Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo betatest na Linuxový Steam?

http://www.valvesoftware.com/linuxsurvey.php
  • ruthan

Jason Rubin (prezident bývalého THQ): Na čipech v next-gen zařízeních nezáleží.

Rika ten kdo THQ ridil, tak kvalitne, byl to totiz brdil..
    • A co takhle si zjistit kdo, kdy a jak řídil THQ ..., protože Jason Rubin je vcelku úspěšný člověk a pochybuju, že nějakej českej břídil z tiscali bleskovek řídil něco víc než autíčko na pouťovém autodromu.
  • ucho

Zase nějaká akce

4,39 EUR
    http://www.bundlestars.com/all-bundles/conquest-bundle

Call of Juarez, A Game of Dwarves: Gold Edition (+ 3 DLC), King Arthur II: The Role Playing Wargame, American Conquest, Incoming Forces, Cossacks II: Napoleonic Wars, Cossacks: European Wars, 99 Levels to Hell, Xpand Rally Xtreme, Ballpoint Universe - Infinite, Hyper Fighters, Lucius
    • Inquisitor

Gothic bundle

http://www.bundlestars.com/ je tam i pěkná cena za všechny tři díly za čtyři eura.
  • Prodeje Dishonored

NA jednom webu zabývající se prodejemi her, jsem našel, že celkově se prodalo jen 900 tisíc kopií. Na PC bylo nejméně (100 tisíc), pak na PS3 (330 tisíc) a nejvíce na Xbox 360 (480 tisíc). Dost mě to překvapilo a to hlavně na PC, kdy jsem čekal minimálně o 400 tisíc více.

Celkově mě to dost zklamalo, protože jsem této hře přál minimálně 2 miliony kopií a zatímco se CODU prodá 25 milionů, poměrně inovativnější a hratelnostně lepší hry, si nekoupí ani ten blbej milion lidí.
    • speeder

Problem vidim v tom, ze ludia si zacali zvykat na zlavy a s kupou sa hned neponahlaju. Ja tiez, aj ked ma trochu uz brzdi hardware.
      • Neco na tom je.Ja osobne jsem hru hned v den vydani uz nejakej ten patek nekoupil.Naposledy to byl tusim Portal 2,ale ten taky nestal 50E jako jine hry.
        Vetsinou si pockam az hru trochu slevni nebo nebo jde do nejake docasne slevove akce.
        A myslim,ze to tak dela pomerne dost lidi.
        Kazdopadne Dishonored by si slusne prodeje zaslouzil.
    • Pokud je to z vgchartz, tak bych tomu fakt nepřikládal takovou váhu, třeba Zaklínač 2 tam má pro obě platformy dohromady prodáno necelých 1,3 milionu, přitom na minulé konferenci CDPR oznámili, že už se přehoupli přes 2, prostě dokud to nebude přímo z Arkane nebo z nějakého prohlášení Bethesdy, tak bych to tak nehrotil. Taky doufám, že zrovna tuhle hru PC hráči podrží a ukážou, že dělat pořádně velký hry na PC ne jen formou odfláknutého portu, se stále ještě vyplatí..... Doufám
    • DangerousDave
      myslíš vgchartz ? tomu by som zatial veľkú dôležitosť neprikladal i keď môže to niečo naznačovať. Každopádne ak by sa potvrdili nízke predaje a hlavne na PC tak by sa naplnili moje najhoršie obavy. Pokial PC komunita nie je ochotná platiť ani za kvalitu tak asi fakt na*rať...
      • Ano, myslím. Jak jsem psal, jestli jsou prodeje na PC nejhůře, tak se jdu zahrabat, protože bych čekal, že právě PC hráči tohle ocení.
        • Vgchartz naprosto neodpovídá realitě u PC verzí. Vůbec nepočítá digi distribuci a u BF3 píše jen 2 mega, což je nesmysl, když PC se vyrovná konzolím v DICE soutěžích (na PC je průměr hráčů na server minimálně 2násobný oproti konzolím už jen kvůli omezení u konzolí na 24 hráčů, takže počet odehraných her na Wakeu a počet zabití technikou absolvovalo na PC 2krát více lidí pro stejný výsledek a stejně u letecké PC poráží obě konzole; ano mají víc cílů, že *1* ). Na každé z konzolí je přitom 6 mega. U PC only Total Warů je situace ještě víc do očí bijící, protože dle jejich čísel se neprodalo ani jednoho z posledních víc než milion kusů. To je úplný nesmysl vzhledem k počtu lidí pracujících na Rome2TW, který bude největší a nejdražší díl. To by určitě ani poslední 2-3 díly nevytvořili, kdyby ty prodeje seděli. Jsou to čísla k ničemu.
    • No ale nevíš, kolik toho prodali na steamu, ne?
      • Tak ale stejně, steam je jen na PC a pochybuju, že by měl nějaký větší vliv na další prodeje. Při mém opravdu optimistickém odhadu, to bude dalších 100 tisíc, realisticky 50-70 tisíc
        • To bych řekl, že víc
  • Nová generace konzole od Microsoftu se ve skutečnosti jmenuje jen Xbox. Series X je jedním konkrétním modelem.

Tam musí mít nasazeného sabotéra, jinak nechápu.

• Blizzard rozeslalo skrze Battle.net 275 tisíc nových beta klíču pro přístup do hry Diablo III.

Najs. Škoda, že jen v Americe.
    • kostejnesmrtelny

Blizzard rozeslalo skrze Battle.net 275 tisíc nových beta klíču pro přístup do hry Diablo III.

Soudě podle komentářů na diablofans.com chodí pozvánky i do EU regionu.
      • Ano, jeden nebo dva lidi versus ten zbytek, to je na urovni chyby systemu. Na oficialnich EU forech zatim nic. A i kdyby to bylo dejme tomu cele jedno procento *7* (2750 abych to zjednodusil) pro EU, tak je to stale do nefer.
        • kostejnesmrtelny
          Neříkal jsem nic o férovosti. Říkal jsem, že podle fóra diablofans.com chodí pozvánky i do EU regionu... *7*
      • ucho
        ano, pozvánky chodí i do EU...
        • Blizzard rozeslalo skrze Battle.net 275 tisíc nových beta klíču pro přístup do hry Diablo III.

zdravím, kdyby se někdo chtěl bety "zbavit" za rozumnou cenu, tak dejte vědět 731528046
    • XXDarthVaderXX

:-/

jj ať jdou s tímhle do pédele, kupovat to prostě nebudu, dokud si to nezkusím a s jejich tempem bude demo rok po vydání *13*

Moc neverim lidem co rikaji, ze si to nekoupit, protoze je blizzard nastval.
  • fixcz

Herní obchod GameStop koupil společnost Stardock (které patří digitální distribuční kanál...

Gamestop nekoupil celý Stardock, ale jen onu digitální distribuci: Impulse.
  • ucho

GOG

mám zde kód na:
    Fallout 1 + Fallout 2 + Fallout Tactics (někomu jsem to zde posílal, ale píše mi to u her že nejsou redeemnutý)
    Torchlight
    Still Life 2

tak jestli někdo chce, kódy sem pastnu
    • still life bych chtěl a moc... hra, kterou mi furt každej doporučuje a ještě sem jí nezahrál..
      • ucho
        no tak tohle je dvojka, tu jsem ještě nehrál, jednička byla opravdu parádní.

V7EU-3V7N-HA84-AZWM
    • je ten fallout i pro mac ?
      • ucho
        jo
        Fallouti: TXWN-G7LE-HFJJ-7YKD
    • Miserius
      Still Life je pecka, doufám že si o to řekne někdo kdo to pak fakt zapaří...
  • O úvodní znělku Dragon’s Dogma se postarala populární japonská hard rocková kapela B’z. Poslechnout...

Proc si japonci pro sebe vzdycky vytvori epictejsi trailery?
  • MUST HAVE!

http://store.steampowered.com/app/357670/
    • Tilwaen
      Trailer pobavil *1*
    • Meow
      Možná kdyby to stálo 1 euro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit