Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: Podivný bug v PS4 verzi GTA V způsobuje zhoršení grafiky o dvě generace konzole.

Za poslední 2 měsíce mám pocit, že je na PS4 víc bugů než za celou existenci PS3. Jsem fakt zvědavý s čím se Rockstar vytasí po novém roce.
  • Veskoslav

A bohatého ježíška

Sims 3 Starter Pack Origin Key
    6MC8-B3WJ-3QAL-S82J
  • 16. listopadu dojde k vypnutí online serverů pro hru NBA 2K11.

WTF ... Nepřehání to EA už trochu ?
    • Ringwraith
      EA to sice není, ale zpráva je to jasná. Kup si 2012!
    • :D On dneska ještě někdo jiný dělá licencované sportovní hry s číslovkami i názvem soutěže v názvu ? Pravda konkurence je natolik silná že mi minimálně všechny sporty splývají ;)
    • NBA 2K11 .. no to je hrozný co si to ta EA dovoluje vypínat konkurenci servery! *16*
      • Nba 2K11 neni od EA sports

vse podstatne v nadpisu :)
  • Smutek na Giant Bomb

Zemřel Ryan Davis, jeden ze zakladatelů Giantbombu a člen jeho redakce. :(
    http://www.giantbomb.com/articles/ryan-davis-1979-2013/1100-4685/
    • Akorát jsem to tu chtěl napsat :( Teď koukám na jeho videa. Jeho poslední bouchnutí https://vine.co/v/hztjQYOFT3M ... Odpočívej v pokoji Ryane.
  • tady jsem musel nekoho asi poradne naštvat když mi banuje i neutralni prispevky. btw nevim co tim presne chcete dosahnout protože jak vidite pišu dal, navic si mužu zmenit nick a moje prispevky v zaplave zdejšího trollingu a vulgarit stejne nepoznáte
  • MickeyMutant

Ubisoft oznámil, že Limbic Entertainment začal pracovat na vývoji Might & Magic Heroes VII. O hře zatím víc nevíme, kromě faktu, že vyjde v roce 2015.

A bude to mnohem lepší hra, protože AI nepřátel nebude počítat vaše ubohé PC, ale přímo Cloud a online přátelé vám budou při hraní radit přes rameno.
  • zdravim,stejna otazka jako minuly tyden,co ta 4 zlevnenych vikendovych her?? je sobota vecer a porad nic? nejak na to zapominate,vyplata se blizi ... dekuji
    • tak asi akce skoncili?? je to skoda... mno tak nic
  • Vydání MotorStorm Apocalypse bylo odloženo v Japonsku, SCEE nyní zvažuje to samé i pro Evropu....

motorstormu apocalypse mame na sklade nejmene 1000kusu i v krabicce s move tak jsme si myslele ze hra u z vysla muzu si ji u nas normalne koupit jako zamestanec..
  • victor

Vzrušuje někoho kromě vlezlé reklamy na Tiscali i to že začal každoroční výprodej  na Steamu ?  Jak tomu už nedávají srdce a nejsou pro komunitu extra hříčky , jde to do kopru jako BVV ( Brněnské veletrhy a výstavy ) v rukou němců ....:/

• Jack1947

Já myslel že už to tam je tak minimálně 2roky 😀

• Jojo je to uz nuda a i ty slevy jsou spis kosmeticky.

• SalemCZ

asi si koupím Steam controler za 5,5euro+10poštovný 

• stratego

Ja to "koupil" a dnes se mi platba vratila 🤔 asi toho prodali vic nez meli 😃

• madPav3L

Abych pravdu řekl, tak já jsem rád že ty hříčky nejsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit