-
Steve Ballmer (Microsoft CEO): Naše příjmy v Číně jsou o 95% nižší než v USA, může za to...
no na tohodle kok0ta sem uz alergickej... proste v cine vam na windows-i serou!:D -
Poradíte nejakú podarenú free to play multiplayerovú strielačku?
(prečo ste to zmazali?) -
Games.cz a W8
Podle Microsoftu může být aplikace Games.cz pro W8 zavirovaná, takže bych se vyvaroval nadbytečnému používáni, či bych raději hned odinstaloval -
-
Podle W8 je "zavirované" (Říká to něco úplně jiného, ale to je jedno) skoro všechno. Předpokládám, že myslíš dementní SmartScreen.
-
-
SmartScreen ne, ale je to cybový, a může to být přičina zakomponovaného virusu, jistě to nevím
-
-
-
Nvidia nabízí bundle grafických karet GeForce GTX 1080 / 1070 s plnou hrou Gears of War 4.
...s doplnkom, ze tu hru Gears od War budete mat na Windows Store(nie Steam)... -
-
to dá rozum, když na steamu nevychází
-
-
len pre istotu
-
-
-
-
Redakce GamesCZ zkouší zajímavou taktiku, jak se vypořádat se situací kolem Diablo Immortal - a to že o tom vůbec nebudou psát ani mluvit.
Když tady nebude žádný článek, nebude ani flame v diskuzích, že?
"It's a bold strategy Cotton. Let's see if it pays off."
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
To je zajímavý co všichni mají s tím logováním... Já odehrál včera tři "sessions" a ve všech případech jsem se nalogoval bez problému, a hra mě ani jednou nevykopla.... Chápu nicméně, že jestli to někomu nejde, dokáže to opravdu hodně nassrat.
Mimochodem, odehráno cca 7,5 hodiny s Witch Doctorem, jsem na začátku v Caldeum a u intra k druhýmu aktu jsem málem uronil bohatýrskou slzu *13* -
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
Myslím že problém s logováním se týká jen US serverů, EU jsou v pořádku. -
-
Hráči Diablo III berou Error 37 (chyba při přihlášování) optimisticky, na internetu se to jen...
EU nejsou v pořádku večer, když se lidi vracej z práce. -
-
Mezi minimálními a maximálními detaily v Diablo III moc rozdílů nenajdete.
jedinej problem jsem mel predevcirem , myslim si ze to uz vyresili zatim jsem nemel jedinej problem se nalogovat. Je to bomba za me to splnilo vse moje ocekavani :) prozatim
-
-
-
-
aliena jsem nedohral (zatim) protoze porad sedim u destiny,je to strasna droga
-
Command & Conquer se možná podívá na PS4 a Xbox One.
Pro mne, za mne a X360 treba ne co? -
Ha, jsem to já nebo po letech zmizela pluska, mínuska?
-
Ilumination
http://store.steampowered.com/app/275060/ málem bych na tuhle srajdu, zapoměl a ona vyšla konečně! -
-
Čekal jsem, že kolem vydání bude větší humbuk, ptže tohle mi docela uniklo a tešil jsem se. Což asi bude vypovídat i o kvalitách hry. Ve větší slevě do toho půjdu, přecejen jsem hodně HPL pozitivní.
Ještě vkládám naděje do podobné hry Hunt: Horrors of the Gilded Age.
-