-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
Asi by mě taky trefilo, kdyby se mi v obejváku zjevil Džastýn Bíbr... -
Seth Rogen a Evan Goldberg se možná ujmou filmovýho Uncharted
Teď jsem četl, že Seth Rogen by možná mohl ztvárnit Drakea a celýho toho projektu by se scénáristicky mohl ujmout se svym parťákem Goldbergem. Asi to půjde spoustě lidem proti srsti, ale kdyby se jim to povedlo pojmout ve stylu většiny jejich více či méně stoner komedií, tak by mi to udělalo stokrát větší radost, než kdyby to původně plánovanej David O. Russell natočil jako další stupidní adventure movie aka vykrádačku Indyho.. -
-
Těžko si lze představit Zacka, co točil Pomstu Shitu a Starwhores v takový roli. *1*
-
seth rogen jako drake? wtf? scenaristicky at se toho klidne ujmou a udelaji z toho proste dobrodruznou komedii, ale ze bych chtel videt drakea s ksichtem tohodle kudrnace... porad doufam (i kdyz vekove teda neodpovida) v natahana filliona, tomu bych aspon hlaskujiciho typa s kverem uveril
-
-
Hm což by byl prostě další Indiana Jones, Tomb Raider nebo ta zhovadilost Flynn Carsen. Další dobrodružná "komedie", která se bude držet těch naprosto neoriginálních konvencí, kterejch už musí bejt, alespoň lehce vyspělej filmovej fanoušek, přehlcenej.. To bych byl radši, kdyby nějak originálně zkombinovali svoje pojetí komedie s námětem Uncharted. Neřikám, že by to bylo jednoduchý, ale rozhodně by to mělo mnohem větší potenciál originality, než klasickej dobrodružnej film, kterej musí vyhovovat ratingům a škatulkám konzumních blockbusterů prostě
-
-
Já jsem zase četl, že měli napsat scénář, ale šli od toho, protože nechtěli udělat právě dalšího Indyho.
-
-
Nový video blog Kingdom Come: Delivrance o armoru
https://www.youtube.com/watch?v=NlK3MURumeE -
Budete šunkoflekové recenzovat šestýho Poldu? To by byla asi jedna z recenzí za poslední dobu, kterou bych četl. Zajímá mě jak hra dopadla, a jelikož jiný cz weby nečtu a na anglický nechodím, tak mě zajímá váš názor, i když s lehkým sebezapřením.
-
-
http://www.czechgamer.com/19157/polda-6-recenze.html
-
-
Za 1) na slovenskej text nemám náladu. Uměle si vyvolávat migrénu opravdu nehodlám. Za 2) ptal jsem se redakce games na jejich recenzi, ne nějakýho czechgaymera (kde píšou slovensky, rofl). Za 3) dnes už mě to vlastně ani už tak nezajímá, takže beru druhý bod (i svoji původní otázku) zpět.
-
-
No co ty jsi zase za chudaka
-
-
-
-
datum vydání PS4
pro ty,co to nevědí,tak sony CZ oficiálně ohlásila datum vydání PS4 na 29.11. 2013 -
-
http://www.elviapro.cz/konzole-playstation-4-500-gb-cerna/d-15466-c-307/ tady je jeden z oficiálních obchodů sony......je tam i datum
-
-
"Veškeré ceny i údaje jsou pouze orientační."
-
-
Tak tohle už bylo dávno dementováno, nebo z čeho vycházíš?
-
-
z oficiální stránek PS4,který vybádá k předobjednání a několika obchodů
-
-
Nemohu najít, nějaké upřesnění by nebylo?
-
Kde presne vidis datum?
http://cz.playstation.com/ps4/
-
-
-
-
Irrational Games končí
http://kotaku.com/bioshock-studio-irrational-games-is-winding-down-all-1525186316
No, ani mě to netrápí po hořkym zklamání z Infinite. Levine má určitě na víc a třeba mu tahle změna pomůže. Tak doufám že ten restart přinese svoje ovoce.
Sorry, nevšiml jsem si že už to tu je. -
PC verze Batman: Arkham City vyjde nakonec v ČR 25. listopadu.
No to si do hajzlu delaj pr*el ne? Na shitsky konzole to vyjde o mesic driv a na PC to jeste vic odkladaj. Na X360 se taky krade, tak proc to odkladaj jen na PC? Jestli to nekdo ukradne, tak si to nakonec stahnu a zrusim predobjednavku. Tohle me dokazde fakt totalne nas*at. -
-
Já jsem zase rád, že to na PC vůbec vyjde. Jedna z TOP her tohoto roku. Navíc tam budeš mít lepší grafiku, DX11, phyxs atd. Arkham Asylum vyšlo na PC taky později, co jsem slyšel. Takže no stress. *4*
-
-
Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...
Gordon Freeman! -
-
Já jsem pro Dartha Vadera. Ale jenom tak napůl, Anakin se nepočítá.
-
*8* *8* *8* *8*
-
Proč zrovna Gordon Freeman? Vždyť je to hrozný ňouma, který ani neumí mluvit. Jsou tam mnohem zajímavější charaktery.
-
-
Ńouma? Tak za to by sis měl naflákat sám ..
-
-
Vždyť je to ňouma. Skáče, jak ostatní (hlavně G-man) pískaj, zarytě mlčí...
Díky čemo podle Tebe není ňouma? Záchranou světa to rozhodně nebude, protože například Serious Sam je zase naprostý jouda a také zahránil svět... -
-
Asi mu měli dát do inventáře pudřenku a zrcátko co? Boha to sou problémy. Gordon že udělal málo? ...
-
-
Jak jsem psal, kdyby si hrál Half-Life pouze od Valve a neřešil to ostatní, tak by Freeman mohl vypadat jakkoli a Ty by si to nevěděl.
A Gordon Toho opravdu narozdíl od desítek jiných hrdinů udělal málo - jenom v tom seznamu, na které se tu reagovalo bylo několik charakterů, které udělali více.
-
-
Težké vysvětlovat tomu, co v něm nevidí nic užasného.
-
-
Kdyby se brali v potaz činy, tak jsou mnohem lepší charaktery - vždyť i Serious Sam udělal více, než Gordon. A považovat za "normálního" hrdinu někoho, kdo se většině "normálních" hrdinů ani nepřibližuje - a kdyby si opravdu chtěl brát činy, tak je Gordon hodně vzadu.
"Staré dobré" FPS často měly v úrovních nějaké to zrdcadlo, takže hlavní charakter byl i vidět - kdyby si hrál pouze Half-Life od Valve, tak by si Freemana nikdy neviděl, takže by si mohl hrát klidně za šmoulu a díky tomu, že ani nemluví, tak by si o tom ani nevěděl. -
Za Gordona mluví činy. A že není vidět? WTF?! HL je stará dobrá fps schválně dělaná z pohledu vlastních očí po celou dobu. Gordon je jeden z mála normálních hrdinů, žádnej homotluk z TPS.
-
Co je na něm originálního? Originální charakter by měl v něčem vynikat, ale on nevyniká v ničem. Charakterů, které mlčí je spoustu, stejně jako charakterů v různých speciálních oblecích nebo s brýlemi. Není jediný charakter užívající páčidlo (ani jiné zbraně) a podobné vousy jako Freeman má mnoho postav a jméno je téměř stejné jako Morgan Freeman, tak co je na něm originálního?
-
Já nejsem ty a Gordon je originální charakter.
-
Není to těžké, já o svých oblíbených charakterech bez problému mohu komukoli vysvětlit, co je na něm tak úžasného, ale Gordon je pomalu vzduch, který nemusel mít ani model protože ho ani nevidíš - 2x mu vidíš ruce a párkrách ho ve hrách od Gearboxu (ne od Valve) zahlédneš.
EDIT: Co vysvětlit, já dokonce mohu najít video, které ukáže, proč je ten charakter tak úžasný, což s Freemanem nejde, protože s ním není žádné video.
-
-
-
-
-
-
ZLOĎEJ
Tak mám za sebou první hodinu hrani zloděje.A jsem spokojen.Už se těším až mne v pátek dorazí krabička. -
-
ZLOĎEJ?.......
-
-
thief
-
-
Ano je to opravu skvělá hra.
www.anlks.co.uk/Stuff/Thiaf.html -
-
dobrý *1*
-
-
-
Kdy bude recenze na COD ?
-
-
-10/10 se nedava *1*
-
-
*1* Záleží kolik lokální distributor pošle pod prahem . Míň než 7 to ale nakonec stejně nebude ;)
-
-