-
Watch Dogs
trochu opomíjená hra už má řadu recenzí: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/watch-dogs
na PC je to zatím obdobné (ale ještě malý vzorek): http://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs -
-
Watch dogs- poprvé a naposled,snad?
http://www.ign.com/articles/2014/05/27/watch-dogs-review
Myslím ze uz budu blejt... 8,4 a v negativech jen fail autostealth missions a car chase wtf?
Takze koukam ze dneska se velkejm ocekavanejm hram odpusti i prolhane informace a svym zpuisobem klamava reklama.
Tak co tady bude 8/10? Vzdyt na druhou stranu se to "dobre" hraje a prestrelky nejsou nejhorsi ne? Pokud ano, tak silne zauvazuju nad tim kontroverznim tematem kterak se recenze na drazsi hry od velkych spolecnosti, nepreplaci. Víte: zabalene hovnoo v hedvabnym obalu bude vzdy tím hovnem co... bylo od zacatku. Nekdo jednou pravil a mel sakra pravdu. ( tady ani ten obal neni hezky) Nasrrat! *12*
...(pokud ano je to Hejt jen je opravneny - je mensi nez jine nepodlozene hejty.) -
-
samozřejmě že je to hejt a zároveň případ pro chocholouška :)
-
-
Je to hejt, ale tak je to opravneny hejt... uz s tim prestanu. Ja si tim nepomuzu, hre tim nepomuzu - jeste pockam na recenzi a tam neco malo napisu. Hodnotis pravopis ? nebo neseskladane vety. Vypovidajici hodnota je jasna... velice žalostné. *4*
Ostatne, pokud by to byla jakakoli mensi hra a nebyla by od Snoftu tak by meli podstatne nizsi hodnoceni... je to o penezich a ten se ma kdo jim vladne. Hraci? jen ty co kupuji, nic vic. -
-
"Hejt tohle neni, ten by vypadal jinak"... "Je to hejt, ale tak je to opravneny hejt".
Vyhledej odbornou pomoc. -
-
To dela ta hra, je to na tak 50/50 (hejt/nehejt)
ale myslim ze uz jsem se s tebou pobavil o vikendu akorat... beztak si tu jen proto aby ses bavil nad tim co napisu - tebe vlastne vubec nezajima obsah, protoze si to defakto uz naznacil drive.
Takze tak... a abych to uplne zazdil jeste napisu- ze to pujdu hrat ale jen proto ze neni nic co hrat. *3* Tak zas nekdy ušáku. Treba pobavis zas ty me. *2*
-
-
-
-
-
Tomu user score bych skoro věřil. Velké weby to vychvalovaly dlouho předem a bylo jedno jestli to je zabugované apod.
-
-
tomu user skóre se samozřejmě věřit nedá, když to řada lidí hatuje a dává tomu nuly... tahle hra si to od veřejnosti slízne, takže reálně bych to viděl na těch 7 +-1 bod podle toho, jak koho tenhle žánr baví.
-
-
Věřit se tomu dát v porovnání s dalšími user score, kde dělají to samé co píšeš.
Na tom user score je dobré, že tam neodpustí skoro nic. Dělají to u všech her a pak to lze vzájemně porovnat.
Recenze těch "odborníků" jsou pořád stejné. Super, mega, dobrý 8 / 10. I kdyby jsi se tam propadal do země. -
-
Věřit user score je ještě větší naivita než věřit recenzím. Tohle hodnotí jedinci nulou, např. jen proto, že jim to nejede na max. Mě se to taky laguje, ale 0 bych tomu nedal...
-
když někdo neodpustí skoro nic, tak tomu dá samozřejmě nižší hodnocení. záleží jen na tom, jak velkou dáš čemu váhu. ve výsledku ti ale vyjde, že každý, kdo dá té hře pod 5 bodů, pouze hatuje, protože podprůměrná hra to není ani omylem, ty produkční hodnoty tam vidět jsou... a těžko se zde můžeme dohodnout na konkrétním čísle, které si hra zaslouží, protože je to subjektivní. pro někoho to bude 5/10, pro jiného 9/10. pravdu mají se svým hodnocením oba, je to jejich hodnocení. pokud však u některé hry převládá nulové hodnocení, průměr se stává nevěrohodným, protože tam už to hodnocení vzalo útokem příliš moc haterů. kteří už se nevyruší s těmi, kteří dávají desítkové hodnocení...
-
-
To máš pravdu. Bral jsem to čistě podle pořadí i když v tom je hate atd. A jsou tam i hry které mají od lidí hodně. Jasně, je to blbé hodnocení dávat 0/10 atd, ale mě se tam lidí, že tomu dají nějakou váhu i když moc velkou. Hlavně se naštvou a vidíš podle toho komu se povedl launch atd. Hry bych velkých chyb to ten hate mají menší,.
U těch profíků, tam to je pořád dokola. Je často jedno, jestli to je HW podělané anebo ne. Ani to někdy nenapíšou, že by to byl problém. -
Dobře si to napsal... Dark Souls 2 schytalo první den asi sto nul za to, že to nejde spusit.. To je nulová vypovydájí hodnota.
-
-
-
-
-
opomíjená? *8*
-
-
ano, trocha ironie. ale dnes by se tady mohla objevit recenze, takže na gamesech je zatím opomíjená :)
-
-
Už jsem si řikal.. nejsem vod tebe na sarkasmus zvyklej. *15*
Jinak sem koukal že už maj na hlavní stránce nahoře cedulku Watch Dogs speciál.
-
-
-
-
Demoverzi Duke Nukem Forever si již nyní může vyzkoušet každý, kdo si hru předobjednal, nebo...
Projeto dvakrát, našel jsem tři plechovky piva a holoduka. Už se těším na plnou, je to skvělá zábava s tradiční hratelností. Jsem nadšen *1* -
-
tak já našel jen jednu plechovku. ale ty ho*na v záchodech byly nechutný, proč to bere do ruky sakra :)
-
-
T M I! S P O I L E R A L E R T!
-
-
-
Vývojáři Batman: Arkham Knight odpískali Linux a Mac verzi hry.
Škoda, protože tahle hra byla famózní na PS4. -
-
World of Tanks na Linuxu i Macu beží, takže absence BAK moc nezamrzí...
-
-
Gears of War 3 je nyní zřejmě nejpředobjednávanějším titulem současnosti - mluví se o zarezervování...
Řadim se mezi ně ....Kolik tak má teda MW3? Když pořád kecaji o těch mega předobjednávkách -
Díky za, info ve FC YT chatu...
http://www.gamespot.com/articles/ps4s-horror-game-until-dawn-gets-scary-new-live-ac/1100-6429820/
Doufám že hra bude... trochu otevřenější a ne že si, zvolím "špatnou" možnost a pak dám jen load. *7*W8 jestlki to bude jako HR, B ... tak tam asi žádný load nedám hehe *15* *1* -
Dungeon Siege III
Nikde to nevidím, že je venku demo :/ -
-
Cliffy B (Epic Games): „Sním o tom, že jednou bude existovat EpicCon.“ :)
Zkus STEAM, ja to tam vidim
-
-
dve veci na srdci
PRVNI — Vzhledem k tomu, co jsem nasel je asi hodne velkej problem nainstalovat Steam hru na jinej disk, nez na kterym je Steam, hm? Mam novej SSD disk (system, pracovni programy) a chtel bych na nej hodit pouze jednu hru, ktery by to mohlo prospet — prvni Dark Souls. Mozna by stacilo neinstalovat ze Steamu, ale primo z herniho disku a na Steamu uz pak jen aktivovat pro funkcni online (?).
DRUHA — Nez to hodim na Aukro, nemel by tu nekdo zajem o limitovanou edici PS3 verze Dark Soul 2 Black Armour Edition (krasna plechova pixla a plaketa)? Paklize mate zajem, poslete svoje cenovy nabidky (+ postovny, dobirkou, prevodem pro nizsi postovny, osobni predani—vsechno je mozny) na michelangelocz(zavinac)yahoo.com. -
-
Není to problém.
Steam -> Settings -> Downloads -> Steam Library Folders -> Add Library Folder
A pak při instalaci hry si z dropdown menu vybereš kam to chceš strčit. -
-
Dekuju, slo to hladce! A kdyz uz pro jednou resim steam, tak me napada—nemel bys pod cepici podobne snadnej zpusob na zprovozneni Steam Family pro sdileni knihovny? Uz jsme to s bratrem pred nejakou dobou zkouseli, ale nepodarilo se.
-
-
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3784-QLBM-5731
mně dělal problémy vypnutej Steam Guard -
Na jeho počítači se přihlásíš se svým účtem a ve family sharu si ho autorizuješ. Pak se přihlásí on a měl by vidět tvou knihovnu.
-
-
-
-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html *16* EDIT:patří k diskuzi níž
-
-
Spíš se těším, co vymyslí Nova, to zas budou s*ance. *14*
-
-
Přidají k tomu, že důchodkyně Růžena dostala navíc infarkt když to viděla v TV, že se tohle stalo.
-
-
Nejdřív udělají živý přenos ze studia, pak zavolají nějakému "psychologovi-odborníkovi", pak šoupnou anketu s nějakou Božkou z ulice a nakonec vzpomenou na M4rtyho a Breivika. Schválně dneska mrknu na ty jejich "zprávy", třeba to tak dopadne...
-
-
stimhle souhlasim přesně takhle ta repoztáž určitě bude,ale nato nejzákladnější se zapomenou zeptat - jak se mohla 8 letýmu dítěti dotstat do rukou střelná zbraň ?
-
-
-
-
Nevim co maj novinky za mod, ale ja body za zabijeni lidi nedostával...
-
-
Modely misí v Dishonored se nechaly inspirovat hrami jako Thief či Deus Ex.
Nějak mi ta věta nedává smysl.. -
Geohot se dal do rapování. Zřejmě už mu z toho hackování dočista hráblo :)
Do znásilňování? -
-
... kolega asi spravne poukazuje na to, ze "rapovat" by vazne vychazelo ze slova "rape" = "znasilnit".
Rap => rappovat...
Vzhledem k tomu, jak trapny vtipy tu lidi bezne pluskujou, hadam ze klikari nepochopili...
... takze ha .. ha ... HA -
-
Nic se nezdvojuje. Slovo "rapovat" je normální české slovo. Viz http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=rapovat&Hledej=Hledej
Vtip nevyšel. -
-
Eh..? Tak lze asi v cestine oboji - dobra. Kdykoli jsem ale cetl v (ceskych) hudebnich mediich, tak to P normalne po anglicku zdvojujou.
A jako vtip to treba mne ani nepripada (leda blbej), takze ti ten chladnej ster nezazlivam : D
-
-
-