Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crysis 3 prý po vzoru jedničky opět vyzkouší výkonnost Vašeho hardware.

Už vidim jak kvůli takovým kecům budou mít mizernou prodejnost... I když konzole to jistí.
  • Co nás čeká a nemine v nejnovější (11.4.2012) aktualizaci PS Store?

hele mě nic :))
  • Co bych si tedy mohla koupit na Vánoce na Steamu, pro holky. Čili žádně střílečky. Mám ráda sandbox rpg ale v tom žánru se vyznám a vím že nic není.
    • Thorar
      Co je myšleno "sandbox rpg"?
      • Hra, kde si mužeš sám vytvářet obsah, příběh a rozhodovat se co budeš dělat. Např. Oblivion, kde jsem nahrála stovky hodin a o příběhovou linku ani neškrtla.
        • Thorar
          Aha, open world rpg, co třeba remaster Realms of Arkania? A co takhle adventury?
          • No právě že open world není to samé co sandbox.
    • Draken69CZ
      Dark Souls
    • Miserius
      Určitě bys uvítala Dragons Dogma, ale to bohužel na PC neni... Skyrim, Zaklinace, Fallouty predpokladam znas, takze asi nic moc nepořídís
    • Sandboxů je docela hodně. Jenže těžko tady nějaké zmínit aby tě tu nezašlapali do země. Tady jsou někteří diskutéři docela fašouni *1*
      • Tafaraj
        $er na fašouny a dávej, taky mne to zajímá :) beztak jen každej machruje, protože se schovává za internetem, ve skutečnosti by na ten svůj názor, co tu sešle, ani nepomyslel :)
  • https://media.giphy.com/media/d2ZdPzT4FRmnFYg8/giphy.gif
    • *15* z čeho to je?
    • Draken69CZ
      Jj jablko je *12*
  • Phil Spencer (Microsoft) by si přál, aby se Gears of War objevilo na Xbox One, ale jestli tomu tak bude...

Ať MS přihodí 100mega a budou ho mít
  • Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...

mimochodom, to je iba jedna umelkyna Lara, ktora hra piano aj husle, treba lepsie citat.
    • číst se musíš naučit v první řadě ty, ta pianistka je Lara a houslistka, který patří účet, se jmenuje Taylor... Ty holky ani nevypadaj stejně, jedna má kaštanový vlasy, druhá je blond a hlavně maj každá jinej ksicht.. Ach, kdy z toho chytračení vyrostete..
  • Nenasel by se tu nejaky dobrak co by me pomohl v ds3 z crystal sage a great curse roten... nemam naladu je pižlat solo. WetBandit86 na psn
    • Vogon
      S Crystal Sage ti může pomoct NPC Eygon of Carim, jeho značka je v místnosti před cestičkou k bossovi. Musíš použít Ember, abys ji viděl. Ještě se ujisti, že v každém slotu brnění něco máš, protože dostáváš buff.
      Tu máš pár rad:¨
      Curse-Rotten Greatwood - Pokud máš luk, tak můžeš okolní farmáře postřílet z povzdálí a budeš mít při bossfightu pokoj, případně můžeš opatrně pullovat, to ale nefunguje na všechny. Samozřejmě útoč na jeho koule a použij buď sečnou nebo bodnou zbraň, je taky slabý proti ohni. Pokud od něho v druhé fázi utečeš, tak se může stát, že se pokusí postavit, což ho zastunuje a můžeš se na něm vyřádit.
      Crystal Sage - Používej fyzické poškození, případně bleskový buff. Sage má tendenci(ne 100% taktika) se teleportovat na opačný konec arény. Jeho kloni zmizí po jediném útoku, takže můžeš použít házecí nože. Crystal Sage může také být otráven. Obecně na něho jsou dvě taktiky - rush, kdy si dáš co nejsilnější zbraň a ignoruješ jeho klony, nebo opatrný postup, kdy se schováváš a vybíjíš jeho klony jeden po druhém. Pokud jsi v NG+, tak můžeš použít štít, který má spell parry.
      • Dik ale uz sem ho dal ted pižlam aldriche... peknej ocas
        • Vogon
          Pokud hraješ faith build, tak použij Vow of Silence a máš po Aldrichovi.
          • Claymore +6 z fire klasicke cc. Skusim si pockatna nejakej summon
  • Jinak vše nej do nového roku (se spožděním)

Více kvalitních her... více zábavy a méně starostí *2* Jo a taky pít s mírou... nebo aspon zodpovědně. *4*
    • To jsem teda zvědavý jak to ten Míra zvládne, protože s ním letos chlastá snad každý.
      • x_ander
        Já chlastal bez něj. A taky to tak dopadlo :D
        • Tilwaen
          Mám tu ještě zbytek česnečky, kdybys měl zájem... *1*
  • ringmancz

Oculus Rift exkluzivity na Vive

http://www.pcgamer.com/oculus-rift-exclusives-may-be-playable-on-vive-with-this-trick/

dalo se to čekat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit