Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bandai Namco zabanovala nepoctivé hráče PC verze Dark Souls III.

Jak tam ti zoufalci brečí že nepodváděli a mají ban neprávem :-) To já si hezky hraji CODEX verzi offline a s trainerem. Chci se kochat hrou a ne opakovat jeden úsek stokrát a běham kilometr k bosovi.
    • Femto
      Warezit částečně multiplayorovou hru. Nechápu.
      • 20 fps. Nechapu.
        • Draken69CZ
          "20" číslovka složená ze dvou číslic 2 (dvě) 0 (nula), "fps" zkratka frames per second - snímková frekvence (počet snímků za vteřinu). Nevíš zeptej se jsme tu od toho.
  • Poslední update pro PS4 verzi Dying Light vylepšuje grafiku hry.

ta hra graficky vypadá na PS4 velice, ale velice dobře. Jsem to zkoušel na PC a sekalo se mi to jako prase i na low, asi optimalizovali jen na konzole..
  • ucho

Lego Batman 3

https://www.bundlestars.com/en/bundle/lego-batman-3-complete-bundle
    10 dolarů je zajímavá cena.

hrál jste to někdo? je to dobrý? tady to má "jen" 6/10, ale zase to recenzovala ženská, takže kdo ví. někdo říká, že je to nejlepší díl.
    • Tak pokud je ti míň jak 10 let, tak možná.
    • Chim
      Ne. Nevím. Co máš proti ženám?
      • ucho
        proti ženám nic nemám. zřejmě jsi jen nepochopil můj příspěvek. pokud nedokážeš odpovědět na první dotaz kladně, je tvá odpověď zcela zbytečná, protože má nulovou vypovídající hodnotu. zajdi raději na xchat, jestli si chceš s někým pokecat.
        • Chim
          Pokud je jediná přípustná odpověď na tvou první otázku "ano", není pak taková otázka zcela zbytečná?
          • ucho
            co takhle si nejdřív přečíst, co jsem psal? já jsem nepoložil jednu otázku. tu první otázku lze brát jako uvozovací, kdy se řečnicky ptám, jestli to někdo hrál. tohle je logický předpoklad pro to, aby mi někdo na to mohl odpovědět a ne, není zbytečná. jak vidíš, tak i přesto jsi ji ignoroval. opravdu člověk nemusí být génius, aby toto pochopil. jako kdybych se zeptal, jestli už někdo viděl ten a ten film a pak se v další otázce ptal na to, jestli by mi ho mohl dotyčný doporučit. ty přeskakuješ první otázku a připouštíš možnost, že jsou validní odpovědi i od lidí, kteří daný film neviděli. jak mi někdo může doporučovat něco a psát k tomu své názory, když to nezná a nemá s tím žádnou zkušenost? u Jacka bych to chápal, ale že tímto postižením trpí v této diskuzi více lidí jsem opravdu nečekal.
  • Neoficiálně: Google odkoupil společnost Twitch za jednu miliardu dolarů.

Já jen čekám na den kdy Google odkoupí Facebook, anebo naopak, Facebook odkoupí Google.
    • Veskoslav
      Víš jakou hodnotou disponuje v současné chvíli Google? Ten by si mohl koupit Facebook 3krát ještě by mu zbylo na zaplacení ročního rozpočtu ČR:)
      • nevim a odkud máš ty udaje?
        • Veskoslav
          Jinak tržní hodnota Google je 398 miliard dollarů (k 1.6.2014) a má disponovat 128 miliardami na nákup a investice. Hodnota Facebooku 139 miliard dollarů (opět k 1.6.2014) a má disponovat 38 miliardama na nákup a invesice. To druhé číslo je pouhý odhad (samozřejmě že ne můj) a je tak odchylka +-4 miliard dollarů. Takže ano, kdyby Google chtěl, tak dokáže odkoupit majoritní podíl ve Facebooku, ale opačně to půjde hodně ztuha.
        • shefield2
          Víš jakou hodnotou disponuje v současné chvíli Veskoslavův účet? Ten by si mohl 3x koupit Humble Bundle a ještě by mu zbylo na párek v rohlíku.
          • Veskoslav
            Párek v rohlíku nemusím od 2. třídy na ZŠ, kdy jsme chodili dvakrát týdně na plavání a já se toho přejedl:) Takže 3*Humble (ten je teď drahý ale!) a sklenku oliv:)
            • Že tys chodíval plavat na Porubský bazén?
  • Jack1947

Mass Effect 4 nemá nic společného se Shepardem (hlavním hrdinou minulých dílů).

Ani bych uz dalsi dobrodruzstvi Sheparda nechtel, kdyz jeho skoncilo. Takze to je jedine dobre.
  • V australské klasifikační databázi se objevil název multiplatformní hry Tekken Revolution.

Už to vidím zas to bude nějaká FPS aby zkusily jestli to nebude mít úspěch jako COD
  • Veskoslav

Brutal Doom 64 - Early Alpha Gameplay Demo - GZDoom

https://www.youtube.com/watch?v=Zfp00OZuXCc
    • Hanzales
      Pekne, zrovna parim tu "rom" nebrutal verzi :)
  • LV: Jenže vždyť já nehraju na žádné konzoli. Žádnou nemám a asi ani mít nebudu, protože současné konzole nenabízí takový zážitek, jako pořádné PC. Dělám jenom tohle: chci hrát hru -> zwarezím ji na PC -> koupím konzolovou verzi, aby vývojáři dostali zaplaceno.

Veka: Právěže nedělám, nejsem o*as, co se naváží do jiných lidí jen proto, že hrajou na jiné krabičce a ještě se pak sebeuspokojuju nad tím, jak je moje krabička určená pro "dospělejší" publikum.

0011, DwaR: Legalní verzi hry mám, takže nevidím problém v tom, že jsem si zwarezil verzi na jinou platformu.

EDIT: Sakryš, reakce měla jít dolů.
    • Premyslim jestli si delas legraci nebo to myslis vazne a fakt doufam ze si delas legraci :D
      • Inquisitor
        Pokud je to vážně, tak je to na nějakou diagnózu.
      • Jack1947
        Já spíš trochu nechápu že koupí na konzoli kterou nemá ( asi pro lepší pocit) navic kde to má dražší ale budiž. Tak je nuda není do čehjo moc co píchnout tak tu budeme blábolit aspon o tomhle, důležité je přece aby diskuse nestála ne *3*
    • 0011
      ??? Sám prohlašuješ, že konzole nenabízí takový zážitek a zdůvodňuješ krádež her tím, že nechceš být součástí neexistující komunity a doma máš předraženou placku, kterou si akorát můžeš dát pod kafe. Uveďme malý příklad - port původní konzolové hry portovaný na pc, třeba GTA5 - vývojáři se patlali s portem aby ho udělali co nejlepší, dostanou vývojáři zaplaceno za svojí práci na portu na pc? Hele jestli nechceš bejt sám před sebou za tydýta máš dvě volby. První - naštěstí konzolové hry jdou prodat, tak to udělej a kup si za to hry na pc, druhá -kup si konzoli
      • Pěkný příklad. No, moje prachy za GTAV dostali, hrál jsem jen jednu verzi hry - tu na PC. Je jedno, že jsem ale koupil konzolovku - ve výsedku R* ty prachy ode mě mají a můžou pokračovat v dalším vývoji dalších her. Nevidím důvod, proč bych měl prodávat konzolovky, jen abych uspokojil tvoje požadavky kvůli nějakejm nesmyslnejm důvodům a rozhodně nechci konzoli, když můžu hrát hry v lepší kvalitě.
        • 0011
          Mejm nesmyslnejm důvodům? Kvůli tobě se neprodá ta hra na pc, na kterém tak rád hraješ a firma si to příště může rozmyslet vydat na tuhle platformu, nebo si dovolí ojebat port(což se už bohužel běžně děje). Tohle jsou "mý nesmyslný důvody" který se týkají i tebe a obecně každého kdo na pc hraje ať už krade nebo hry kupuje. To tvoje "důvody" jsou úplně mimo, ale připadám si jako kdybych vysvětloval listinu základních práv a svobod kim čong unovi
          • Jack1947
            Kvůli jednomu se to neprodá na pc *8* ?

Weew to je drsné jsem myslel že nás neplatičů za hry musí bejt víc lol *4* *7*
            • Jack1947
              Ok atk jo no, já jen aby si ho neházel do jednoho pytle s nás pirátama( i když to je dost relaticní pojem).
            • 0011
              uff už letím spát, konečně se dotáhly aktualizace, ale asi takhle - má možnost a peníze si koupit hru na jak přiznává svojí oblíbenou platformu, ale tím, že ty prostředky nesmyslně použije jinde tak svojí oblíbené platformě ubližuje a cítí se jako hrdina, protože mu nedojde, že dělá něco špatně ty si, alespoň v to doufám uvědomuješ, že pirátstvím hernímu průmyslu nepomáháš, ale on si to ani nepřipouští, myslí si, že když si koupil gta 5 na konzoli tak má nárok si tu hru stáhnout na pc, nemá, má nárok si jí koupit i na pc a xbox/ps4 verzi si strčit třeba do ....... vitríny (btw to měkké i po r je správně) Dobrou noc Jacku
            • Jack1947
              Díky za uznání a taky zato že už se lepším.
              No inu... nikdo není stále neomylný.

Já jsem se tě nesnažil opravit jen mi přišlo trochu pokrytecké od tebe házet ho do jednoho pytle. Hru si aspon koupí i když né na platformu kde hraje.
            • 0011
              Mně zase příjde úsměvné, když mě opravuje člověk, co se jednak taky hlásí k pirátství ale ještě navíc neumí používat uvozovky *3* ale dal jem ti palec nahoru za to, že tam výjimečně nemáš hrubku, lepšíš se
            • Jack1947
              To nechápu taky - ale napsat " kvůli tobě se neprodá na pc je přinejmenším směšné" Když teda se "přiznal" že rád warezí *4*
            • 0011
              Nekecej, na to si přišel sám? *7* ano mohl jsem napsat kvůli lidem jako ty, ale já žádné jiné exoty, kteří si kupují hry na platformu kterou nemají a pro tu kterou mají tak hry na ní kradou neznám
  • Jack1947

Dying light is OUT!

Má jen 11,2gb *14* *5* tomu řikám parádně završené zkouškové. *3*
    • Tady nemas obavu ze hra bude spatna protoze zabira malo mista?
      Jako chlape v tobe se vyznat to je orisek.
      • Jack1947
        Ne ale jsem na to zvědavý a to že má méně místa + (asi to místo bude po instalaci zabírat větší je plus plusů). V době kdy nejmenší hra má ani ne 20gb.
        • Keyz
          Má to málo protože jsi stáhl warez verzi kde je pouze jeden jazyk.
          http://www.rlslog.net/dying-light-reloaded/
          *7*
          • chytrej napad davat sem odkaz na warez, neni lepsi si rict o ban rovnou?
            • jsi postizenej, tak ti nebudu nic vycitat
            • Jack1947
              Ty si trotl, prej odkaz na warez vzdyt to je informativní stránka. To že tam jsou linky na warez neznamená že se odtamtud dá stáhnout. *7* Chce to víc myslet.
          • Jack1947
            Přesně tak a ještě jsem zatím nic netahal.
    • Seznam zlevněných titulů, které tento týden (27.1. - 2.2. 2014) naleznete na XBLM.

Ty studuješ vysokou? *8*
      • Jack1947
        Ne, achjo to musím furt psát že na vysokou bych neměl průměr ani nervy. *7*
        • Tak oni by hlavně neměli nervy na tebe.
        • No ale lekl jsem se pořádně...
  • Ringwraith

XSeed Games skutečně bude vydávat hry přes STEAM. Již v pondělí se můžete těšit na japosnké...

Drsně, drsně.

Oath in Felghana jsem hrál už kdysi před lety s anglickým fanpatchem a je to super akce.
    Ys Origin už sice taky má anglický patch, ale ještě jsem ho nehrál - no, budu si ho moct pořídit košer cestou přes Steam.
    • a jak to je s jazykem zvuku ? anglicky nebo japonsky ?
      • Ringwraith
        Tak fanouškovský patch určitě nový anglický dabing neobsahuje, takže tam je japonský.

A celkem pochybuju, že XSeed budou pro oficiální release dělat dabing... stejně si to koupí hlavně sorta lidí, co ocení ten originální japonský.

I když teď si říkám, že Oath in Felghana asi ani nemá všechny texty kompletně nadabovaný... ale nejsem si přesně jistej, už je to fakt dlouho, co jsem to hrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit