Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://gyazo.com/7ae65304c175fa0757ffaea3bbd0c08c
    nemá o tom někdo něco? jsem línej to hledat
    • Ubisoft Montréal ‏@UbisoftMTL 57m

@griffmeister69 @gooner4life_uk I can assure you that Watch_Dogs is still being polished as we speak. cc. @Ubisoft

tak snad jen planej poplach, omlouvám se za spam
  • God-of-War

Syphon Filter: The Omega Strain podle údajů z ESRB míří na PS3.

Fakt? To byl úplně megózně dobrej díl!!!!!
  • slavek.skara

WD

Má to cenu, nemá to cenu ....já pořád nevím jestli mám zakoupit nebo ne......
    • kennyB
      Má to cenu, sice je tam opravdu pár mušek, ale i tak je to zábavná hra *3*
      • Jack1947
        Marketingova kampan se tedy povedla na jednicku!

Kdyz negativni nazor na hru mam hlavne ja a ostatni anonymove -

Jo a pro trotly: PS: naklikat minusy - at je klid. *4*
        • kennyB
          Anonymové??? Spíše to vypadá, že tu trotluje jen jeden, který mění nicky. A žádná kampaň na mě účinek neměla, protože hru hraji a tak vím, že není špatná *3*
          • Jack1947
            Vzdyt jo, tobe se libi takze to zmakly. Umis jim odpustit ... negativa na hru vlastne pisou nemocne lidi a ty nikdo nebere vazne. Ted seriously ty sis to koupil a bavi te to pres vsechny nedostatky? Jak to je mozne a mas deadsec edici nebo jen cistou hru.

Ne, zbytecne sem neco psat... nekdo evidentne WD LIKE (v negativnim smyslu)

Akorat gumam co to nerozdychavaji roste tlak jak by rekl nas he/he. *3*
            • kennyB
              Ukaž mi jedinou hru, která v dnešní době nemá nějaký ten nedostatek. Kdybych měl hrát jen hry, které je nemají, tak bych asi sušil hubu. Jak už jsem psal, má pár mušek, ale pokuď se na ně vyloženě nezaměruješ, tak jsou občas i k pousmání, např. metro, co tě omítá přejet *1* Mám klasickou edici a hra mě baví *3*
    • Kup si radci Scarface, dostanes za par korun lepsi hru ve stejne grafice.
      • Jack1947
        Ta byla v Levelu, a ano mnohem lepsi jenze taky jina doba no (2006) to byly jeste hry na jine urovni.
        • shefield2
          Jacku, jdi do háje. Scarface je hra z roku 2006 a nebyla u Levelu, nýbrž u Score.
          Když nevíš, tak radši nic nepiš.
          Nicméně ta hra měla parádní soundtrack a ani po hratelnostní stránce to nebylo špatné. Hlavně tam do očí nebily grafické a fyzikální nesrovnalosti, protože to bylo hodně over-the-top a stylizované. Jako fanoušek De Palmova filmu jsem si to náležitě užil a můžu jedině doporučit.
          • Jack1947
            Jsem se spletl no... tak sorry. V porovnani s WD to byl balzam na dusi. Jasne chyby byly ale co predvedl WD to je priserne. Scarface je tak 100x lepsi hra nez WD. Souhlas.
    • Jack1947
      Ani ve sleve...NE.
  • Veskoslav

Gul'dan Spotlight - Heroes of the Storm

https://www.youtube.com/watch?v=7dsqSWKfHBA
  • Far Cry 3 se nechá inspirovat seriálem Lost (Ztraceni).

Jen to ne
  • Spiker01

Eidos Montreal již rok a půl pracuje na dosud neoznámeném projektu.

Že by další Batman Arkham? Rocksteady prý dělá na prequelu...
    • Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...

Batman už byl oznámen, rocksteady na něm nedělá
  • GOG představuje dalšího developera

zítra bude na GOG odhalen developer, který má na svědomí "nejakčnější sérii tahových strategií"... držme palce za Microprose a sérii UFO!
    • hm, tak nic, nejspíš to bude team 17 a jeho wormsové dvanáctkrát jinak...
      • Worms ? Shazbot ! *10*
  • rada

Ahoj, už se tu to možná řešilo, přemýšlím o star citizen nebo ellite. zkošel jsem EVE ale to mě nebavilo, některé díly Xka jsem hrál, ale ani jeden nedohrál.

nemá někdo nějakou definici těchto her, podle které bych si mohl vybrat ?
    • Elite bude venku do konce roku. Star citizen je v nedohlednu... Tedy elite. Než dorazí SC, tak to budeš mít v elite nahráno...
      • Starej dobrej Frontier ....
  • steel fighter ??? vážně ? *7*
    • to jako, ze tam litaj ocelovy pesti *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit