-
Celosvětově se prodalo již přes 7 milionů kopií titulů z herní série Trine.
tak úspěch to je, ale ono to moc vypovídající hodnotu nemá, když se hra na PSN prodávala "zadarmo" a jinde už byla v akci prakticky po dolaru, což je nic. -
-
Já ti nevim. Kdyby se každá z nich prodala v průměru za $1 tak to je furt 7 mil. dolarů ...
-
-
Steam klíče
Po backnutí Wasteland 3 mi přišly nějaké klíče na výměnu. Jedná se o Steam klíče pro tyto hry:
Wasteland 2 Director's Cut
Shadowrun Dragonfall
UndeRail (tady ještě zvažuju, že si to nechám)
Seznam her o které bych měl zájem: Endless Legend, Endless Dungeon, Darkest Dungeon, Dont Starve, Valiant Hearts, Sunless Sea, Shadowrun Hong Kong nebo podobné.
Jako bonus tu mám link na starší Humble Mobile Bundle 4
www.humblebundle.com/...tnNq6N -
-
Jestli ten Wasteland mas navic jak ja bych si mozna s dovolenim vzal...
Mas neco co bys za ten Wasteland chtel? :D Kdyztak na steam (Drasta_CZ). -
-
Ha, nachytal se ani Draken tentokrát nežebral *15*
-
"nějaké klíče na výměnu"
-
-
Ups... jeste tyhle "giveawaye" nemam moc v oku :D
-
-
-
-
Na E3 dojde k odhalení PS4 verze Resident Evil 7. Jednou z hratelných postav bude zřejmě Alice, kterou můžete znát z filmových zpracování.
vypada to ze se Capcom zblaznil *7* RIP Resident Evil games... -
-
Doufam ze se navrati k Resi 4,5 stylu a hororovosti... ono obcas brat reklamni plky s rezervou pokud ne tak opravdu nechapu jak by mohl zvitezit jednodussi pristup nad obycejnou mysli zdraveho cloveka. Protoze pokud se nebudu moc spolehnout na vyvojare her tak co mi zbude ? *9*
-
Zatím jen jeden z mnoha demagogických vejplodů na téma RE7, nic jistýho. Sám onen "zdrojový" článek upřesňuje v tom, že ta údajná postava Alice by měla být hratelná snad v rámci mercenaries módu, ne v kampani. Takže ať je to pravda nebo ne, tak v takovým případě by to jednoho sr*t nemuselo, přestože jakýkoliv způsob spojování filmu a hry téhle značky je pořád na ho*no.
-
-
Nebyla tu 3 dny zpátky zpráva že se ve čtvrtek dočkáme prvních záběrů z crysis 3 ???
-
Dark souls - trable s kletbou
Mnoho hráčů podlehne v jisté části Hlubin kletbě a pak neví, co s ní. Zde je menší návod:
Na zrušení kletby potřebujete tzv. purging stones. Jsou to docela dosti vzácné kameny, které vás vyléčí. Jsou 2 způsoby, jak je poměrně snadno získat. Dají se jednoduše koupit u 2 různých obchodníků - Oswald (ten týpek co je pod prvním zvonem a zároveň odstraňuje hráčovi hříchy) a obchodník v kanálu (jak se otevírá zkratka od Capra démona na Firelink shrine). Jsou však dost drahé (3000-6000 duší)!
Poté se dají získat tak, že vyměníte cracked red eye orb s ukecanou vránou v Undead Asylu (dáte to do malého ptačího hnízda a vypnete a znova zapnete hru). Získáte je ve Firelink Shrine - ukryté místo pod výtahem do Undead Parish (kostel)... -
-
A jak kletbě předejít, pokud chcete prozkoumat i místa s výskytem žab? Berte brnění s vysokým curse resistance, vaše postava má totiž velmi nízkou obranu před kletbou a dostane vás to během pár vteřin (doslova)! Nebo se nadopujte humanitou a hned uvidíte, jak se vám zvýší odolnost před kletbou!
-
-
Diky :D
-
-
Za málo. Pokud máte nějakou otázku, nebojte se napsat *3*
-
-
-
-
Prosim o radu, mam novou zakladni desku a hw monitor me ukazuje teplotu mainboard 115 stupnu. Je to mozny?
Myslim ze to meri nejak spatne
EDIT: V biosu me deska ukazuje 29 stupnu, takze to nejak spatne meri asi -
-
Nejhorší jsou ty tepelná čidla - úplná zbytečnost mně to furt pípalo když teplota grafiky přesáhla 69stupnů - nejlepší je to vyrvat a máš klid a naměření jen programy k tomu určené... ty takovej pc znalec lol ( nebo ne?? )
-
měřáky na desce často ukazují špatně v takových programech, mně to taky dělá
-
Je co sis pořídil? To neřeš chyby bude v komunikaci mezi SW a MB.
-
-
Delal sem mensi upgrade, muj starej procak uz nestihal v Battlefieldu, tak sem upgradnul i ramky a desku :-)
CPU Intel Core i5-6500
MB ASUS B150M PRO GAMING
RAM CRUCIAL 2x4GB DDR4 -
-
Pěkný, něco podobného jsem vybral kamarádovi jen k tomu vzal ještě 1060 a chrochtá si ono taky z jednojádrového athlona docela skok :D
/jen ty ramky bych vzal v jednom modulu *3* -
-
Jo su spokojenej, Battlefield ted lita 60 FPS a hned je to jina jizda :-)
-
-
-
-
V zátěži? Jestli v klidu, tak buď je blbé čídlo, blbě to počítá nebo máš blbou desku.
-
-
Jo, mas blbou desku, mel bys to vyhodit do kose
-
ne v klidu, deska je uplne nova, je studena, vsechny dalsi teploty na desce sou kolem 28 stupnu
-
-
-
Zero Punctuation- 5 nejlepších, nejhorších a nejprůměrnějších her z roku 2015
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/116617-Top-5-Best-and-Worst-Games-of-2015
Jeho výběr nejlepší hry je vážně "nečekaný". -
-
Ignorace Nintenda při těchto trapných vyhlašovaní je nanejvýš trapná. Splatoon či Xenoblade je milionkrát zábavnější hra než Undertale a Witcher dohromady.
-
strašný výběr. Snad nejhorší GOTY co jsem viděl...
-
-
Ty slovíčka ti nějak ulítly, že tys chtěl napsat nejlepší viď?
-
-
Snad NEJHORŠÍ GOTY, co jsem kdy viděl. Tomb Raider je naprostý výplach. Hrál jsem to. Order nejhorší hra roku? Horší než Tony Hawk? Undertate první? Nenech se vysmát...
-
-
Že ty neumíš anglicky? Tomb Raider byl na tom listu v kategorii nejprůměrnější hra na třetím místě. A tony hawk tam není, protože o něm neudělal video(což řekne v prvních pár sekundách videa). Undertale se umísťuje na vysokých příčkách snad na každém listu nejlepších her minulého roku. Samozřejmě, ty listy nepočítají s českými maloměšťáky. A ano Order si pozici nejhorší hry naprosto zaslouží, už jen proto že je to naprostá urážka.
-
-
PS. Zapomněl jsem na PoE, ta hra nenabízí vůbec nic nového. To je snad nejzbytečnější hra roku s Mad Maxem, Order aspoň nabízí neokoukané prostředí...
-
urážka čeho prosím tebe? Klasické béčko v krasných kulisách s jednoduchými herními mechanismy. Jednohubka která neoslní ani neurazí. Letos vyšlo daleko více horších AAA her než Order, např. Battlefront, Just Cause, Project Cars( ikdyž to není typické AAA ale zklamaní to je), Need For Speed.
Undartale je podobné jako Go Homo nebo jak se ta hipsteřina jmenovala.
Nejhorší GOTY co jsem kdy viděl. Tragédie jak chtělí být někteří lidi důležití.
-
-
-
-
-
-
South Park
Zdravím,
před časem, jsem házel koment pod recenzi, ale odpovědi se mi nedostalo a registrovat se do tohoto pekla nechtělo.
Každopádně, jako South Park nepolíbený člověk, bych se rád nechal inspirovat vaším oblíbeným dílem, či sérií. Náhodným výběrem jsem shlédl "pána prstenů" v podání South Parku a silně mi to připomělo hru, podobné díly, či zajímavé kusy, které mi dají pár informací, pŕed hraním zmíněného RPG, případně vaše oblíbené kusy? Berte v potaz omezené množstvý času, tedy budu velmi rád za tip, který bude obsahovat byť jediný díl, který dle vás stojí za zhlédnutí i nepolíbené, příp. mi pomůže orientovat se ve hře. Díky moc. -
-
Asi bych začal s Peklem na Zemi který je u nás nejznámější
-
-
Díky všem, hlavně na tip ohledně 17. série. Jdu na to.
-
-
7-9. díl 17.série jsou v podstatě prequely pro hru a jedny z nejlepších dílů (názvy Black Friday, A song of Ass and Fire a Titties and dragons), další skvělý namátkou Butters Bottom Bitch, Medicinal Fried Chicken a třeba díly s Al Gorem (názvy si už nepamatuju), ty ti taky daj určitej "background" k jednotlivejm charakterům
-
-
Brack friday bunduruu?
-
-
-
Nintendo se chystá vydat ve 4. čtvrtletí Devil's Third na WiiU. Na PC vyjde v září free-to-play verze zaměřená výhradně na multiplayer.
Aneb jak pořbít slibný projekt, "vydáme to na pc ale jen pod podmínkou že to bude )a mít jen a pouze zdůraznuji POUZE MP, bude to za b) Jen a jenom F2P (tedy P2w aale to nikdo nechce slyšet že hehe) a na Wiiu které je výkonově úplně mimo to bude osekané až na kost... nebo respkt aby se "přizpůsobilo"
Achjo... *7* *12* tak aspon že na pc to taky "výjde" i když jen MP only a snad ne Win10 exklusiv *12* *11* -
EVOLVE Key pro každýho
Vždycky se spoléhej jen sám na sebe a nečekej že ti někdo pomůže *10* (Jack smrdí!)
Nainstaluj si Curse Voice, spusť a v programu dej Claim Your Key a je to :)
http://beta.cursevoice.com/games/evolve