-
planetray annihilation startuje oficialne
-
PWE opravdu ví jak vydělávat, jak ukazuje na betě NW
http://nw.perfectworld.com/founderspack -
-
To je k smíchu.
-
-
Crowdfunding Rebel Alliance X-Wing Squadron
http://www.kickstarter.com/projects/simonkwan/crowdfunding-rebel-alliance-x-wing-squadron
Nějak se s těma vtipálkama roztrhl pytel. -
-
Konami vydalo fotky figurky New Naked Snake na motivy Metal Gear Solid Ground Zeroes od firmy Revoltech.
Mě by zajímalo, co bude s tou vybranou částkou, kžadému musí být jasné, že to jsou vyhozené peníze, přesto se najdou lidi, kteří přispívají. Buď jsem to přehlídnul, nebo o tom opravdu nic nepíšou. Chápal bych, kdyby napsali, že to dají třeba na nějakou charitu. -
-
Peníze vyberou jen pokud KS dosáhne té hodnoty $11M, do té doby se to nijak na účtech "ručitelů" neprojeví.
-
očividně nemáš ponětí, jak kickstarter funguje... nikdo ještě nic nezaplatil.
-
-
-
Co vznikne zkřížením The Last of Us a The Walking Dead? Podívejte se na obrázek.
Ellie má Kar98? :D -
-
No vzhledem k tomu, že všelijaký tyhle mauser variace z první poloviny minulýho století vypadaj skoro stejně (německá k98, jugošská m48, česká vz.24 atd) a je to jenom artwork, tak bych se nějaký specifikaci vyhnul. *15*
Last of Us jsem nehrál, ale z videí si pamatuju nějakou Winchestrovku, nebo se pletu? -
-
Co vznikne zkřížením The Last of Us a The Walking Dead? Podívejte se na obrázek.
Já jsem TLoU hrál (4 dohrál) a nevím co tam má za pušku ale Winchestrovka to určitě neni. -
-
No tak to bylo asi někde jinde... každopádně mám v hlavě obraz holky, co nabíjí a střílí klasickou Winchesterovkou. Nevim. Neměla ji nějaká ženská postava ve Walking Dead?
-
-
Ty se chces hadat? nebo co... to jsem myslel ze si rozumejsi... proc bych zdimal wiki- zakladni znalosti. Jeste neco napis, treba ze jsem nemocny nebo tak. Pravdu mame v podstate oba dva. *3*
-
-
Nemoc se dá vyléčit. Co se vyléčit nedá, bych nazýval spíš postižení.
-
-
Myslel si serial a ja hru, little missunderstand... opakovacka winchestrovka je vic nez Kar - nabijeni po kazdem vystrelu je spise k obycejne pusce... vic opakovacka nez Kar je napr gewehr i kdyz to je spis poloautomatika no. *4*
-
-
Ale p*ču prosimtě, jediný co, tak se to nabíjí tak, jak sem řekl tzn. zatažením dolů vyhodíš prázdnej cartridge a pohybem zpět nahoru tam podavač zasune novej. Kar98 má klasickej bolt action závěr s tim natahovákem, kterej ale udělá uplně to samý.
-
-
Mela nejakou opakovacku, Winchester opakovacka je... ve WD maji taky nejake pusky ale tezko rict co to je zac... AK47 poznam ale ostatni jsou takove ruzne mutace... je to mozne ze tam byla to nepopiram.
-
-
Já chápu, že musíš mít poslední slovo, tak tu wiki ždímeš seč můžeš, ale to nic nemění na tom, že z definice je opakovačka jako opakovačka. *15*
-
Az na to ze Winchestrovka -klasicka nemela klasickej zasobnik... ale trubicovej jen nahazely naboje a pak pumpovali. Jinak je to defakto to same, jen winchestrovka byla rychlejsi - proto se s tim cowboyove tak ohaneli. (tedy oni to dovedli i s coltama no...)
-
Když se řekne Winchesterovka, tak se myslí ta lever-action s pákovym nabíjecim mechanismem směrem dolů a zpátky nahoru. Opakovačka je ostatně i ten kar98.
A ve WD žádný "mutace" nejsou prosimtě. Minimálně tuhle sérii jsem tam viděl M16, HK51, dokonce snad ňákej FN FAL a M4ku tam má snad každej.. Jo a guvernér v minulý sérii používal tušim AUG.
-
-
-
-
-
-
PS3 emulátor s názvem RPCS3 již dokáže spustit přes 20 her.
jesteze nejsme v americe. tam by na games hned poslali pravniky.
i kdyz je vyber relativne zatim relativne spory, ale je to dobry progress. -
-
se divím, že se jim vůbec podařilo to nějak zprovoznit. tleskám a přeju další úspěch
tady je zajímavej článek o emulátorech: http://arstechnica.com/gaming/2011/08/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator/ -
Po 7 letech? gratulace, PS4/XO bude ještě dříve počítám +- 2roky.
-
-
No na to ze tu psalo uz buhvi kdy par odborniku ze ps3 nepotrebujou ze maj emulator na kterym jde vse *1*
-
-
chtel bych si zalozit stranu nebo blog jindruvhernisvet a neporadite mi kde? at to nema moc velky nazev *12* znam jen estranky
-
-
Někde daleko.
-
-
Nejlépe jiná galaxie.
-
-
-
Další exkluzivitou Epicu je Anno 1800. Strategii můžete na Steamu objednávat do jejího vydání 16. dubna.
Tenhle apríl byl dobrej, určitě nějaká firma bude prodávat něco na nějaký platformě a ani to na to nevydá
-
Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.
To už se říkalo třeba při vydání MGS2 a GT3... -
Poslední redeem code a to hned na 4hry!
http://www.makewarnotlove.com/results-final.php -
-
Alespoň budeš mít pár her legálně.
-
-
A to se vyplatí! *3* *5*
-
-
Jak zloděj zadarmo ke kořisti přišel
-
-
-
-
Vývojáře ze studia Lab Zero Games asi samotné překvapilo, že potřebných 150 tisíc dolarů na vývoj nových...
a proč ten odkaz nevede na kickstarter? -
-
Byl jsi rychlejší *1*
-