Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořízení nejlepšího vybavení v MMO hře Dust 514 Vás bude stát cca 24 centů (= 5 Kč). Pokud...

Njn a pak ze aukce za penize jsou zlo :D
  • MickeyMutant

Douška k prezidentským volbám

Zvítězil balvanismus, morální mrzáctví a krátká paměť. Gratulace všem Čehůnům! My ostatní se budeme muset spolehnout na přírodu a boží mlýny.
    • SalemCZ
      moje dva dny stará zpráva: "Drahoše jsem nevolil v prvním kole, Zemana nebudu volit v tom druhým. Nejsem zastánce Drahoše, jenom nechci aby mě další 5(možná méně) reprezentoval člověk co má problém s alkohole, s fotkami v počítači, se zdravotním stavem, s tím že leze do pr*ele Rusku a Číně, přitom naším strategickým partnerem by měli být sousední státy a ne státy přes půl světa. Neprezentuje ČR, ale sebe.
      edit: a že škatulkuje lidi každý kdo má jiný názor než on je z pražské kavárny."
    • Mart9
      Kdyby si alespoň uměl přijmout porážku jako Drahoš. Konečně se do Zemana nenavážel.

A zvítězili Češi! Pan prezident Zeman je zkušený, velmi inteligentní politik, který narovinu říká své názory. Takového prezidenta potřebujeme právě v zemi, kde tato pozice nemá tak velké pravomoce.
      • Lukyz
        Mno, pouštět se do politický debaty na webu o hrách je trochu úlet, ale budiž.
        Zeman vyhrál, nedá se dělat nic jiného než se s tím smířit, ale přátelé, věnujte prosím 5 min svého času a pročtěte si tenhle souhrn a řekněte mi, zda vám z toho nic nevadí a je to podle vás pořádku.
      • madPav3L
        K čemu mi sou jeho názory a inteligence, když se neumí chovat a vystupovat, je to normální buran... Prezident v České republice nemá skoro žádné pravomoce, jak píšete, ale měl by nás hlavně reprezentovat navenek a v tom odvádí hodně špatnou práci.
      • MickeyMutant
        Porážku jsem přijmul a reaguju na ni. Na rozdíl od profesora Drahoše se nehodlám angažovat v politice, tudíž můžu říkat, co si opravdu myslím. Do Zemana se budu navážet až do jeho konce, protože je koncentrací toho nejhoršího, co lze u nás spatřit.

A to vítězství Čechů je taky relativní - víš, že v Čechách celkově zvítězil Drahoš (52:48 %), Zeman vyhrál na Moravě (57:43 %)?
        • Mart9
          Co je to za divnou větu s tou politikou? Zeman politiku dělá a stejně říká, co si myslí. Možná zrovna tohle Drahošovi ty volby prohrálo *4*
          • MickeyMutant
            Zeman říká, co si myslí, že mu prospěje, ne co si myslí. Drobný rozdíl. Sám o sobě u politiků celkem obvyklý jev, problém je v tom, že Zeman nemá žádné morální ani faktické zábrany a mění to podle počasí - přečti si factcheck třeba na Demagogovi.
            • Mart9
              Ucho: Naprostý souhlas, o tom slovíčkaření jsem chtěl napsat. Dokonce i antiZemanovci v diskusi na iDnesu se shodli na tom, že ty nepravdy nebyly vyhodnoceny správně *2*
            • ucho
              web demagog je kapitola sama o sobě. myšlenka je záslužná, provedení nebezpečné.
              prochází tam výroky a odhaluje "nepravdy". kolikrát to může být strašné slovíčkaření, malicherná drobnost. ale může se to snadno použít k útoku. demagog samozřejmě tvrdí, že to nejsou automaticky lži, a taky nejsou. ale lidé to šíří po facebooku jako lži, novináři to používají na způsob "kdo lhal víc", jako těsně před volbami.
              no ale co je nejsmutnější, tak když si člověk projde některá vyhodnocení, jsou v nich chyby. viz poslední duel na ČT. Zemanovi vyhodnotili minimálně 2x nepravdu neoprávněně. Drahošovi minimálně jednu nepravdu ignorovali. to rozhodně není dobře. jak jsem psal, myšlenka hezká, ale to provedení...
      • Lukass
        Dobry nazor.
        Nastrcena loutka Drahos ktere bez pripravy neni schopne rict souvisle jednu vetu.
        Ale zmanipulovali dost lidi, nastesti ne rozumnou vetsinu.
      • Femto
        Radší čekej na slevy, tohle číst mě fakt bolí...
    • Lukass
      Omyl zvitezil zdravy rozum. Ten medialne protezovane kasparek Drahos donutil jit volit Zemana i mne, mou rodinu a dokonce i mou pritelkyni ktera k volbam vubec nechodi. Vzdyt s Drahosem to nikdo nemohl myslet vazne.
      • Tak nikoho snad neprekvapi, ze nackove voli Zemana...zvlaste, kdyz se za nim sklebi Pitomio.
        • Lukass
          Typicka reakce plna argumentu a slusnosti, volic Drahose v plne krase :)
    • ucho
      Drahoš si to projel sám (samozřejmě za přispění médií). kdyby nevystupoval jen jako antizeman a uměl oslovit i voliče Zemana (čehož rozhodně nedocílíš tak, že se do Zemana neustále navážíš), vyhrát mohl.
      • Femto
        Je to pořád dokola, média škodí, za plentou lidi rebelují proti médiím. Krásně to bylo popsáno myslím od New York Times, že hlavně kvůli médiím vyhrál Trump.
      • jamar28
        A jak se ještě v závěru pokusil najet na tu protiimigrantskou notu, ačkoliv každý věděl, jak se vyjadřoval ještě nedávno, to bylo fakt zoufalství.
    • Jack1947
      Tak mu to přej ještě jedno funkční období než bude mít klid *4* Navíc ještě stát aspon nějakou dobu vydrží než půjde do kelu *12*
  • Dotaz

Neví někdo jak se jmenuje hra kde děláte šéfredaktora novin v zemi kde mají být brzo všechny noviny znárodněny ? ted nemyslím Republicae Times od Lucase Popeho(Papers Please) ale tu druhou, ja jí totiž nemužu najít, pamatuju si že se o tom psalo i tady na games, že budou dělat plnou verzi místo jenom takové ukázky, že redaktoři budou mít vlastní názory atd. muže mi někdo říct název ?
    • ringmancz
      v podcastu poradil šéfredaktor - The Westport Independent
  • Jack1947

Po zapnutí PS4 se ozve stejné pípnutí jako u PS3.

Jeste aby i XONE, nemenil, teda , muze no. Ale ja bych osobne byl radsi kdyby ne. (zvyk).
    • Jacku, uber trochu na těch čárkách, máš jich ve svých příspěvcích pomalu víc než normálních slov...
  • dilinja

Až zase budete porovnávat zahraniční a české ceny videoher, nezapomeňte, že např. Austrálie...

průměrná měsíční mzda v australii je 2454EU, v ČR 560EU takze ceny jsou fajn *1*
    • ucho
      dle internetu je v ČR průměrná mzda 1032EUR. kde jsi přišel na 14 tisíc?
  • Psychotic

Nedá se říci, že by Resistance 3 šel v zahraničních obchodech na dračku.

První dva díly měly také nic moc prodeje... i dobrá série může být zakletá :-)
  • Paysafecard

Cua mám dotaz chci si jit koupit paysafecard a mám pár dotazu.
    1. Mužu si urcit tu castku kterou jakoby na ty karte budu mit ? nebo jsou ty ceny predem dany jako třeba 250.500.1000 ?
    2. Jaký jsou hlavní nevýhody palcení paysafe cartou ?
    3. Na nečem musí prece paysafe carty vydelavat a já nevim vubec na čem. maj snad naky poplatky ? nebo mi proste z tech 500 co bych do toho třeba dal 25kč rovnou vemou ? Nebo proste kde je ten háček, na čem vydelavaj ? Nechci zjistit, že nakonec si nechaj 15% z ty castky to už si raci pockam na bankovní ucet.
    • Ronox
      Ceny jsou určený takže nemůžeš koupit třeba na 860 ... nevýhoda je, že si paysafe z toho něco strhává takže rozhodně si to neber přesně, protože to je tuším nějakých 12%?
    • Vojta_Ilavsky
      1. 100, 300, a 1000 myslim?
      2. Žádný
      3. Poplatek 4% a co na paysafce zůstane přes rok jim propadá. :)
    • 1. Jsou predem dane, muzes koupit PSC za 100, 300, 1000 a 2000kc
      2. Nevyhoda asi jedine vetsi cena zbozi v eshopech, vetsinou tam je nejaky poplatek kolem 60czk, napr. v shopu Key4You maji mastnej polatek 70kc kdyz kupujes hru co stoji 400.. takze zacvakas 470.
      3. To jsou prave ty poplatky v eshopech, ale myslim ze kazdy shop to ma nastavene jinak, nekdo ma mensi poplatek, nekdo vetsi.
      • A steam má náky poplatky nevis ?
        • ringmancz
          Paypal má poplatky, asi 2 % z ceny. když platíš přes kartu, tak neplatíš nic navíc
  • Worhammer

GTA V MODDING

https://motherboard.vice.com/en_us/article/ywz87k/rockstar-games-talks-publisher-into-leaving-grand-theft-auto-v-modders-alone

doporučuji číst i mezi řádky. Sumerovat by se to dalo tak, že RS se bojí, že ztratí prodej, tak je nějaké snažení o další existenci módů, ale zároveň THE LIBERTY CITY MOD pravděpodobně nevýjde, protože RS si bere právo, aby nikdo neconvertoval jejich soubory z jejich jedné hry do hry jiné.

Snad jim to ten ruské družiše pomůže lépe pochopit, že jeho liberty city mod je postaven na obligátorním vlastnictví GTA IV a GTA V jako legálně drženého produktu, takže netřeba se bát nějakých ztrát. Pokud pracují na vlastním DLC LIBERTY CITY, měli by to oznámit, protože, možná jsem naivní, ale přeconvertované město od vlastních autorů musí být lepší kvalitka, ne? Takže by to všichni pochopili - já jo, peníze nerad dám, ale když už jsem utratil neuvěřitelné 2 litry za Forzu Horizon 3, která mi ani správně nefunguje a když jí spravím, tak se zase po updatu rozbije, tak si myslím, že nějaké 500 bych moh dát za Liberty City.

//////////DŮLEŽITÉ VŠAK/////////////////

Ne radno by bylo teď skákat radostí, nikdy nevíte, jak to bude. Chci oficiální prohlášení. Takže ještě dávejte negativní recenze, s módy nebo bez nich, stejně je to docela zlodějna - hatem na nejvýdělečnější hru světa se nic nezkazí. - Třeba pište - chceme oficiální požehnání. Kde se podělo staré: Náš zákazník náš pán, teď je to jen: kupuješ u nás, trpíš hůř než s WAREZ a nenaslouchá se komunitě, davaj peněženku bičo!
    • Potom co trochu vyprchalo haló ohledně openIV, rockstar v neděli ráno udělal čistku a rozdával bany ve velkém. Bohužel opět něco totálně pohnojili a tisíce nevinných hráčů vyfasovalo ban a smazání veškerého postupu. Jsou toho plné stránky na oficiální podpoře s hrou. Bohužel sám jsem obětí této banovací vlny. Hru vlastním na 3 platformách, více než 1800hodin hraní v háji a R* se ani nikomu neobtěžoval napsat důvod. To je aspoň chování na úrovni no ne?
  • Hairy_Ass

Assassin’s Creed III vyjde 30. října a bude mít nového hlavního hrdinu. Nepřekvapivě.

Jestli je to logo AC3 v tom článku pravé, tak to podle té lilie bude mít něco společného s Francií (nebo se Skautským hnutím *1* ).
    • Jazz
      Je to z fan wallpaperu (s franc. jak říkáš).
      • Hairy_Ass
        Aha, tak dík, planý poplach. *3*
  • V Japonsku přichází na trh "sedačka" určena pro konzolové hráče.

Sedačka neudivila , něco podobného se už pár let prodává a bylo to už i na aukru ....
    Ale taková sekačka pro konzolové hráče ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit