reakce kdyz to budou screeny z nejake alpha verze kde proste jeste proste neni vsechno hotove? -
-
Proc hned hnidopizske? Znimil jsem jen dve veci ktere me hned uhodily do oci kdyz jsem si obrazky prohlizel. Vic za tim nehledej. *5*
-
-
-
Nemá někdo tip na nějakou FPS? z poslední doby jsem hrál asi jenom Far cry, Shadow warrior a Bioshock
-
-
díky za tipy každopádně jsem to měl asi víc specifikovat :D a víc zapřemýšlet co jsem vlastně hrál... myslel jsem pc hry a především SP na MP mi stačí Rocket League. Metro i když ne redux jsem hrál a podobně u Wolfensteina, Borderlans a Fallout 4 mam spíš zařazeno v rpg tak jsem je nezmiňoval takže zatím to vypadá že asi konečně dám šanci Dishonored a možná druhou DeusEXu :D a asi zkusím Call of Juarez případně Pre-sequelu
-
-
PC hry a především SP.....To si měl napsat psali no, ti sem hrozný sr*cky :-D Metro první díl si hrál jo?? tak šup na redux, pokud si to metro první díl udělal....Wolfenstein toho nového sem nehrál, ale zato sem ve hře Wolf 3D zabil Hitlera a Wolfenstein Return the Castle....do dnes si pamatuji poslední misi.....nějaký betonový kruh a dokola byli kameny....takové místo na kouzlení,,,taky že jo když na vás přišel ten hlavní vlasatý nácek tak pouštěl nějaký mutanty či co to bylo....:-) Bordelans je ten trapný komiks ne?? :-D :-D.....Fallout 4 jistě že je to RPG musíš brát na vědomí že jsou tu hráči pro který slovo FPS znamená vše co máš se svého pohledu......jelikož mají na tom gayboyi tlačítko co jím automaticky zaměří na cíl :-D :-D :-D........Proto mají na ty konzole jediný trapný RPG který má takový pohled a to Zaklínač.....hodně trapná hra....když vycházel ten uplně první díl tak sem ho zkusil ...a styl hraní 2 zmáčkneš dál vyskočíš nebo 3 zmáčkneš a máš to i s 3. saltem :-D nebo čím rychleji klikáš tím víc dáváš comba....když to spojíš se skákáním máš klasickou hru na konzole :-D :-D God of War :-D :-D.......Dishonored taky doporučuji výborný příběh i hraní....dohrál sem to za pár dní vydžel sem u toho neměl se za potřebí hrát něco jiného což se mi ted děje furt....:-( to samé ten Alien:Isolation.....to sem musel koupit originál v krabičce když sem zjistil kdo tu hru dělal :-) a do třetice jestě jedna hra co tu chybí a má stejný žánr a to je Thief (Zloděj co muže vlízt do bytu podívat se do skříní atd...většinou to jsou stejný mise jako Dishonored......taky deš kráct šperky do hotelu co má 20 pater :-D.......Deus Exu no coment stejný jak ten Wolfenstein.....první díl té hry sem dostal pod stromeček kdo ví tak ví že dřív vše bylo Game U4 :-D :-D Kdo zná tak mi pomáhá Quake 2, SoF (Soldier of Fortuna),Serious Sam,Doom,.......A moje milovaná Red Faction to byli hry tvl....:-) 2001-04 jo to byli hry :-)
-
-
A zde milý vědci můžete vidět, že člověk se může množit pučením. Protože Jack se nám rozmnožil.
-
-
Jacka poznáte hned ale dobrou hru to ne :-D :-D teda jestlí máě PS4 tak jstou dobrou hrou omlouvám :-D
-
-
-
Pokud chceš něco jako Deus Ex, tak doporučuji E.Y.E : Divine Cybermancy.
http://store.steampowered.com/app/91700/?l=czech -
-
Bohužel to je hra na divné enginu ale (má bugy) a optimilizace taky nic moc a hodně prázdnejch míst. Tak 5-6/10 si zaslouží to zas jo.
-
-
-
Singularity, Brutal Doom, Resistance 3, Call of Juarez: Gunslinger
Multiplayer - Depth, Rainbow Six Siege, Killing Floor 2(Early Access), Block n' Load -
CS, Team fortress 2
-
Nedávno jsem si v retro stylu projel Iron storm. Postarší s nic moc grafikou, ale zatraceně promakaná a námětem originální fps/tps.
https://www.youtube.com/watch?v=71urm-T7ONY -
Za sebe doporučím Titanfall. Ať si každý říká, co chce. Pro mě osobně jedno z největších překvapení. A cena+zdarma Season Pass. Ale pouze v případě, že jsi na MP. Další hrou, co bych doporučil Killing Floor 2. Opět pouze MP záležitost. Wolfenstein+datadisk rozhodně stojí za to. Dying Light, zdali máš rád zombii apokalypsu, parkour a otevřený svět. Borderlands: The Pre-Sequel! nedosahuje kvality předchozích dílů, ale stále se jedná o dobrou hru. Opět musí sedět specifická grafika, humor atd.Lichdom: Battlemage opět specifický fantasy žánr, nejedná se tedy o typické FPS a opět musíš se podívat, jestli je to pro Tebe. Klidně doporučím i Fallout 4. Nedosáhl kvalitou na New Vegas, ale stejně mě to bavilo. Alien: Isolation pro milovníka tohoto univerza prakticky povinost:) Ale spíše vážně záleží, na jaký typ FPS jsi:)
-
-
-
Hrajeme s Alim
Tak co díval se někdo? -
-
Tak jsem jen tak ze zvedavosti nakouknul na youtube je to teda masakr... fakt masakr. Kdo na tohle muze koukat?
-
-
Nejlepší bylo pozval jsem Jakuba Koháka, mám ho rád hry hrát moc neumí a říkáme mu zmatený hráč. Proto je s ním sranda nebo co lol. On si chtěl koupit v GTA brambůrky či co *15*
Netohle asi nemá dlouhého trvání... navíc jsou tam trubkáři ty co moc nemusím. -
-
Chtěl si koupit drogy a říkal tomu sušenky *7* Jacku, Jacku...
-
-
Tady vidno jaká to byla blbost... to už by mohl každej natáčet jakou koli kravinu a protlačit to do tv. No ale musel by bejt nejdříve nějakej "slavnej" ytrubrer... jinak by neměl šanci.
-
-
-
Mám dojem, že jenom ti divní jútubeři
-
Mám pocit, že jenom zvědavci jako my, kteří se chtějí přesvědčit na vlastní oči, že je to skutečně taková kokotina *1*
-
-
Díval jsem na Hrajeme s Keyzem. Tedy hrál jsem něco vlastního namísto toho abych se díval jako někdo hraje něco co si mohu také zahrát. *3*
Tyhle hovadiny u mě končí s TotalBiscuitem, kde má témata a "recenze". Na Lets play se mkrnu většinou když se zaseknu, anebo se chci mkrnu jak to vypadá reálně v pohybu. (tam je zase problém, že minimum lidí streamuje v adekvátním nastavení a nemá 60 FPS a někdy ani 1080p). Tedy zoufalců tam je pořád dost, kteří dělají něco a nemají na to odpovídající HW. -
Je to takový Láďa Hruška mezi herními pořady.
-
-
Tak to potom bude trhák XD
-
-
Já se ze zvědavosti díval, ale vydržel jsem 5 minut. To se fakt nedalo.. Blbější pořad sem snad ještě neviděl a doufam, že na Primě jsou trochu soudní a už se ta ptákovina v TV neobjeví.
-
-
Ještě mají předtočený jeden díl, který bude bez Koháka ještě horší. Dávám tomu max. 3 měsíce a i to je na tenhle pořad hodně.
-
-
Tři měsíce? Myslím, že další díl už bude jenom na netu *1*
-
Hostem bude Lejla Abbasová, to bude trhák!
-
-
To jako fakt?:-D
-
-
Též jsem se dočetl, že tam má být Abasová. Takže v tom dalším bude nejspíš Kocáb...
-
-
-
-
-
Neodíval jsem se a jenom mě to utvrdilo v tom, že Youtube scéna u nás je určena pro naprosté idioty...
-
-
Prej to je ještě větší trapárna než gameplay. To se na to asi podívám, protože něco takového si nedokážu představit *1*
-
-
No humor na úrovni mrtvoly, youtubeři jeden kok*t vedle druhého a jedině ta holka stála za pohled. Do doby než otevřela tlamu. 10 minut a vypnul jsem to. To není ani pro děcka, ani pro 18+. To je jenom pro retardéry.
-
-
Mňo, tahat do TV české jůtůbery - toť kvalitní hovězina.
-
-
-
-
Díval, ale tutově nejsem cílová skupina. Divim se, jak se něco takového vůbec může dostat do TV. A to bych si tam dokázal představit zdejší Fight Cluby, ale tohle? První pořad z několika desítek, který na csfd označím jako odpad.
-
Tyhle medijální mrdky každého jen obtěžují, já bych všechny tyhle pořady zakázal. Hodnotím 1,5/10 a to jsem to ani neviděl.
-
Viděl jsem to celé, od začátku do vymodleného konce. Za to musim dostat nějakej achievement.
-
Viděl jsem půlku. Málem jsem to šel odpálit do místního obchoďáku Na růžku.
Je to fakt zoufalý, ten pořad nemá cílovku, ani strukturu.
Na jeden kamrlík je tam moc lidí. Docela by tam stačil Rotard a Ali. Zbytek je tam k ho\/nu i jako dekorace, co má jen přitáhnout lidi.
Když to shrnu, je to bída, která se možná po prvních dílech trochu zlepší. V nynější formě bych to normálně zrušil. -
http://www.csfd.cz/film/403663-hrajeme-s-alim/?type=1
Bude repríza... tak snad mrknu. Njn, jak píšou na csfd že to vůbec do tv pustí, žádná sláva. -
Radši ne.
-
-
CNN vybírá 10 nejmocnějších žen herního průmyslu.
Znám z nich ze všech jenom Jade.... -
první přenost DOTY2 je live!
Jen kdyby někdo chtěl vidět...
http://www.dota2.com/tournaments/international/?q=sd&c=German -
Víkendové otázky pane "anonyma"
Docela mi chybí, jak pro nás kolega vždycky vymýšlel otázky a pak se diskutovalo. Já mám návrh na dnešní otázku.
Zasáhla Vás nějaké scéna ve hře? Spíše v pozici smutku či výčitek?
Já osobně mám dvě scény.
1. Z ME3, když člověk má vztah s Tali, nesplní všechny mise na domovské planetě Kvarianů a následně dá Gethům reaperské vylepšení. A nedokáže zachránit Tali.
2. Scéna z Spec Ops: The Line, kdy odpálíte na domnělé nepřátelé raketu s bílým fosforem. Problém je ten, že zjistíte, že se jedná o spojenecké vojáky a uprchlíky a následně najdete uhořelou matku s dítětem v náruči.
Těch scén ve hrách bude dost, ale tyto dvě se mi tak nějak usadili v paměti. A jak jste na tom Vy? -
-
Z poslední doby mě dost zasáhlo Chains of Satinav a jak jsem se musel coby Geron vypořádat s osudem Nuri. To byl samej smutek a výčitky.
-
Ne, protože jsem ještě nenarazil na hru která by neměla předvídatelný příběh bez klišé..
-
V ME3 jich pár bylo a bylo mi líto Ethana skoro celej Heavy Rain *2*
-
-
No to jo, a ten jeho osud... *13*
obesenim v cele -
-
To jsem naštěstí neměl, u mě končil štastnej
-
-
Ma chyba, jsem nedaval pozor nakonci
v tom horicim baraku, nevylezl jsem a zustal jsem tam s madison... takze asi tak
coz me mrzelo jedina scena ktera zmeni dej a ja to tak podelam. *10* -
-
Jo, ja myslel jako jedina scena ve hre na konci co ovlivni dej. ... jinak verim ze tech koncu tam je spousta.
Coz me docela i stve pac, jsem vetsinou jednal podle sveho nejlepsiho vedomi, svedomi.
Narozdil treba od Beyond kde me defakto osud a pocinani moc nezajimal a hra me nevtahla tolik co, prave Velky dest. -
No jedina to rozhodne neni, je tam 19 naprosto odlišných konců...
Muže Ethan i Madison prezit ale neprezije syn třeba takze se pak Ethan zastreli na hrbitove, nebo Madison uhori ale zachranis syna takze zijes jen s klukem atd...
-
-
-
-
-
Heh to je dobrý, to co máš v bodě jedna jako nejsmutnější v ME je pro mě jedna ze šťastnejch chvilek. Já quariany bytostně nesnášel a z tohohle jsem měl fakt radost. Vážně někdo měl rád ty vesmírný cikány? *15*
S tim Spec Ops souhlasim. Za sebe bych přidal Bioshock a slavnou scénu "A man chooses, a slave obeys". To bylo hodně emotivní, pro mě jedna z top scén.
Ještě k tomu Mass Effectu, tam mě mrzela snad jedině smrtkapitána Kirraheho, jedinej mimozemšťan kterej mi nějak přirostl k srdci. -
-
Ale i tak jsou obě rozhodnutí špatná, protože je i další, kdy zachráníš obě rasy. Navíc kdyby Quariani byli jako cikáni, tak by jsme byli nejvyspělejší zemí Evropy:-D Technologicky nejvíc pokročilá rasa v galaxii, s největší flotilou v galaxii. Ani Turiané neměli větší. U nich byl problém ztráta planety a to bohužel vyžadovalo žít takový život jaký žili. Ale z historie víme, že tato rasa předčila všechny ostatní v technologiích a ve schopnostech inženýrů.
-
-
No mě otázky už došly, proto jsem přestal. Samozřejmě ale nemusím být jediný, kdo je pokládá. :)
Jinak na tvou otázku mám jen jednu odpověď, protože ze všech her, co jsem kdy hrál, mě dokázala rozesmutnit jen jedna hra, a sicetřetí Uncharted a scéna, kde zastřelí Sullyho. Sice se pak zjistilo, že vlastně neumřel, ale i tak v ten moment zastřelení to bylo dost smutný. -
Možná by to chtělo napsat spoiler alert dřív, než to sem naplno vpálit.
Každopádně pro mě to byla smrt Ghosta v MW2. -
-
Tak obě hry už jsou více, jak dva roky staré, ale budiž, upraveno.
-
-