-
Plná verze Crysis 2 zpočátku nebude podporovat DirectX 11, do hry bude přidáno až později přes...
To je vtip? DX9 u hry, jejichz predchudci byli technologickym leadrem a vzdy otestovali nejnovejsi technologie naplno. Ale dnes neni 1. dubna. -
-
Plná verze Crysis 2 zpočátku nebude podporovat DirectX 11, do hry bude přidáno až později přes...
je to proste konzolovy port at rika kdo chce co chce .. -
-
Tak s timhle at jdou do prdele, za tohle ja prachy teda urcite nedam.
-
-
-
Batman
Mrkl sem na nejaky videa, PC max setting, a nemuzu si pomoct ale zda se jenom me ze hra prosla v tichosti docela znatelnym downgradem?
O tom ze to mistama jede 5 FPS se ani nezminuju :-D -
-
to kvůli pc hráčům aby to rozjeli aspoň na těch 25FPS...
-
-
No dival sem se na framerate test z PS4 a nedrzi to ani ubohech 30FPS, pada to k 25 a pri jizde v batmobilu to jede 27FPS to musi byt fakt nadhera to takhle hrat.
-
-
naprosto stabilních 30FPS v 97% času v PS4, kleslo jen párkrát v batmobilu. Natož PC verze má dropy i k 5 FPS i na 970GTX. *15* *15* *15*
-
-
No hraju na 970 na plynulých 50-60 FPS. Takže asi tak :)
-
-
-
-
Je škoda, že Steam který je monopol (stejně jako MS a Sony pro své konzole), nic negarantuje pro PC hráče. MS a Sony to dělá. Není možné vydat na konzoli něco co jede vyloženě blbě anebo to nepodporuje 16:9 atd...
Prostě tam mají nějaké základní standardy. To Steam nedělá a to je škoda. Má pozici na to aby jsi to mohl klidně vynutit. Poté mě neskutečně vytočí když máš plnou hru a ta nepodporuje dobře 16:10 monitory (přitom to není nic extra to udělat aby to šlo dobře a nemají to dva lidi na světě) anebo máš nějak přenesené ovládání z konzole a je to krkolomné, to samé někdy ty šílené HW problémy...
Tohle by se na konzoli nestalo díky dohledu MS a Sony. Škoda, že Steam jen sedí, kasíruje, má super kurz měn a nic moc pro hráče nedělá. -
-
PC platforma je mnohem různorodější než unifikované konzole. Tohle by dost dobře garantovat nešlo nebo by z toho vznikla bizarnost typu Steam Machines.
-
-
Právě proto jsem myslel naprosto základní věci jako je podpora 16:10 a nevydání něčeho co jede blbě na všem. Navíc od tak velké firmy....
To samé podpora K+M, což také někdy není. Základní věc.
-
-
-
Holt port no... ale někomu to nevadí a navíc předobjednával vesele plus DENUVO *14* ... důležité jsou exkluzivní DLC a o kterých batman přece nikdy nebyl.
-
-
Pro ty co lámali hůl nad Space Hulkem.
http://www.rockpapershotgun.com/2014/08/12/space-hulk-ascension-edition/ -
Po úmrtí dvou dětí, které se zabily při hraní tzv. Modré velryby, se Saudská Arábie rozhodla zakázat prodej 47 her (např. Grand Theft Auto V, Assassin's Creed 2, Zaklínač).
takže za modrou velrybu nemůže ruská mládež, ale GTA,AC a Zaklínač.
-
-
Jaký bude trest za porušení zákazu? Useknutí prstu nebo celý ruky?
-
-
IO Interactive se zřejmě v budoucnu vrhne na pokračování Freedom Fighters.
To bych byl jedině rád :-) Když se na to vrhnou, doufam že z toho neudělaj blbost jako většina dnešních pokračování... FF je perfektní hra -
-
Já bych to viděl i nadějně, jelikož mně pokračování her v rukou IOI ještě nezklamala (Kane & Lynch hry jsem nehrál). Dokončí nového Hitmana, bude to parádní hra a pak, hůrá, tvořit Freedom Fighters *4*
-
-
Pro mně osobně další důvod, proč si počkat minimálně do začátku léta ;o) (u mně PS4). Jednak budou hry, možná malinko nižší cena, ale hlavně pomalu snad už nějaká ta druhá revize (minimálně u těch ovladačů, oba výrobci). Dodnes jsem rád, že současné konzole jsem také pořizoval až slim verze, jež jsou skutečně tiché. Jinak DualShock3 i Xbox360 ovladač mám dodnes a fungují úplně stejně, jako když byly nové. A to zažily neskutečné věci, kolikrát si říkám, jak se jim ten plastový krám podařilo udělat tak odolný. Pokud je to s těmi novými ovladači opravdu tak špatné, pak je to smutné, obvzláště vzhledem k těm nákladům na vývoj.
-
JC3 M:I
sweet jesus https://www.youtube.com/watch?v=10TksKgc3GE -
-
Ja chapu ze tahle hra nema byt realisticka ale tohle pusobi tak neprirozene a divne...
-
-
Ehmm...
Člověk se aspoň po ránu trochu pobaví. Jsem zvědav na oficiální vyjádření pana S.
Až doteď jsem netušil, že není steelbook jako steelbook. Debata se povedla :-)
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-02-22-ukazky-oceloveho-baleni-thiefa -
-
Koukám a nějak nechápu však je to plech ne ? tak o co jim jde ?
-
-
Ano je to plech! I kdyby to byl proužek alobalu, hlavní je držet hubu a nepřemýšlet. To by mohlo být zákonem ustanovené motto téhle země. *11*
-
-
Fakt promiň, že se v životě nezabývám pro mě nepodstatnými kravinami a není pro mě nějaká přiblblá krabička otázkou života a smrti. A promiň, že jsem netušil, že steelbook má nějaké určité specifikace.. *7*
-
-
A jsme u jádra pudla. Když je to nepodstatná kravina pro tebe tak co se do toho montuješ kór když o tom víš totální ho*no? Hele já sice kupuju jedině digitál, protože mi do domu tenhle bordel (pro idioty - ano pro mě je to zbytečný bordel, to neznamená, že to platí pro všechny .. gratuluji k té geniální dedukci) prostě nesmí ale z toho příspěvku jsem jasně pochopil, že prodávají něco co nesplňuje kvalitou označení produktu. (Co je na tom nepochopitelného?) Já važně nevím co tak milujete na nákupech šuntů z megaobchoďáku a ještě cpát druhým, že je vám to vlastně u řitě a nezajímá vás to!
edit: Ty vole, že já se namáhám s házením perel sviním. Prodám vám BMW, vlastně je to žigul ale to nevadí vždyť je to přece auto ne?! O nic nejde! *3* -
-
Steelbook že je bordel??? Otevřel jsi mi oči, už nikdy si žádnou "lepší" edici neobjednám, od teď už jen digitál *7*
-
Nevim jseš nějakej divnej, já se jen ptal a ty na mě hned takhle úplně nesmyslně navážíš a osočuješ a ještě něco plácáš o nakupování šmejdů z obchoďáku. Chápu taky mi není zrovna nejlépe po včerejšku a jsem taky nevyspalej, ale nemusíš být tak arogantní a nepříjemnej přeji krasný den..
-
-
-
-
Původně bylo ve článku psáno steelbook, obchod to jako steelbook prodával a ještě teď to na obchodě vedou jako steelbook.
Zde odkaz, kde se člověk dozví co je a co není steelbook: http://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=12066 -
-
Distributor hry si to marketingově přeje označovat jako steelbook (pravděpodobně proto, že je to mnohem známější pojem než "metalpak" a funkce je prakticky stejná). Obchod s tím nic nenadělá, pokud je to součást smlouvy.
-
-
Jde o to, že steelbook je ochranná známka. To je jako by si prodával smartphony s androidem, nebo win8, a říkal jim iPhone, protože je funkce stejná a značka iPhone je atraktivnější.
-
-
-
-
Mě by zajímal ten smazanej komentář Schovance :-)
-
-
To mě taky. Rád bych věděl, jestli si ho smazal sám, nebo mu ho odstranil glosátor. Jsem zvědav jestli pan vrchní strážce kvalitní herní žurnalistiky o tomto něco twítne :D
Ejhle, již je článek opraven (9:30). Nyní je slovo 'steelbok' nahrazeno 'plechovým balením'.
-
-
-
Mafia 3 quality control
https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA -
-
Větší rychlokvaška než Watch Dogs. *1*
-
To je dojebanější než Skyrim. *1*
-
0:48 - zenskou jen jemne odhodi a typkovi da hned KO pesti *15* pry to tak je v cele hre...
GENDER EQUALITY!!! *1*
-
-
Členové PS Plus mohou v tuto chvíli zdarma stahovat PS4 verzi hry Flame Over. Pravděpodobně jde jen o dočasnou chybu, tak jednejte rychle :)
Nejde snad o tu hru co stejně je v PS+ programu na Vitu ? Tak cross bundle nic zajímavého na té hře stejně není :(