-
Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.
Vam taky, preji krasne proziti svatku, hodne darku a stale dobrou naladu. Pevne verim a doufam ze budete stejne dobry (mozna lepsi) v tom co delate (jak tady tak v Levelu). (Mimochodem diky za opozdene darky k predplatnemu, skoro jsem uz nedoufal).
Taky bych popral vsem, zde i tem co treba nejsou nejpratelstejsi hlavne vsem registrovanym!
ale i ostatnim pac jsou vanoce a ty maji byt v klidu, takze naklikavacum preji i trollum a i mene zdatnym a egoistum.
Bez rozdilu , protoze o vanocich ma byt prano Vzdyt i ve valce se nekde nebojovalo tak proc by melo tady ze. Merry Christmass to all. Budte tak skvely jak jste byli. Doposud.
*3* *3* -
-
#JackForSantaClaus !
hepy vánoce i tobě *2* -
-
Tobe taky, samozrejme... nwe ze bych nechtel ale nechtel jsem znevyhodnovat ostatni proto jsem psal obecne vsem. *4*
-
-
V pohodě, stejně jsme všichni Veskoslav. *15*
-
-
Veskoslav jsi a ve Veskoslava se obrátíš. Amen
-
-
Tak to se může jít zahrabat i Chuck Norris, protože ten je v podstatě taky Veskoslav :D
-
-
Asi tak no, Hele s tim Veskoslavem pozvolna na Vanoce aby tady jeste byla smysluplna debata o tomhle temu to bych tedy nechtel. *4*
-
-
-
-
-
No. Tak Steam registruje 5000 obchodů/minuta maximálně. Teď je to 25 000/minuta. A přitom fakt. Slovo zadarmo a už to padá. Přitom ta hra už byla tolikrát za pakatel, že mi to přijde na hlavu.
-
-
60x minus? ty někomu asi řádně ležíš v žaludku, že si dal takovou práci ti to od včerejška naklikat *1*
-
-
To bude nejspis jeden z mistnich milovniku veskoslava, tedy predevsim dokturek, sipecka, triska, rhulad, nebo mozna GGG pripadne jindra. Nektera ta jmena jsou beztak jedna a tataz osoba, takze ten seznam se znacne zmensi.
Kazdopadne pokud to nahodou opravdu naklikava rucne (coz nejspis ne), tak je to solidni material pro Chocholouska. *1* -
To ignoruj+nový detroll a je vymalováno. Tohle děla cca dva měsíce. Když ho to baví, tak mu přece nebudu brát zábavu.
-
-
já to neřeším, jen mě překvapuje, jak moc no-life jsou někteří jedinci, že maj potřebu dělat tyhle věci... spíš se tomu směju *1*
-
-
Jo, to má takhle naklikané po čase skoro u každého příspěvku, evidentně přilákal pozornost nějakého duševně nemocného individua. Taky bych to tipoval na bota, určitě si při tom dotyčný připadá jako správně l33t h4ck3r *7*
Takové věci je nejlepší ignorovat, pozornost je v tomto jen přiživuje. -
Jestli to dělá ručně a nepoužívá žádného bota tak na jednu stranu respekt za trpělivost, ale na druhou se směju tomu ubožákovi, co nemá nic lepšího na práci. Spíš bych ale sázel na bota.
-
-
Mě to docela štve. Pokaždé když je tahle hra ve slevě přiřítí se plno nováčků bez mikrofonu co si ani neprošli kampaně a jdou rovnou na versus jak telata na porážku.
Ale to není nic ve srovnání s tím co vypuklo dnes, jít na public bez přátel je jen ztráta času, hra trochu připomíná ruletu...
To není dárek, to je trest od Valve. *16* -
-
jako kdyby na tom zalezelo u dovjky, ktera je znoobizovana *4*
-
Nechtěl jsi napsat dětí ? písklavé hlásky a mikrofon z Tesca.. *1*
-
Jesteze Steam je takovy format a jedna z mala Shopu/firem kde si muzou nejake ty odstavky dovolit. Hry co uz nekdy byly ve sleve se totiz "prodavaji" nejlip.
-
-
-
Farming World
https://www.humblebundle.com/gift?key=frddqZNy2D65sb2b -
Valve ukázalo prototyp STEAM přístroje.
Nejede :( -
Katsuhiro Harada by se rád pustil do vývoje nového Tekkena nejen pro PS4, ale i pro Xbox One a PC.
No o tom ať radši ani nepřemýšlí... Tekken byl vždy PS titul a bude PS titul. Takže žádný Xbox. Pro mě za mě PC ještě budiž, protože by se to tam stejně objevilo přes emulátory a jiné hračky... -
-
Hehe, coz jsem si mozna myslel taky ale to je na Mrkvacich co oni budou chtit aby byl i jejich titul. Exkluzivitra se holt musi dobre zaplatit. Hate je bezvyznamny.
-
lol
lol -
Nebo co? Napises mu rozzureni email o tom ze si to neprejes?
-
Pěkně stupidní názor. Já jsem rozhodně proti prasáckým exkluzivitám. Jen to proti sobě štve lidi a hlavně tě to nutí kupovat jejich hw. Nevidíš jak na tom společnosti vydělávají na lidech? Kdo si chce zahrát těch několik her navíc, tak si jak pitomec musí k PC koupit ještě škatule PS a Xbox.
Nechápu, proč by si nemohli všichni zahrát všechno na všem. Řeči typu "Xbox je lepší je tam Halo nebo PS je lepší je tam Uncharted" jsou vážně dost hloupé. -
-
Tak oni hlavně jdou vývojáři proti sobě, když vydaji jenom pro jednu platformu tak neprodaj tolik kusů jako kdy to vydaj pro všechny
-
-
Nefandím taky exkluzivitám, ale tohle není zase takovou podmínkou a už několikrát se potvrdilo, že i když se vydalo a něčeho prodalo na všechno, pořád bylo evidentní jaká platforma finančně nejvíc zatáhla, a která mohla, ale přesto nenaplnila předpoklady. Selsky se sice stále přičmrndává do kasy za nějakou tu koupi mimo jednu "základní" platformu, ale ne vždy je to otázka návratových miliónů prodaných kopií z každé strany. Na druhou stranu, že exkluzivní srandičky jedné platformy znají negativní následky z potopení potenciálních prodejů, zvlášť když se to chytne ne moc rozšířené nebo ne moc vděčné platformy, to známe samozřejmě taky - viz. Resident evil a nebo Crysis.
-
Ach jo... Jenže maj třikrát tolik peněz od Sony/Microsoftu právě díky tomu že to dělaj jen pro jejich konzole
-
-
To nemají od MSONY, ale v důsledku od konzolistů, kteří to zaplatí (skoro všichni víme, proč jsou konzolové hry o tolik dražší), je to takový paradox :) oni tě donutí zaplatit jejich škatuli a pak tě ještě nutí platit za to, že na té škatuli můžeš hrát hry, které jsou pouze pro tu škatuli :D
-
-
kennyB: tak to je FPS tam potřebuješ spíš myš, než páčku
-
Miserius: Naughty Dog patří Sony stejně jako SCE Santa Monica Studio.
-
salem: Takže arma je strategie??? *8*
-
kennyB: těm exkluzivitám se říká strategie protože nejdou hrát na konzolích
-
Tak moment, ty jsi tu svou pc škatuli nezaplatil??? Ty jsi nezaplatil ani jednu pc exkluzivní hru??? *8*
-
Prosimtě nevymýšlej si tady kraviny... Např. Sony platí Naughty Dog při/za vývoji Last of Us, naprosto běžná věc... nehledě na to že TLOU trhalo prodejní rekordy
Btw To ze me "donuti" zaplatit konzoli a potom "donutí" zaplatit hry? To myslis vazne? To uz jsi tak zdegenerovanej pirátěnim ze ti prijde divny za něco platit?
-
-
dobře tak ať to dělaj jako třeba ty titulky který to za půlroku vydaj na PC
-
-
-
Jakej by pak ale byl duvod koupit slabší konzole?
-
-
Dyť je tekken i na hračky od Nintenda a taky Xbox 360.
-
-
RESIDENT EVIL REVELATIONS - částečná omluva uživatele Tanbou firmě CAPCOM
Pánové a dámy, konečně, konečně můžu udělat to, na co jsem přeedchozí cca 3 roky čekal (a nejedná se o ironii).
Tímto se anonymní uživatel "Tanbou" omlouvá firmě Capcom Co., Ltd. za své výroky směrované na adresu PC portu hry Resident Evil Revelations.
Tanbou očekával opět rýžování a PR lži jako v případě mnoha jiných titulů. Zmýlil se.
Je-li zvolena obtížnost "Infernal", stává se hra neuvěřitelně atmosférickou. Autoheal neexistuje, Jill vydrží cca 4 útoky od monster. Monstra jsou přiměřeně aktivní. Úhybný manévr před monstry nakonec opravdu vyžaduje načasování. Jill adekvátně reaguje na každý útok od monster (není terminátor). Nůž není přesílená zbraň ochromující soupeře, naopak je vhodné jej použít opravdu až jako poslední možnost. Fyzický útok neslouží k snadné bezproblémové likvidaci nepřátel (RE4, RE5, RE6), ale je spíše příjemnou tečkou na závěr střetu s monstrem. MOHOU DOJÍT NÁBOJE, pokud se hráč slepě pokouší likvidovat všechny protivníky střelbou.
Díky za tu demo jízdu. Infernal mode mne přesvědčil. -
-
Jo tady si to lidi od Campcomu určitě přečtou...
Jinak za to jak nakládají s touto sérií si omluvu rozhodně nezaslouží...
-
-
Nove video z Diabla III RoS
http://www.youtube.com/watch?v=aO4IqRkWJt8 -
už by ty slevy na steamu mohli skončit abych zase mohl začít nakupovat, takhle bych na tom akorát prodelal
-
-
*6*
-
-
Hlavním záporákem v Shadow of the Tomb Raider, na kterém pracuje Eidos Montreal, bude doktor Dominguez. Hlavní linii hry dokončíte za 13 až 15 hodin. Lara, kterou opět nadabuje Camilla Luddington, si ve hře nezařídí žádný dopravní prostředek.
No to je tedy zklamání, člověk by čřekal že si konečně zařídí aspon člun nebo skůtr *9* -
-
Taky jsem zklamanej, vysnil jsem si gondolu nebo tryskáč..
-
-
Páč, v e starších dílech pokud se nemýlím řídila něco.
-
-
Co bereš jako starý díly? Jako před rebootem, jezdila s motorkou, gondolou atd.
-
-
Jo *4*
-
-
-
-