-
Vypadá to, že GTA V možná využije ještě novější technologie pro animaci obličeje než té, která byla použita v L.A. Noire.
Myslim, ze spis hledaji cloveka, ktery bude rucne doladovat vystup z toho Motionscanu. Stejne jako se rucne upravuje vystup z motion capture. -
Podle Spencera je Scorpio zbytečný jestliže nemáte 4K TV
http://www.mcvuk.com/news/read/spencer-scorpio-won-t-do-anything-for-you-if-you-don-t-have-a-4k-tv/0168577 -
-
To jsou zase sliby, jako u xbone a jeho 1080p/60fps jako standard. Nakonec bude rad kdyz to pobezi v 1440p/60 fps na stredni detaily bez AA.
-
Tak konečně se tyhle předražený krámy konečně využijou *5* (Myslím Tv ne konzoli lol)
-
takže ti to ve full hd s věčími fps nepojede škoda, jdete tedy jenom o rozlišení a ne o obraz
-
downsampling nic?
-
-
Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.
Furt z jedne a te same mapy? Ukazali z te hry vubec neco jinyho, nez tohle? :) -
Mighty No. 9 vyjde na PS4 a PS4 18. září, PSV verze bude krátce poté následovat.
Na PS4 a PS4 samozřejmě....., opět nesmysl Tiscali..... -
Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...
Ja s nim souhlasim, nikdy neni na skodu mit psychopaty pod kontrolou. Nasilny hry nakupovat jedine s obcankou. -
Zdá se, že všichni čumí na prezentace:)
Cyberpunk 2077 — Official E3 2019 Cinematic Trailer -
Tiscali dnes oficiálně spouští nový kvízový web Hádejhru.cz. Mrkněte na něj a abyste nepřišli o další kvízy, které budou postupně přibývat, dejte mu i like na Facebooku. Prokrastinaci zdar!
No, tak to toho moc v práci dneska neudělám :-D -
Deus EX:MD
Co přesně tam dělá DX12 zas tak parádní mi to nepříjde... nebo jsem si něčeho nevšiml ? *7* -
-
Tak díky za odpovědi... tak to asi vypnu... i když mi to tak hrozné s dx12 nepříjde. Tam to taky píší v nastavení že to má zlepšit framerate - - - Každopádně největší žrout je kupodivu AA který na 4X sežral hodně výkonu a hra se sekala.
-
Nejvetsi vychytavka dx12 ma byt ze prestane byt problem s drawcallama takze kdyz dx12 nasadis na hru ktera je zoptimalizovana na dx11 aby to nebrzdili drawcally tak to moc velkej rozdil neudela
-
-
Podívejte se, jak vyrostly z polygonů známí herní hrdinové.
Snad "vyrostli", ne?
edit: koukam, že už mě Aoyagi předběh *13* -
-
Nejen on ;)
-
-
Zhlédněte patnáctiminutovou ukázku z konzolové verze Diablo III.
Konzolova verze D3 uz vysla na PC pred rokem a neco.