-
Blíži se 599. výročí dne, kdy zrada podlého Zmikunda vedla k upálení našeho mistra Jana. V souvislosti s tímto jubileem bych rád upozornil na bohulibou akci, která si bere za cíl posílit ducha národa a srdce kališníka v každém z nás. -
Devět recenzí na Portal 2 a žádná z nich nešla s hodnocením pod 9.5/10.
Kdy bude recenze tady? Uz na tom nejakej objetavec tvrde pracuje? : ) -
-
Muhahaaa
"objetavec"
To napsat nekdo jinej tak ho asi servu na tri doby : D
-
-
Sony musí jednomu majiteli konzole PS3 zaplatit 100€ za to, že odstranilo funkci OtherOS, čímž...
Tak co jsem si četl ten odkazovanej článek, tak SONY nic takovýho nemusí..
Poslední věta článku, "The board cannot enforce its ruling, but stated that they believe the man is entitled to a total refund of €100, from Sony and the retailer he bought the console from", hovoří myslim jasně.. To, že se nějaký finský sdružení na ochranu spotřebitele rozhodlo, že by SONY mělo zaplatit 100€ jako náhradu škody, ještě neznamená, že to SONY musí skutečně zaplatit.. A řekl bych, že tohle bude stoprcentně upravený někde v EULE, takže ani u soudu by s tim neuspěl.. -
-
Sony musí jednomu majiteli konzole PS3 zaplatit 100€ za to, že odstranilo funkci OtherOS, čímž...
Přesně tak... Celý článek je o tom, že si oni myslí, že by to SONY mělo zaplatit... Taky jsem sem šel abych na to upozornil :)
-
-
České RPG Kingdom Come: Deliverance se stalo "Nejlepší PC hrou" herní výstavy Gamescom 2017. Tvůrcům z Warhorse gratulujeme!
já četl nejlepší Českou hrou... sem si říkal že to zas takový úspěch neni xD -
Dva dotazy
Ahoj, takze..
1) K Minecraft PS Vita je pribaleny kod pro PS3 verzi hry. Jedna se zrejme o tzv. crossbuy. Muzu ten kod dat kamosovi nebo je to nejak vazany na tu Vita verzi, tzn. lze pouzit pouze pro jeden ucet?
2) Jaky program/konventor potrebuji, abych si zahral Skyrim a jine velke hry na Oculus Rift DK1? Na netu jsem nasel odkaz na vorpX beta1, ale za nej chteji 30euro. Taky jsem nedohledal, zda podporuje DK1 nebo DK2. Nebo existuje nejaka jina moznost?
Diky za pomoc :) -
-
použil si ten stejný kód na PSV? jestli jo, tak mu ho klidně můžeš dát, ale hra se mu neaktivuje
-
-
Na Vite jede hra z cartridge a ten kod pro ps3 byl pribalen uvnitr krabicky jako voucher. Ale mas pravdu, dam mu to a prinejhorsim to nebude u neho fungovat.
-
-
http://www.roadtovr.com/new-vorpx-now-v0-7-5-adds-18-games-including-far-cry-4-cod-advanced-warfare/
VorpX umí i DK2.
Tedy demo není co koukám tak to musíš jedině koupit anebo někde sehnat na test
-
-
Lidi mel bych dotaz ohledne kariery v Project Cars.
Zatim sem odjel jeden Clio cup a zajima me zda kdyz skoncim v sampionatu na top 3 dostanu novou nabidku do lepsich podniku? Nebo musim rozjet novou karieru v jinym tieru?
Zatim sem hral prevazne multak a trenoval, takze moc nevim jak kariera funguje. Dika za rady. -
-
Bioware hra
http://www.gamebanshee.com/news/100546-bioware-reveals-a-fourth-barcode-for-next-game.html
To jen tak mimochodem -
Minecraft ep2.
Tak takhle asi ne narychlo zpíchnuté pokračování vidno že horkou jehlou, první díl mne navnadil a tuhle mezi výpln stěží nějak zkousnu.
A co že to je více "dětské" vždyt je to zábavné ted jen asi 6/10. -
-
Tak vis co, kradenymu koni na zuby nekoukej...:D
-
-
co je zase stím steamem ?
-
Dragon's Dogma
http://www.youtube.com/watch?v=eBufHMolOcY
http://www.youtube.com/watch?v=Dv9S1fhie4o
Capcom are going to be supporting Dragon’s Dogma further with post-launch DLC, they have announced. This new DLC will be in the form of new modes and other content that will be made available in the months to come.
First off, before the end of the year, Capcom will release Speedrun and Hard modes for the game, free of charge. Speedrun will involve clearing the game as quickly as possible with in-game equipment awarded for managing specific times.
Meanwhile, Hard mode will turn up the difficulty with enemies that are tougher, but will reward players with further equipment in exchange.
Then, in 2013, Capcom will release Dragon’s Dogma Dark Arisen for the Xbox 360 and PlayStation 3, which Capcom say is a “major expansion to the Dragon’s Dogma universe”. They add that the title is not yet concept approved by Microsoft.