-
Ubisoft ruší DLC Season Pass k Assassin's Creed Unity a majitelům hry nabídne DLC The Dead Kings zdarma včetně jedné z plných her The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends či Just Dance 2015.
plati to ikdyz si koupim AC:U dnes nebo uz ne? A neni tam chyba s Far Cry4 zda se mi divny, ze by davli jako odskodneni uplne novou hru? -
-
Mám pocit, že to platí pro koupi do určitého data, ale nevybavím si do kterého. Nicméně platí, že pro dnešní koupi tato "nabídka" neplatí.
-
-
Nepotvrzeno: Xbox One nabídne upload videí z konzole na YouTube.
Prosimtě. O GTA se nezajimám po GTA IV. Pak mi přišlo doslova ukradené. A celkově to je můj názor na Rockstar celkově. Jejich port L.A Noire je doslova hrozný. A Max Payne 3 je špatná hra když si ji porovnáme z MP1 a MP2, to je tedy podle mého názoru. Já tě mohu ujistit že na žádnou stěnu stř*kat nebudu, tak si ty pitomé a nesmyslné kecy nech ty.
Všichni jásali a tancovali když GTA IV vyšlo, po rocích zjistili že to neni tak moc dobré, jaká je šance, že to stejné se stane z GTA V? Hru jsem tedy nehrál, a pravědobně ani nebudu, tak asi neni pro mne fér to soudit. Bez GTA V se obejdu. -
-
Já tedy na GTA V zatím žádné negativní řečičky od nikoho neslyšel. A že byl Max Payne 3 špatná hra v porovnání se staršímy díly??? *8*
-
-
Max Payne 3 byla bombova hra... jedna z mala co jsem dal skoro na (jeden) zatah.
Ale chapu i to ze byla trochu jina a lisila se od M1 ( doparil jsem az na mobilu) M2 jsem moc nehral.
Takze defakto ja osobne vychazim treba jen z tehle dvou.
Port La Noire no az na ten lock FPS... to nebylo tak zly.
Taky mi to pripada ze to pusi hlavne deti z nudy. (nic proti). -
-
Pravda, MP 3 je skvělá hra. Problém je v tom, že se pokračování her většinou srovnává s prvním dílem a někomu se "novoty" nemusí líbit. nebo se zase naopak nadává, že je tam málo novinek. MP 3 je ale skvělé pokračování série *3*
-
-
Jo, ( prave to jsem psat nechtel, pac by to vyznelo blbe - vubec nekdo je na to slovo Nostalgicky docela haklivy). Me se nelibilo jen ten nedostatek naboju a pak taky ze clovek hral za nemotorneho dedka preci jenom ( v M1 mu snad bylo kolem 29-30+- a M2 45+-) tady uz 50 ale jinak ok. Jsem rad ze v podobnem duchu (s vice naboji ale *15* ) se odvijelo i GTA V. (to kde se strilelo samozrejme).
-
-
-
-
Nahlasit! Deti uz nevi co by. Venku teplo a oni sedi u kompjuteru! *15*
-
Ale jo . Na Steamu se GTA IV dalo koupit v Bundlu kompletně za hubičku . Bohužel GTAV toho přináší hodně ale revoluce se nekoná . Online potenciál stagnuje a těžko říct , jestli se kdy dostane na vyšší metu s příchodem PC verze : /.
-
Nejen, že to neumí reagovat, dokonce to má v nadpisu i nesouvisející text.
btw třetí Max je nejlepší díl, "to je tedy podle mého názoru".
-
-
Trailer na eroticky laděnou party hru We Dare pro PS3/Wii, k dostání již za týden pro hráče a...
Te je teda pěkná blbost. *2* -
Playstation TV
Šel jste do toho někdo? Máte to někdo doma? (třeba kvůli hraní PS Vita her) -
-
Zde bych doporučil podívat se na konkurenci tedy na Hrej kde se jí věnujou.
-
-
díky za info
edit: hm, bral jsem to jako levnější alternativu PS Vity, ale takhle bych snad dal těch víc peněz a měl rovnou tu Vitu.
-
-
-
Studio Slightly Mad Studio oznámilo vývoj Project CARS 2 ve kterém nás čeká 50 jedinečných lokací, 200+ tratí, 200+ vozidel (rozdělených do více jak 40 tříd), 8 disciplín a co-op kampaň. Hra je v plánu pro PC, PS4, Xbox One a Steam OS. Cílem vývojářů
Datum vydání 2020. Hned po konci světa. -
-
Konec světa je opět naplánován na rok 2022, takže si hru užiješ...
-
-
Video Games Keep Older Brains Younger
http://news.discovery.com/tech/gear-and-gadgets/video-games-make-your-brain-younger-130904.htm#mkcpgn=fbdsc17 -
Pokud byste měli 1 přání a mohli vylepšit 1 věc na hratelnosti Battlefield 3, co by to bylo? Ptá...
Origin. Díky tomu je to pro mě totiž nehratelné. :P *16* -
Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.
nejsem si jist, jestli TR může být označen jako fail. Už jen proto, že měli s AMD smlouvu na bundle ke grafikám. Hitman neúspěchem relativně byl, ale jednalo se o pěknou hru. Sleeping Dogs jistě bylo o něco úspěšnější. Zajímalo by mne, co "neuspěch znamená"... Menší čístý zisk než 100 % ceny za vývoj a vydání a marketing? -
-
Pokud si úspěšný projekt představují stejně jako ve filmovém průmyslu, měl by zisk být minimálně 2x větší než náklady.
-
o kousek níž jsem to rozebíral. předpokládám, že se vývoj těch her zaplatil a možná i celkem slušně. problém je, že firma si představovala zisk mnohem vyšší, protože má spoustu dalších výdajů, které z toho prodeje her potřebuje pokrýt. pokud tedy firma rozjíždí nějaké další projekty, investuje, utrácí a prostě spolkne spoustu peněz, ani slušné prodeje pak nemusí znamenat, že si povede dobře, protože ty prodeje potřebovala mnohem vyšší... v tomhle případě je ale hloupost tohle hodit na hry.
-
-
Na obalu EA Sports UFC se objeví Jon Jones.
Parádička, to budou řeže *1* -
Universal Pictures připravuje nový film na motivy hry Doom.
DOufám že to bude na motivy reinkarnace aby tam bylo spousta arén a dokud je hlavní hrdina -voják nevystřílí nemůže dál, v polovině na začátku a hlavně nakonci tam nesmí chybět nějakej pořádnej pekelník at to má grády *12* *3* -
-
neboj možná by se do Dooma hodil The Rock :D
-
-
To si nemyslím, ten už má nejlepší léta za sebou *3*
-
-
Nemyslim si...stale by ta roztrohol na dva kusy a spravil z teba papuce ako nic.
-
-
-