-
Obrazem: Podivný bug v PS4 verzi GTA V způsobuje zhoršení grafiky o dvě generace konzole.
Za poslední 2 měsíce mám pocit, že je na PS4 víc bugů než za celou existenci PS3. Jsem fakt zvědavý s čím se Rockstar vytasí po novém roce. -
A bohatého ježíška
Sims 3 Starter Pack Origin Key
6MC8-B3WJ-3QAL-S82J -
16. listopadu dojde k vypnutí online serverů pro hru NBA 2K11.
WTF ... Nepřehání to EA už trochu ? -
-
EA to sice není, ale zpráva je to jasná. Kup si 2012!
-
:D On dneska ještě někdo jiný dělá licencované sportovní hry s číslovkami i názvem soutěže v názvu ? Pravda konkurence je natolik silná že mi minimálně všechny sporty splývají ;)
-
NBA 2K11 .. no to je hrozný co si to ta EA dovoluje vypínat konkurenci servery! *16*
-
-
Nba 2K11 neni od EA sports
vse podstatne v nadpisu :)
-
-
-
Smutek na Giant Bomb
Zemřel Ryan Davis, jeden ze zakladatelů Giantbombu a člen jeho redakce. :(
http://www.giantbomb.com/articles/ryan-davis-1979-2013/1100-4685/ -
-
Akorát jsem to tu chtěl napsat :( Teď koukám na jeho videa. Jeho poslední bouchnutí https://vine.co/v/hztjQYOFT3M ... Odpočívej v pokoji Ryane.
-
-
tady jsem musel nekoho asi poradne naštvat když mi banuje i neutralni prispevky. btw nevim co tim presne chcete dosahnout protože jak vidite pišu dal, navic si mužu zmenit nick a moje prispevky v zaplave zdejšího trollingu a vulgarit stejne nepoznáte
-
Ubisoft oznámil, že Limbic Entertainment začal pracovat na vývoji Might & Magic Heroes VII. O hře zatím víc nevíme, kromě faktu, že vyjde v roce 2015.
A bude to mnohem lepší hra, protože AI nepřátel nebude počítat vaše ubohé PC, ale přímo Cloud a online přátelé vám budou při hraní radit přes rameno. -
zdravim,stejna otazka jako minuly tyden,co ta 4 zlevnenych vikendovych her?? je sobota vecer a porad nic? nejak na to zapominate,vyplata se blizi ... dekuji
-
-
tak asi akce skoncili?? je to skoda... mno tak nic
-
-
Vydání MotorStorm Apocalypse bylo odloženo v Japonsku, SCEE nyní zvažuje to samé i pro Evropu....
motorstormu apocalypse mame na sklade nejmene 1000kusu i v krabicce s move tak jsme si myslele ze hra u z vysla muzu si ji u nas normalne koupit jako zamestanec.. -
Vzrušuje někoho kromě vlezlé reklamy na Tiscali i to že začal každoroční výprodej na Steamu ? Jak tomu už nedávají srdce a nejsou pro komunitu extra hříčky , jde to do kopru jako BVV ( Brněnské veletrhy a výstavy ) v rukou němců ....:/
-
-
Já myslel že už to tam je tak minimálně 2roky 😀
-
Jojo je to uz nuda a i ty slevy jsou spis kosmeticky.
-
asi si koupím Steam controler za 5,5euro+10poštovný
-
-
Ja to "koupil" a dnes se mi platba vratila 🤔 asi toho prodali vic nez meli 😃
-
-
Abych pravdu řekl, tak já jsem rád že ty hříčky nejsou.
-