-
kde bych našel nejaky levný steam gift na europa universalis 4
-
-
http://www.steamgifts.com/ Tady sice, můžeš vyhrát ale i nemusíš ale jednou třba se na tebe usměje štěstí - jo a je to většina zadarmo.
-
-
To je výhra v loterii.
-
-
já jsem ve veřejných nevyhrál ani jednou ze zhruba 350
-
Sice je, ale tak když má někdo trpělivost... pak taky dá osobě vědět a někdo mu může něco dát lepší než nic ne?.
-
-
-
-
Quake Champions Closed Beta
Začalo rozesílání pozvánake do uzavřené bety Quake Champions !
https://twitter.com/QuakeChampions/status/849790282795290624
*5* -
Feministky hrají GTA
https://www.youtube.com/watch?v=aslJTk6AUkE
Kupodivu docela v pohodě. -
-
Uznávám jedině feministky nahoře bez
-
-
Matěji, proč tě holky nechtějí?
-
-
.ismus není nikdy v pohodě...
Natož pak hnutí za tlačení žen všude a potlačování práv ostatních. Což tohle je. Od původní myšlenky rovného práva pro ženy tam kde byla křivda, se to změnilo ve zcela jiné nátlakové hnutí prezentováno hlasitě kvokajícimi krůtami s nadváhou, které řádí i když si uznávaný vědec vezme komixove tričko se štíhlou prsatou hrdinkou.... -
-
Ááá, prosímtě! Seznámil jsi se někdy s feminismem na akademicke úrovni? Pro tebe ty vole představuje synonymum feminismu nějaká stupidní mini videoherní aférka. A ty ad hominem argumenty mám nejraději. Nemám nic čím bych potvrdil můj výrok, tak to svedu na "hlasitě kvokající krůty s nadváhou". Bravo chlape, ještě dodej, že jsou škaredé.
Malý rozumbrada z gymplu, který nás bude poučovat.
Doufám, že tě jednou radical queer brigáda smrti nakope do vajec. -
-
Ty jsi takovy ten spravny "white knight". S feministkami na akademicke pude se nesetkava temer nikdo, protoze proste nejsou videt, slyset ani o sobe nedavaji jinak znat. Je mozne, a i velice pravdepodobne, ze "opravdove" feministky maji zcela jine cile a ideologii nez ty, ktere byli u "nejaké stupidní mini videoherní aférky".
Bohuzel prave tyhle feministky se projevuji nejvice a nejvice o nich slysime a cteme a tak bych se primo hadal, ze alespon navenek primo definuji cely smer feminismu. -
-
Tak vole, pokud chodíš na ČVUT (nebo jakoukoliv jinou technickou unverzitu), tak je mi jasné, že se s nimi nesetkáváš. Na sociálních vědách jsou otázky genderu a případně feminismu propírány denně.
A to že o sobě někdo prohlásí že hovoří něčím jménem ještě neznamená, že tuto skupinu lidí skutečně reprezentuje. Kdyby tomu tak skutečně bylo, tak bys musel přijmout i fakt, že takový Pewdiepie (nevím jak se to vlastně správně píše) je mluvčím videoherní scény (což jak jistě chápeš, je docela nesmysl). -
-
Ano chodim na CVUT a i na socialnich vedach co jsem tam mel (etika, manazerska psychologie), jsme feministky neprobirali.
K druhe casti: Myslel jsem to tak, ze i kdyz tyhle ty "feminazi" co se hlasi k feminismu treba nejsou uplne feministky a nesedi na nejakou slovnikovou definici, tak proste je reprezentuji. Protoze jsou nejvice videt a slyset. A "opravdove" feministky se oproti nim jen velice zridka kdy ohrazuji.
Ja samozrejme chapu, ze cela idea feminismu je zcela o necem jinem, ale proste je v posledni dobe reprezentovana prave temito urvanymi zenskymi, kterym se nelibi ze muzi dychaji stejny vzduch co ony.
-
-
ty vole tady nejsme na akademické pudě, já říkám že feminismus je jako nemoc. Feministky jsou jako nádor, který je potřeba odstanit ty jejich mastné vlasy a jako smrdí *11* *12* *16* posraný ženský. Já chci jenom eelfky v bikinách kozách 4 a souloži *3*
-
-
Jo, souhlas, at se nemontují do her nány blbé, nějaká rovnost atp... jak za rudopušů a všichni víme jak to pak dopadlo. *11* *12* NEBRAT! *16*
To přirovnání je samozřejmně nadnesené ale rovnost pohlaví ´= rovnost.
Chápu že např sexismus je mimo a humus, at má každýprávo se účastnit čeho chce bez těghle hovadin ale feministky o je jiná třída, ti chtějí se jen samopúčelně zviditelnit o ničem jiném to není a vybírají si hry, pýýčy pojebané... viz bonusweb ( ideál krásy - hrdinek z her, aby nebyli to lik vyzývavých atp..) -
-
-
-
-
A máš něco k tomu videu?
-
-
Pobavila slečna: kdyby někdo soudil ženy podle GTA a návštěvy strip clubů a nikdy žádnou reálnou předtím neviděl, tak by to mohlo být pro ně poškozující. No sh*t Sherlock ! A že mařka řekne, ty jo, když ji zabiju ( prostitutku ) tak z ní dostanu zpátky svoje peníze "thats shitty". Evidetně holky nechápou co je záměrem GTA. To stejný hysterie okolo mučení. Hele tyhle věci se dějí, ve všech zemích uplácejí se vládní pracovníci, jsou zkorumpovaní lidi a jsou lidi co se živí zabíjením dalších.
Samozřejmě že GTA lehce paroduje a nadsazuje. A co tím videem vlastně bylo myšleno ? Aby nám skupina slečen řekla, že jsme morálně špatní ?
A fuck cenzuru-
-
-
-
-
Umělá inteligence v Crysis 2 rozhodně není na nejlepší úrovni - kdo nevěří, ať se na videa...
Chybicky se vloudi. Byli taky v prvnim Crysisu i ve Far Cry. Kazda hra co ma skutecnou AI a ne jenom skriptovany degeny ma nejake ty AI chyby. Ja si teda na AI v Crysis 2 nemuzu stezovat. Nepratele reaguji nekompromisne, prohledavaji okoli, komunikuji vysilackami, kdyz se jeden nehlasi jde ho dalsi skontrolovat a co se emzaku tyce ti jsou paradni. Jeste nikde jsem nevidel aby se pri prestrelce AI takhle vedela pohybovat (mimozemstan se rozbehl na vojaka skocil na zed, odrazil se od ni primo na nej a zapichnul jej)...ano byl to skript, ale na druhy krat se neopakoval, takze si AI vybira ruzny velice povedeny utoky sama.
Ano i ja sem videl par chyb - vojak nezareagoval na prestrelku jen 15-20 od nej, videl jsem taky jak se chlapik zvedl od kulometu, smele vykrocil vpred a spadl z budovy (prezil *1* ) anebo jak se emzak snazil jit do zdi....ovsem vsechny tyto AI zapory (ktere doufam patche vyladi) jsou zastineni daleko pusobivejsimi klady. *4* -
-
Nvidia vyjmula ze své homepage zmínku o DirectX11 v Crysis 2.
Nemyslim si, ze se toho bude prilis opravovat v SP. Crytek se nejprve zameri hlavne na problemy s MP a cheatery a zaroven se opravi nejake ty kriticke zalezitosti hry (padani hry, problemy s texturami nebo zvukem). Pak mozna, opravdu mozna prijde na radu nejaka oprava u AI, aby nebehalo proti zdi. A to je podle me tak vsechno. Venovat se budou hlavne MP.
Na SP nic vic nezmeni, kdyz se podivam, jake mnozstvi ustupku udelali. Preci jen C2 je port z konzole na PC. Radeji se vrhnou na datadisk, kdyz na to EA kyvne, ze ho chce. -
Umělá inteligence v Crysis 2 rozhodně není na nejlepší úrovni - kdo nevěří, ať se na videa...
jen bych dodal ze na druhym videu to musi hrat na easy.ja to ted hraju na ctvrtou obtiznost a takhle koukat tam muzes leda tak vterinu a lezis,dokazou me odhalit i zamsakovanyho v bliskosti kdyz se pohybujes a reaguji i na zvuk.AI v crysis2 je fakt paradni i kdyz nejaky mouchy to ma.rozhodne je nejlepsi oproti podobnym hram jako CoD a dalsi ktery me primo stvou jak se to odehrava pokazdy stejne,v crysis je vic zpusobu jak postupovat a vetsinou se to odehraje jinak.jo a souhlasim ze AI mimozemstanu je fakt uzasna,hlavne tech mensich.ty si k tobe dobehnout a dokazou behat hodne okolo tebe ze kdyz je nesledujes tak si rikas kde se za mnou vzal.doporucuju hrat na ctvrtou obtiznost,tady se teprve vyuzije konecne vse co hra nabizi a zazitek je paradni
-
-
F.E.A.R - DOJMY
Takže opět hra která je o tom samém alespon v PVP nemluvě o dost tragickém matchmakingu kdy jdou nový hráči na porážku od těch zkušenejších. /VE se zase nedá hrát protože, když hrajetwe s někým (včetně vás) kdo nezná mapu - a promrhá všechny pokusy tedy 3 za 8hodin? wtf má smůlu a nezbývá než čekat.. tedy trochu P2P hra. Exppiit se dá i v PVP no, jsou tam i nějaké ukoly ale hlavní pointa -strach atp... to tam zatím není.
Zatím docela zklamání, tohle je ztráta času. Ostatně dalo se s tím počítat. -
Hráči League and Legends přispěli zakoupením skinu částkou 160 000$ na pomoc zdevastovanému...
League of Legends se to jmenuje prosím.... -
-
Hráči League of Legends přispěli zakoupením skinu částkou 160 000$ na pomoc zdevastovanému Japonsku.
Na to, že to bylo jenom z 1ho skinu Akali to je dost dobrá částka *8* -
děkuji
-
-
DoubleFine na Kickstarteri
Vyzerá to tak, že svoj goal dosiahnu ani nie za deň :D
http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure
EDIT: No tak už ho majú, sila fanúšikov -
Po zapnutí PS4 se ozve stejné pípnutí jako u PS3.
Taky, že je suprový! :) -
Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...
Tyhlety predstavy me vzdycky budi ze sna zbroceneho potem. Nejsmutnejsi na tom vsem je ze to asi opravdu funguje protoze tohle dneska predpovida kazdej druhej...