-
Hry zdarma k Xbox live Gold na červen Dark Souls a Super Street Fighter IV: Arcade Edition
http://news.xbox.com/2014/05/xbox-delivering-more-choices -
vyhlášení vyhercu might and magic heroes
zase jsem nic nevyhrál, a vsadim se že vyherci to prodaji na ebay. -
Došlo ke spuštění dvoutýdenního otevřeného betetestu Heroes of the Storm.
Hmm to je báječné věděl jsem že k tomu dojít muselo jednou ale takhle sem jen nalezou další kaziči... už tedka to není nic moc.Bude hůř. *7* -
-
Když už to hraješ ty, tak už to může být jenom lepší.
-
-
Producent Robert Evans (Kmotr, Čínská čtvrť) se zajímá o možnost zfilmování L.A. Noire.
No, uvidíme, jestli je to dobrý nápad... -
iOS verze Injustice: Gods Among Us je karetní/bojovou hrou, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma.
Tohle je zatím pěkný políček hráčum, co se těší na tuhle hru. V téhle iSO aplikaci si totiž můžete otevřít kostýmy pro konozolové verze. Což je super jenže...co když nemáte iSO mobil ? Tak pak jste nahraní, co natom, že máte předobjednanou sběratelskou edici. Nemáš iSO tak zádné skiny zdarma. Zrovna tohle mě hrozně štve. Nevím proč bych měl mít oškubanou verzi hry jenom proto, že nemám iSO mobil. Všchno by vyřešila FB aplikace ale to bych asi chtěl moc. -
-
Počet snímků za vteřinu ve hře Thief bude omezen na 30, vývojáři se raději budou věnovat věcem jako...
To tvoje iSO je schválně a má to jakože nějakej hlubší význam, nebo nevíš, že je to iOS?
-
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 a Xbox One beta verze hry Destiny.
Detail: jedná se o porovnání Alfa a Beta pro PS4, Xbox One tam není. -
Spuštění předobjednávek Watch Dogs na evropském PSN odhalilo i potřebné místo pro PS4 verzi na disku, které dosáhlo velikosti 20,4 GB.
Uff...to je celkem dost na něco kde AI je na úrovni ploštice a fyzika auta je strašná!...... -
-
Protoze fyzika aut a AI zabira jinak hodne mista na disku?
-
-
Samozřejmě!Podle toho se pozná kvalitní produkt!
-
-
-
Hraný akční snímek Halo 4: Forward Unto Dawn má údajně rozpočet 5 až 10 milionů dolarů.
A takhle se dělá reklama, aspoň vám necpou letáky do mailu -
Pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One...
jak si moc veria, tak jak pokrocila v crysis 2 *6* alebo elizabeth v infinite... ktora sa motala v kruhu a nevedela co skorej zo sebou kde spravit interakciu, len sa motala v kuse to alyx z HL ma lepsiu orientaciu v prostredi
smutne ze 10 rokov stara hra ma pokrocilejsiu AI nez dnesne hry -
-
A nebyla náhodou ta ta HL kočka scriptovaná? Té bych rozhodně žádnou AI nepřisuzoval.
-
-
ale prdlajs kazda npc je skriptovana ale alyx mala aspon svoj styl a dobre podane animacie, nemusela sa tocit v kruhu a zavadzat jak elizabeth, v com sa líši od eliz ze ona mala interakciu bezne po okoli oprela sa o stenu isla si kupit cukrovu vatu ale to si musel chvilu stat a sledovat ju lebo ked si uz isel dalej tak ona blba bola priputana k tebe musela ta stale nasledovat a furt chodila dopredu dozadu jak sibnuta vadilo mi to ze tam skace jak opica ale na druhu stranu nebyt nej .. hru ani nedohram nudil by som sa
-
-
Já tyhle dilemata řeším zásadně podle poprsí. Když má hezčí kozy, tak je lepší NPC.
-
-
skor sa zobud do reality a nezi s vymyslenymi kozami ale s realnymi ,mne to je v hrach uplne jedno, niektore su pekne ine nie, ine zas nahe a HD ako v metre LL , co je len plus ze sa nehanbia troska zautocit na hracove city
-
-
On spis nikdo necekal ze budes reagovat ale to je fuk... ZZz... *3*
-
-
-
Tak jestli ti vadi, skriptovane postavy ktere skaci "jak opica", tak to mas dost zle no. *3*
-
-
Mimo pevne dane sceny scriptovana nebyla a v tech momentech se povetsinou chovala celkem schopne.
Vetsina partaku v jinych hrach jsou podstatne horsi.
-
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
muj otec me ucil hrat stolni tenis .ale pro tloustnouci americany je lepsi ucit mimina starcraft II