-
Podívejte se, jak vyrostly z polygonů známí herní hrdinové.
To jsem se to podyvyl ... -
Je libo trošku napětí a přemýšlení nad logickými problémy? Potom vyzkoušejte čerstvě vydanou...
Chvíli trvalo než sem tomu demu přišel na chuť. Ale přijemně mě to naladilo na plnou hru. Scenář vypadá skvěle. Zpracování mohlo být lepší, ale pořád to jde. -
tema pre najblizsi fc
http://www.sector.sk/novinka/103485/chceli-by-ste-pracovat-pre-epic-games-blizzard-alebo-cd-projekt.htm -
Dlouhej Lightning Returns gameplay
Jo, bledne to v porovnání s Final Fantasy XV, ale stejnak to vypadá dobře.
https://www.youtube.com/watch?v=9CIFQNPuujk -
The Technomancer Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=m0TSHn2mY8Y&index=1&list=PL04Lk9KOlllrNzw_mPvgZ4ucd8kEsupKd -
-
hovadina :(
to uz sa fakt nerobia ine hry, ako bojovky? -
-
Robia
http://store.steampowered.com/app/427520/ -
-
nj, druhy extrem ...ale pozriem sa na to :)
-
-
-
-
Gran Turismo 5 - to nejsou jen nablýskaná auta, ale i krásná krajina a architektura.
Takhle má vypadat "fotorealistická" grafika. Čert vem, že v reálu není vše tak dokonalé. -
Assassins Creed: Rouge
Dopařeno s tím že konec byl tedy asi nejslabší z celé série vůbec a nevím jestli to nebude mít návaznost v Unity nebo tak protože - tam nakonci se mluví jako že příběh je jako vždy jakoby na "začátku".
Jinak i přes těch pár kiksů 8/10. -
-
8/10 it's okay - Jack1947
-
-
Tož to jsem zklamán, málo mínusů a žádné plus. Ejhle. *12*
-
-
Vždyť to dneska vyšlo? Jsi jako nešel do školy a celý den to hrál? Dřív jak 12-13 hodin se to nedá zvládnout. Proč ti naprosto nevěřím, že jsi to hrál.
-
-
Xbox360 verze je venku od čtvrtka/pátka. Jack pirátí na Xboxu360, takže já bych mu věřil. Spíš bych se divil, co mu na tom tak dlouho trvalo...
-
-
Aha, takže pokrytecký stahující hňup....Já jsem to bral, že když je to PS3/Xbox verze, že tady to většina kupuje.
-
-
ono i když nejakou hru stáhneš, tak stejne podporis vyvojare alespon tim že jim vyjadris moralni podporu, jakože se ti ta hra líbí. protože jinak bys ji nestáh. no a oni pak spíš udelaji dalsí díl když vidí že to lidi baví (a treba si to pak i koupí)
-
-
To by mne netrápilo, škole se platí ne naopak. Soukromé to tak mají a praxe oni nepořádají . Dokonce když je soutěž škola si nárokuje 80% z výhry... takže asi tak no.
Fakt trapné přirovnání... tohle staré a ohrané. Pravda je že pirátí všichni a ti co ne ty pirátí dodnes. Konec povídačky o počestných občanech.
Mám pár her na pc v krabičkách a měl sem i hodně PS2 originálek i PSX... pár filmů na DVD ( ne jen v tenkým obalu z krámku) je to směšné piráti jsou taky lidi lol. ZZz nuda brou.
Doufám že až zejtra se večír vrátím z noclehárny že uvidím hodně mínusů , nešetřete mne prosím. Vždycky jsem chtěl být tím největším odpadem na internetu. *15* Pls... začněte klikat půravidelně od ted a do zejra do 16:40 at mám aspon 50 a více ale přihodtě i plusy zase at nejsem až tak podkopanej. -
Jak by se ti libilo mit místo výplaty pouze poplácání po zádech, jak seš šikovnej?
-
Jo, taky si myslím... lepší než jen naplivat a vykašlat se na to. Já tohle podstoupil s WD a ano lituji ale Ubisoft mi za to- ehm moc nestál ale díky tomu by mohli se poučit. Spíš je to jedno protože to by se hra nemohla prodat ani 1-10 kusů aby viděli jak to podělali. Nebo naopak a to se nestává ne u mainstreamových her jako je série AC.
-
-
Hmm, zato ty si svatý a upřímně můžeš si to vyložit jak chceš a kdybych měl peníze nejsem si jistý jestli bych je do takových her dal. Nedá se tohleto ospravedlnit tím že slevy přece drží herní průmysl hehe. (jak si mnozí myslí)
Je to jen diskuze a psát se může cokoli... ty taky svatý sám nebudeš. Tohleto taky číst nemusíš to je pro lidi co si to chtějí zahrát a já jím to doporučím tím pádem sem jim ušetřil čas.
Nejsem na to hrdý být pirátem, není zto něco čím se dá chlubit a je to humus ale přesto to je a vždy bude. Kdybych kupoval hru nejdříve za pět prstů - protože kecům co vypouští nevěřím a když vidím video tak těžko si z toho udělám vlastní obrázek. Konec diskuze.
-
-
Dlouho jo? nesnažím se hrát hry co nejrychlejš... hrál sem to od čtvrtka večer a co no. Ve škole jsem nebyl ale to nevím jaks tím souvisí.
Je vtipné si číst že si snad někdo myslí že hraju jen pořád celý den jednu hru, mám vyzkoušené že víc jak 8hodin hrát např nemůžu jednu hru, začne se mi dělat nevolno hlavně když se někde seknu odseknu se za delší čas ps má to snad herní dobu 15hodin ne. Tím že jsem někdy udělal nepovinné blbosti (hlavně otevíral truhly) započítává se tam i zlouhavé plutí z jedné částiu na další což zabere taky třeba 10minut... hlavní je že se mi to líbilo. Nepovažuji to za ztracený čas, no možná trochu jo. Ty jo ale je vtipné už před vydáním mít hotovo + tenhle týden konečně výjde Mordor.
Dobré, to jsem ještě nezkusil - hrát hru když nebudu zrovna ve škole ale sehrát ji celou. To bych asi nezvládl, když po 3-4 hodinách toho mám akorát. Z přestávky... nu možná.
Navíc jsem hrál až od 4tka večer hra vyšla, sice dopoledne no... já byl v tu dobu ve škole. Nemám zas tak rychlej net, takže sem mohl zapařit max 2hodiny nebo ještě méně a pak jít akorát spát. -
-
-
-
-
Výkonný ředitel Microsoftu Steve Ballmer potvdil, že Kinect půjde připojit k PC. Jen zapomněl...
Ha, topinkáři, to jste v zadku :P :D -
Battlefield 1 je na PS Storu za skvělých 136 Kč. Vynikající slevička.
-
-
To tě bavit stejně nebude nebo možná ta kampan...
-
-
Kampaň si užiju, multiplayer mě stejně jako u jiných her nezajímá.
-
-
No právě 😀
-
Kvuli singlu to nekupuj. Stoji za prd.
-
-
Díky za názor, pak ti řeknu. 136 Kč už je cena, za kterou jsem ochoten to koupit.
-
-
Tak von ten multak na konzoli z gsmepadem, v tech 45 fps co to jede stejne neni zadna vyhra :)
-
-
Že to zrovna říkáš ty který má s PC dlouhodobý problém.
-
-
Presto hraju BF na high v 60 fps.
-
-
-
-
nebo možná jo, ale kdo ví třeba ne 😂
-
-
Buď bude jasno, polojasno, nebo zataženo. Možná bude pršet, nebo taky třeba ne. :D
-
-
A když nemáte limetku, dejte tam citron!
-
-
-
-