-
České akční RPG Numen je na Steamu ještě pár hodin k mání zanějakých 65 korun. To už je...
Tu hru bych nechtěl ani kdyby k tomu balili zlatou cihlu a celé by to bylo zdarma a bez DRM :D:D:D -
-
Asi tak , kdybych ji chtěl , tak ji dávno mám už z časáku ....
-
-
P.A.M.E.L.A.
Tohle vypadá zajímavě. https://www.youtube.com/watch?v=bSED8wRnOSI ... navíc práce původně 4 a teď 8 lidí. -
Vývojáři Oculus Rift by rádi udrželi cenu zařízení mezi 200 až 400 dolary.
Abyste se z toho Oculustu nepo.. nechápu. Je to pěkná věc, ale proč to tak hypujete mi není jasný. Já si to doma nedokážu představit, že mám na hlavě a přes oči tuhle věc, nevím co se děje kolem mě a taky nikdo neřekl, jak je to se zvukem. Domácí kino tenhle vynýlez asi taky těžko nahradí. -
-
článků o něčem, co aspoň trochu (narozdíl od nextgen konzolí) evokuje novou generaci hraní, není nikdy dost
-
Rozhodně má potenciál oproti jinejm věcem... ovšem je to jak z EA (early access) první devkity měli své mouchy ale že by se hypovalo nad tím mi zas tolik nepříjde.
-
Ja nechapu co na tom nechapes... vzhledem k tomu ze to je takova vec co muze vyraznym zpusobem zmenit nebo ovlivnit hrani na pocitaci tak asi neni od veci o tom psat ne?
Jak je to se zvukem snad musi pochopit kazdej kdo to videl alespon na obrazku - das si na hlavu okulus a pak si vezmes sluchatka. -
-
Nezmění to vůbec nic, protože celej ten koncept je nesmysl.. Bez inplantace čipů přímo do hlavy je to na nic.
-
-
Oculus Rift spolu s STEM od Sixsense je naprostá bomba. To holt ale nepochopíš, dokud to nezkusíš. Všechny smysly to neoklame, ale ten zrak stačí na to, aby si z toho měl regulérní zážitek, jako bys byl uvnitř.
-
Ten koncept rozhodne nesmysl neni. Minimalne pro lidi co hrajou simy uz je to skoro must have. Ono jezdit takovej iRacing a mit misto tri monitoru jedny brejle je zasadni rozdil. Mam karada co uz kvuli DK2 prodal svoje tri monitory protoze uz je proste nepotrebuje. Zatim je to jen zacatek a monitory jako takovy to nenahradi ale buhvi co jeste uvidime.
-
-
-
-
Video: Nový produkt Spec Computer umožňuje ovládat hry na chytrých telefonech PS4 ovladačem. Dostupný je zatím pouze na japonském trhu.
A na ukazkove zabery pouzili ceskou hru DeadTrigger 2. Hezke -
Battlefield 4 kamera
Jak tady někdo psal, že když vidí hlavu, tak že ho ta hlava zastřelí protože míření je v hlavně apod.
Tohle jsem neviděl. Sice MP akce moc nehraji ale když jsem hrál vadila mi tam přehnaná odolnost (jak kde) a různé hovadské dovednosti.
Graficky to mají již vyřešené, že když vidím hlavu tak mě nezastřelí protože nevidím zbraň a střelil by do zdi. Protože ten kdo hraje za tu hlavu, vidí část zdi (nebo kde je skrčený).
Co si pamatuji tak vždy jsem viděl záblesk zbraně když někdo střílel. Tedy byla vidět zbraň anebo prostě nevystřelil. Takto by bych měl tedy vidět pouze hlavu záblesk někdy dole z zbraně a chcípnout. Jestli to tak je, tak to teda perla. -
-
Lol, takto je hyper realizmus vidim , necelou hlavu a jsem mrtvej = killcam Pecka to bych si teda rad zkusil *15* .
-
-
Možná to má být Battlefield 4 pacman. Tam taky hlavy zabíjeli :)
-
-
Asi jo no, jestli to tak je tak bych to ale i tak zkusil to musi bejt narez Uplne si to predstavuji - Hele, hlava pic zase hlava za zdi pic... to se musi hrat jedna basen. *15*
-
-
Ve slangu Bf BoRcŮ by to bylo nějak takto "Hlava mu dala hlavu" = Hlava postavy střelila toho druhého do hlavy a on chcípl (tomu se říká dát mu hlavu).
*15* -
-
MM, tak uz ne Headshot" ale dat hlavu, no to zni cim dal tim lip. *4*
-
-
-
-
-
-
Call of Duty: Black Ops 4 trhá rekordy. První den na trhu se prodalo víc digitálních kopií než kterékoliv jiné hry od Activisionu, přičemž stejný rekord padl i v PlayStation Store napříč všemi plnými hrami.
Celkove to neni ale zadny hit, fyzicka kopii dolu o 50%.
-
-
Stejnak to bude tak že Activision zapomněl zmínit že je to rekord přes battle.net jelikož Steam nějak moc často nedává informace o prodejích.
-
Člověk by řekl že, bez Sp prodeje pujdou dolů vtipné by bylo kdYby Sp doplnily až v DLC - zaujal mě sice Blackout mod ( jiné COD) ale to spíše dokoupím season pass na WW2😉
Zombíci mě zas tak tolik nezajímají...
Kdyby byl Blackout odělený mod, který by se prodával samostatně to by bylo lepší 😀Prostě jiná hra.
-
-
Nespokojenému STEAM zákazníkovi hry Brink byly na přání vráceny zpět peníze.
todle je zname uz hodne dlouho. jednou uz jsem to malem taky vyuzil. jednou a dost, vic vam nepovoli. -
-
Plánuje se brzké vydání Darkspore na konzole PS3 a X360?
Tak to si musím zkusi budu chít spátky homefront a přeobědnám si duke nukema *1* -
-
no ale pochybuju, ze to pujde potom co na tom stravis 10 hodin hrani...ehm, vlastne si rekl homefront, takze 2 hodiny hrani :).
-
-
Nespokojenému STEAM zákazníkovi hry Brink byly na přání vráceny zpět peníze.
Sakra já tam mám 28...no co vidělíme 14
-
-
-
-
Dreamfall: Book two -Rebels
http://steamcommunity.com/app/237850
Kdyby někdo ještě nevěděl... -
The Humble Indie Pack 6 nabízí Torchlight, Rochard, Shatter, S.P.A.Z. a Vessel. Pro ty, kteří...
super děsně dobrý! Torchlighta už mám, ale na Rošára, Vessel a Dustforce se moc těším (i když je to prej pekelně těžký...) -
Nevíte kde se dá vypnout to automaticky obnovení členství PS+? Dik
-
-
nejlepší je, když to chceš vypnout přes PC a máš tam 20 stran her, kde musíš hledat položku PS+
-
-
jakých 20 stran her?
Account Management > Wallet > Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content -
-
https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-cancel-a-service-subscription-using-playstation-app/
-
-
uf, 58 stran. no ale věřím, že s tím nastavením peněženky se to obnovit nepodaří a jen mi přijde email, že jsem pro obnovení neměl dostatek prostředků.
-
-
-
Přitom na PS4 , která má opravdu hloupé uživatelské rozhraní ( i vůči staré PS3...) , bychom to třeba i tolerovali , ale na PC, potažmo na čemkoli s webovým rozhraním ,tenhle způsob chaotické správy zdá se mi opravdu neštastným . Kolikrát za mnou přišel kolega , že se v té Sony prezentaci mixované nemístně s reklamou dokonale ztratil a toho času než jsme se vůbec někam potom proklikali . Ano Sony má s přehledem nejhorší online správu účtu , jakou jsem kdy viděl. A přijde mi , že místo zlepšování a zpřehlednění to je časem jen horší a horší .....
-
-
Sony není férový obchodník pozor na to !
Ale NEZAPOMEŇ si to deaktivovat po každé další koupi z PS Store..!!!. Ty ...."férová společnost" ti pokaždé automaticky opět aktivují obnovování členství z jakéhokoliv finančního zdroje , který použiješ k nákupu čehokoli na PS store ! Sám jsem se takhle napálil , když mi loni skončilo členství a už jsem měl koupený voucher ze Softcomu ,že jej použijí později . Přitom jsem záměrně automatické prodlužování v nastavení účtu při aktivaci odmítl. Koukám na kartu a - 1300 na kartě pro Sony WTF ... ??? Peníze za samovolný převod prostředků u této služby nevracejí a jako doporučení vám uvedou po každé platbě znovu rušit obnovování ve správě účtu :(((((((( . Prostě servis Sony a právní poznámky pod čarou v miniboxu vs péče o dlouhodobého zákazníka :( -
-
nejsem si jistej, jak tam tohle funguje, ale já si na profilu přes web nastavil:
Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content - No
a už loni jsem si členství prodlužoval manuálně. co se teď dívám, v profilu mám pořád "No", tak počítám, že i ten příští měsíc nebo kdy mi to má vypršet si to budu zase prodlužovat manuálně...
-
-