-
Neviděl někdo v nějakém obchodě PS4 v bundlu s NHL 16? Kdybych se s tím balíčkem vešel do 9500, tak bych koupil, bundle FIFA 16 jsem našel, ale NHL nikde není *10* -
-
Keep dreaming... napsal bych no ale pujš si starou konzoli... jenže tam by sis zahrál tak maximálně minulej díl. To je na tebe už moc velkej luxus.
Aukro nic? když tak to nhlko můžeš dokoupit pozdějc nebo bazarovka... -
-
A jaký keep dreaming prosim tě. Bundle s FIFOU 16 mají za 9400, tak ať udělají i bundle NHL
-
-
Chci jedině novou konzoli, nechci kupovat žádný ojetý zboží, bůh ví, kdo si vymrskal a pak na tom hrál.
-
-
-
Binary Domain
na GMG za 8 dolarů (Steam verze). celkem rychle šla u této hry cena dolů. -
-
Určitě? Současná cena je 10 USD.
-
-
+ 20 % sleva na cokoli
GMG20-27J4Z-8NXHO
-
-
-
"Vaše matka nesnáší Dead Space 2" - takový je reklamní slogan videokampaně EA, v němž jsou matky snímáné při hraní hry.
Matky nejsou snímané při hraní hry, ale jen se dívají na Dead Space 2, ale nehrají. -
Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.
Od 1. 12. na Alze.
https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-3-hry-god-of-war-3-remaster-the-last-of-us-cz-uncharted-collection-d3860495.htm?catid=18856943 -
Tore Blystad (šéf vývoje Hitman: Absolution) neočekává rychlý konec současné generace konzolí.
Celkem složitá úvaha :) -
Betaverze Diablo III se dočkají dříve hráči v Severní Americe, do Evropy zavítá později.
..aby Blizz. otestoval, ci je Diablo dost konzoloidne aj pre Amikov *7* -
Recenze na Shadows: heretic Kingdoms?
Kdy ji mame ocekavat? Hra vysla jiz pred dlouhou chvili... -
-
jinak jsem ale zvědavej, původní kult byl super, úplně jinej přístup než ostatní klony diabla, a netušil jsem, že se dělá na dvojce...
-
-
Recenze S:HK
Tyhle hry se maji recenzovat, ne hry typu Ubish!t kde na tom nezalezi. Nektere recenze jsou hned v den vydani hry - WTF double standard?!
-
-
to jo, už je to pět dní :D :D
-
-
Tak po čase jsem zase navštívil Hrej ...a tedy už je tam o 100% víc zajímavějšího obsahu než na tradičně víkendově mrtvém Games.cz ...A radost z toho nemám ....
-
Muze mi nekdo vysvetlit jak je to ted s Destiny? Chtel jsem si vcera zahrat Forsaken a DLC, ale v menu mam jen, at si koupim shadowkeep....
-
-
Pokud si měl forsaken a dlc, tak musíš udělat PC migraci z b.netu na steam, aby se ti překopírovaly licence. Pokud nevlastníš forsaken a dlc, tak si jej musíš pořídit. Ten součástí New Lightu nebyl.
-
Nemuze to nejak souviset s odchodem z blizzardiho Battle.net launcheru? Destiny 2 jsem nehral, ale pri spousteni wowka, nebo diabla jsem si vsim varovani o prechodu Destiny jinam a dva dny zpet uz nebyla v launcheru vubec ...
-
-
To nie, mm ps4
-
Já to mam na ps4, takže nevim v čem je zakopanej pee
-
-
-
Mad Max čeština z Xzone
Právě vyšla, 5mb instalačka, nemá to někdo ? Nekupoval jsem to u nich a celkem bych ji tam i šupnul už :) -
-
Dohráno dávno, a fakt díky nechci stačí mi ty hokus/pokusy s AC: Syndicate hru kterou každý pochopí ( promlat se až na konec hry, potažmo využíj nějaejch fičur aby to nebyla jen nuda). snad každý a kdo ne tak smůla. *3*
-
To bych tam ani nedaval, cetl jsem ze tam budou prelozeny i ty jmena jako Chumbucket... v cestine beztak vymysleli nejake priserne patvary :D
-
-
náhodou překlady ve filmu byly dobrý
-
kumpán kbelík *15*
-
-
No tys to nekupoval u nikoho, stejne jako Jack a podobní.
-