-
Tvůrci Horizon mě vyloženě naštvali.... :-D Konečně jsem odemkl futuristickou zbroj, těšil jsem se, jak nebudu vypadat a milá Aloy mi ji rozebereme na součástky. Jinak perfektní hra, řadím mírně nad Zaklínače. -
-
jestli radis mirne nad zaklinace, tak o něco malo menší bída? zaklinače sem se fakt snažil hrat asi 5 hodin a ne... absolutně mě to nebaví. Bude mě v tomto pripade bavit horizon?
-
-
Kingdom Come zdarma, pokud si koupíte Humble Monthly na 3 měsíce. zajímavá akce. by mě zajímalo, kolik z toho dostane Warhorse.
každopádně za 35 dolarů máte Kingdom Come, Hitman Complete a několik dalších her. to už se Kingdom Come asi moc neprodával, když je v takový akci.
-
-
Spíš už mají tolik DLC že jsem jim vyplatí dát hru někde v akci a doufat že lidi koupí DLC
-
-
pravda, to mi nedošlo. to dává smysl a vlastně to tak dělá dost vydavatelů, že časem pustí základní hru za pakatel. i na PS+ vlastně dávají hlavně single hry, které mají další DLC a které si pak člověk musí navíc koupit zvlášť, protože výhodná kompletní verze už pak koupit nejde.
-
To je možné, takhle to ostatně dělají i jiní.
-
-
Tak PS+, humble na tom hodně zakládá "Akce"
-
-
PS+ jde ale jinak dost vodou ale nelze se moc divit když už spousta her byla a dávat je znova nemá moc smysl.
-
-
-
-
-
V tomto fiskálním roce se můžete těšit na nový "fantasticky" vypadající Titanfall, Battlefield a Mass Effect Andromeda.
Fiskálním roce koho? Ona totiž každá společnost ho má jiný, víme? Ale to by novinkář musel vědět co to fiskální rok je. -
-
Všechny 3 zmíněné hry patří EA, víme? Tak o jakém fiskálním roce je asi řeč? Kdyby si místo toho hnidopišství radší zapojil mozek, možná by sis ušetřil tento zbytečný prudící post. *3*
-
-
A největší chybou bylo neuvést kdy daný fiskální rok končí, tj končí až v březnu 2017.
-
Já to pochopitelně vím, ale jsou tací, kteří to netuší. Že to byla chyba potvrdil sám novinkář tím, že to opravil.
-
-
Tyhle ekonomické žvásty stejně nikoho nezajímají.
-
-
Cliff Bleszinski odhází po dvaceti letech ze studia Epic Games. Jeho další kroky jsou prozatím...
EDIT: přesunuto -
Oznámeno rozšíření Fallen Ghosts pro Ghost Recon Wildlands. K majitelům Season passu se dostane 30. května, k ostatním o týden později.
Nu, mě konečně dorazil Peruvian connection ;) -
NFS Pursuit 2010
Uz je i Patch 1.020 tak instalujte jsou pridana auta a dalsi vylepseni tak at je nas tam videt vic. -
Pokud se vám zdá, že vaše PC v poslední době ztratilo na výkonu a jako defaultní prohlížeč máte nastaven...
Díky za pro mne důležitou bleskovsku. Furt jsem se v poslední době divil proč mi zamrzá skype a hry jedou nějak divně. -
-
Hlavně co s tím má co dělat chrome. V tom článku se o tom nic nepíše. Pouze o Skype.
-
-
Turns out that it wasn’t very much improved, as it included a severe incompatibility with Google Chrome set as the default browser. And considering that Chrome is basically the most popular browser out there, that happened to affect a lot of people.
Ehmm -
-
Jo tohle... To není ale problém chromu ale Skype.
Já se ptal, kde je ten problém v Chromu. V bleskovky není jasný, že to je problém Skype. -
-
Taky nechapu co s tim ma spolecneho Chrome. Ten tam uveden je ale nechapu co to dela ( jasne, tak Chrome je docela zatuhavaci ) jen v Bleskovce jaksi prebyva a na vine je Skype.
-
-
Jde o to, ze to dela jenom kdyz je chrom jako vychozi prohlizec ;) proto je tam psanej :)
-
-
-
-
-
Jen blboun používá chrome, evidentně netušíš jak šíleně ti to zasírá pc. Google je největší šmírak na zeměkouli a ty si od nich nainstaluješ prohlížeč .. kdo chce kam ...
-
-
Jaký data prosimtě? Historii prohlížení? Tu registruje každej prohlížeč. Myslíš si že na internetu máš nějakou "anonymitu"? Tak to jsi asi zaspal 10 let hele.
Doporučuji používat Tor v tom případě. Pokud ti nebude vadit, že se ti stránka načítá 5 minut.
PS: Tor už byl taky lousknutej - Silk Road.
PPS: Google ma velice veřejnou stránku ve který máš přesně vypsaný co sleduje a co ne.
https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/privacy/ -
explorer foreva
(každopádně dík za bleskovku, taky na to mrknu)
-
-
-
Filmoví producenti Lionsgate připravují společně s Take-Two filmovou verzi Borderlands.
Jasně... stejně jako ten Bioshock, Mass Effect a každá 2. hra, co měla nějaký úspěch. Jako vždy se nestane nic a vyšumí to. -
-
Jestli ono to tak není lepší, vzhledem ke kvalitě filmů podle her. Dobrá hra ještě neznamená dobrý film.
-
Pokud vůbec kdy začnou točit, Bordelands mi nevadí když zkoní... Bioshock by mně naopak zarmoutil. ME radši vůůbec...
-
-
PCgamer rozdává klíče do uzavřené bery Triad Wars
http://www.pcgamer.com/we-have-10000-triad-wars-closed-beta-keys-to-give-away/ -
-
Ta hra je hrozná a nudná. Žádné hraní s online hráči tam není. Budujete svoji základnu ve stylu F2P a nebo útočíte na základny jiných hráčů=nuda. Základnu mu vystřílíte během 5min a pak musíte čekat několik hodin, než můžete zaútočit znova. Čekal jsem něco ve stylu APB, ale tohle je zatím děs.
-