Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.

To už jim docházej výmluvy? neříkejte mi že firma co vydělává na WoWku každej měsíc nehorázný sumy nemá prachy na takovou kravinku jako je editor.... A s tím časem, robí to deset let + nemyslím že hráčům bude vadit pár měsíců navíc....
  • Nabídka pracovních pozic Infinity Ward/Activision naznačuje, že se chystá Modern Warfare 3.

Tak to že sa chystá MW3 nieje žiadna novinka,to je dlho známa vec.
  • SalemCZ

v MK11 budou v první balíčku DLC postavy Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Spawn a dvě neoznáme, podle mě to bude Freddy zas a Leatherface 

+ gamesplay za Shang Tsunga s oznámení postav https://www.youtube.com/watch?v=HV0H1bIa_kY

• SalemCZ

Ještě se hodně spekuluje že to bude Ash z Evil dead

• Grafické porovnání mezi Counter Strike: Source a Counter Strike: Global Offensive.

P*srali jste Duke Nukema, zabili jste Flashpoint a teď tohle? Ať už to udělal kdokoliv, drž se dál od bratří Brosů! *16*
    • Abych to vysvětlil.. barva písku v Dust2 je kanárkově žlutá, ne hřbitovně šedá.
      Tímhle posunem k realistické grafice se asi snaží prosadit CSGO mezi MW3 a BF3, nebo co to má být? Vždyť to ani nevypadá hezky.
      Pro mne je tedy BF3 jasná koupě zároveň s CSGO. Ale pokud se z originálního CSGO stane CSGO - kopie Battlefieldu, tak to balím.
    • Eh...Flashpoint?
      • Něco se nepozdává? *6*
        • Ó ano. "Nepozdává" se mi spojitost OFP s CS. Codemasters s Valve, případně Bohemia Interactive.
          • Jako že za tim všim někdo stojí.. bylo to myšleno s žertem.. ale.. to.. je vlastně jedno. *7*
  • Joshua

Steam

Da se nejak z klice udelat darek do inventare?
    • Nedá
  • EA DICE vydá 6. února patch pro PS3 verzi Battlefield 3, který napraví chyby VOIP komunikace.

a co takhle opravit zamrznuti na novych mapach,dela to jen s QBU-88 a MG36.neuveritelny
  • Syndicate se na trhu nedaří tak, jak vývojáři předpokládali. Na vinu to dávají (v té době)...

Jo kdyby to byla hutná first person strategie (stylu amigáckých Hired Guns)..... svoje místo by si v srdci hráčů našla :/ Holt sami si vybrali jen další FPS
    • Syndicate se na trhu nedaří tak, jak vývojáři předpokládali. Na vinu to dávají (v té době)...

Syndicate se na trhu nedaří, protože je to prostě špatná hra... ach jo :(
  • STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...

zaujal me ten rift za 4E, v ty cene je i mesic hrani ? Vzdyt je to levnejsi nez WoW a to jsem tady pred nedavnem cetl clanek, jak je to rozmanitejsi, dospelejsi a hezci..? Nebo tu hru uz nikdo nehraje? Ted jsem zkusil Lotro a v tech uvodnich lokacich jsem byl celou dobu temer sam..
    • Hádej. Rozmanitejsi dospelejci a hezci mel bejt kazdej Klon Wowka (Lotro,Aion,Warhamer,Conan) a jak dopadly
  • Jack1947

Mad Max - impressions

Viděl jsem Re-play a musím říct že ta hra mne uchvátila, čekal jsem jen nějaké auta a ono tro vypadá bombově. To mlácení, ty fatality ten masaktr té krve a bude tam nějaké frakce, propracované safra tu hru chci už ted. *15* *14* Moc se mi líbí na to jak málo informací o ní bylo... a ted takovéhle videa. Pecka. !!!
    • Teď už jen stačí aby release měl okolo 30GB a pro Jacka je to hra roku.
    • ...

Tak to aby si začal šetřit piráte hnusná *1*
  • THQ vidí budoucnost lepších prodejů PC her ve snížení ceny nových titulů na 40$ (=720Kč).

souhlas !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit