-
Enter, Stranger: Legend Of Grimrock Reworked
http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/19/enter-stranger-legend-of-grimrock-reworked/
Pěkně upravený LoG hlavně možnost pokračovat s importovanou postavou. -
Kalendář
Nevíte někdo jak si přidat YT akce Games do kalendáře, tak aby se mi tam objevovali automaticky nově vytvořený události? Dík -
Nemáte někdo chuť na MP či koop v AvP 2000? Ptal jsem se v r/Playdate a dostalo se mi pouze upvotů, proto se ptám tady, z přátel nikdo AvP 2000 nevlastní.
-
-
Klidně bych dal, jak vůbec funguje koop v AvP?
-
-
Koop ani nevím jak funguje, je tam mrtvo, i přesto že je to crossplay GoGu se Steamem(jednou jsem stihl asi 10 minut deathmatche). Vzhledem k tomu že jsem si to koupil kvůli MP, tak mi je těch peněz trochu líto.
-
-
Já jsem ho dostal zdarma na GoG v rámci alfy GoG Galaxy. Párkrát jsem MP zkoušel, ale příjde mi moc frenetický a nepřehledný. Za to coop by nemusel být špatnej.
-
-
Na GoGu nejdou přidávat přátelé podle nicku, jak se domluvíme, jestli teda chceš a máš čas?
-
-
-
-
-
Valve pracuje na Linux verzi STEAM klienta a Gabe Newell nemá rád Windows 8.
Spíš by mělo Valve zapracovat na současném klientu Steam pro Windows. Už od uvedení měl svoje problémy, ale co předvádí teď... Nevím jestli to vzniklo nějakou aktualizací, nebo jestli za to může větší počet her (400+), ale celá ta aplikace se mi hýbe katastrofálně pomalu - scrollování má zpoždění asi 1s (to mi leze na nervy nejvíc), kliknutí na něco asi 2s, některé akce klidně i 10s (pokud se vůbec provedou).
A to jsem se Steamem v současném vzhledu byl až do teď docela spokojený. Alespoň že Overlay UI běhá pořád svižně (a kvalitativně nemá konkurenci). -
-
nesnaz se. tady smis komentovat veci od Valve jen kladne. *16*
-
A ses si jistej,ze problem neni nekde na tve strane?Protoze ja zadne podobne problemy teda nezaznamelanl.
Na druhou stranu,400 her na uctu nemam,tak nevim. -
-
Jestli je problém někde jinde, to netuším. Ale roky všechno běželo OK, bez ohledu na stav Windowsu (XP, Vista i Win7). Teď po překročení cca 450. koupené hry to šlo do háje.
Tak jako tak by si Steam aplikace zasloužila další upgrade, obsahuje dost amatérských bugů (ne závažných, jen prostě nepříjemných). Je na tom podobně jako Win verze iTunes. Například zablokování (zamrznutí) UI při časově náročnější operaci (ač trochu se to snaží řešit, viz poměrně nové dialogové okno při smazání hry - dříve to prostě na chvíli zamrzlo). -
-
Taky to mam hrozne pomaly. Hlavne kdyz oteviram novou stranku treba pri prechodu z library do store. To je fakt porod a pritom primo z webu mi to jede svizne.
-
-
-
Zajímavý, já ani jeden z tvejch problémů nemám *3*
-
cose tyce overlaye tak tam konkurenci ma docela slusnou :P xfire
-
-
Brána do otevřené betaverze APB: Reloaded se všem hráčům otevře 18. května.
jsem v uzavřené betě a teda není moc o co stát..prakticky žádné změny, spíše více chyb než předtím..to si raději zahrajte GTA s kamarády, je to větší zábava -
-
Chyby budou dány tím že je to uzavřená beta ne?
-
-
http://www.cnews.cz/sites/default/files/pictures/novinky/2015/05kveten/radeony-r300-videocardz.png
velke zklamanie :( -
-
Takže už dva roky mám vlastně AMD Radeon R9 370 ? ...Pitcairn z 7870 se teda nezdá že by nové křemíky ještě chtěli vtěsnat do 300 řady nebo snad přeskočí rovnou na 400 ? ;) Asi bych to PC měl oprášit a GTX560Ti zahodit ... ale když ono není stále proč ;) .
(Jinak jen další hate na AMD za to ,že jede jako Nvidia a přeznačuje ....) *7* -
ale LV, to uz suvisi s schizofreniou :)
a pise sa sklamanie -
-
Tohle mi připomíná paparazzi aneb posedlost známou osobností, člověk ji pak vídá všude.
-
-
-
Nové ovladače (v285.38 beta) grafických karet GeForce zvýší jejich výkon v Battlefield 3 až...
Perfektní. A já mám zrovna AMD *15* -
-
Nové ovladače (v285.38 beta) grafických karet GeForce zvýší jejich výkon v Battlefield 3 až...
V rozlišení 2650x1600. Takže možná z pěti na sedm snímků. *4* -
AMD samozřejmě také vydala BF3 friendly ovladače.
-
vsadim se ze o zadne vylepseni vykonu neslo.. jen fixli bugy a vykon se dostal na normalni hodnotu :)
-
Same here.
-
-
Hahahaha
Vzpomínáte na tu slávu, když naivky sypali peníze do OUYi?
A dneska...
http://www.ign.com/articles/2013/06/12/e3-2013-cops-called-to-shut-down-ouya -
-
A co jako? Cetl jsi to vubec?
-
-
Ale, že by backer? *3*
Četl. Je to jen další díl do skládačky, která ukazuje jaký joke celá OUYA je. I když to bylo jasné už při jejím oznámení a následné reakci některý lidí. -
-
Nedal jsem jim ani korunu a cela konzole je mi protivna a prazvlastni. Ale to ze maj stanek pred E3 a ESA pred ne zaparkuje kamiony aby nebyli videt, co to ma spolecnyho s backerama?
-
-
-
-
Old School vs. New School
Na temu Lara vs Drake a assassins creed odporučam toto vynikajuce video
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_219262&feature=iv&src_vid=a-2OuFWEb3A&v=T7MDMdfcRfI -
-
Sorry, zly link
http://www.youtube.com/watch?v=T7MDMdfcRfI
-
-
Malé sobotní zamyšlení
Tak jsem si hezky přemýšlel při sobotním uklízení a najednou mne něco trklo. Google je kamarád a tady je výsledek:
http://games.tiscali.cz/tema/ubi-assassin-s-creed-iii-je-posledni-z-velkych-dinosauru-60609
Ten článek navazuje na PR prohlášení od Ubi, které bylo publikováno na serveru CVG dne 06.09.2012, takže cca před rokem.
Teď máme podzim 2013 a jak se tak koukám, Ubisoft nám kutí rozsáhlé AAA projekty jako AC-IV nebo WatchDogs. Jelikož se takové věci neplánují ze dne na den (a zejména AC-IV prý byla vyvíjena do jisté míry paralelně s ACIII), muselo PR oddělení vědět, že prohlášení je přinejlepším "poněkud zkreslené".
A otázka dne zní - proč? -
-
Tvoje starosti bych chtěl mít...
-
-
Mám dost i jiných, proto je tohle jen takové malé sobotní zamyšlení. Nejde pořád přemýšlet jeom nad diplomkou, projektem, přítelkyní a zadaným úkolem. Chce to občas změnu ^_-
-
-
To bezepsporu, jinak by se clovek docista pomatl *15*.
-
-
-
přečti si pozorně ten článek, na který odkazuješ (tedy neřiď se jen nadpisem článku). jen to zkresleně vnímáš...
-
-
Přečetl jsem si jak článek Games, tak originál. Vnímám přesně to, co chtěli sdělit -
"AC3 bude super, protože je to pravděpodobně naše poslední obrovská AAA hra na které spolupracuje představte si to celých 600 lidí. Další tituly již asi nebudou tak masivní."
A proto ukazují rozsáhlost a "komplexitu" WatchDogs a proto vydávají deníčky, co všechno se dá dělat v obrovském světě AC-IV, že ^_^.
Kdo z normálně praujících lidí (manuálně/intelektulálně, to je jedno) jde za vedoucím a řekne mu "Hele, chci pochválit, že normálně dělám svoji práci za kterou jsem placený. Víte, od zítřka už ji možná začnu dělat efektivnějším (méně nákladným) způsobem...a možná taky ne. Teď tu pochvalu, prosím." -
-
Kolik lidí pracuje na Watchdogs a AC IV?
-
-
-
tak ACIV i Watch Dogs jsou ve vývoji dlouhou dobu, takže to nemůžeš počítat. to jsou takový bláboly velkých firem. sice stojí hodně peněz a času tu hru udělat, ale když na tom ve finále vydělají, tak proč v tom nepokračovat? za dveřma nová generace, takže hry budou zase stát víc peněz a nevypadá to, že by firmy přestaly dělat AAA hry (Killzone, Destiny, CoD...) a Ubisoft taky dělají Division, což nevypadá na malou hru
musíš počkat, jaký hry budou vycházet za 3-5 let. ty, který se teď začínají vyvíjet -
-
Můžu to počítat. Prohlásili, že AC-III je jeden z posledních. OK, a kolik těch "posledních" bude? Odpověď - klidně i deset, když to bude sypat.
Tyhle "bláboly" by nevypouštěl ani Ubi ani jiní, kdyby jim to plebs nežral. A to občas žere mě ^_^. A není to závist, spíš nechápu, jak je možné, že v jednom časovém okamžiku firma řekne "A", za rok situace vypadá na "B", jedná se o záležitosti které irma má ve své moci regulovat (tudíž cíleně vypustila zavádějící info, aby podpořila prodeje svého produktu v daném momentě v minulosti) ale kde nic tu nic, pohoda, nevadí.
-
-