-
Fallout 4
10 11 15 -
Kingdom Come: Deliverance běží na Xbox One po pouhých třech týdnech portování při 17FPS.
Snad to na těch 17 FPS nelocknou kvůli filmovějšímu zážitku. Pak by zbývaly už jen černý pruhy. -
Vím, že to tu nepatří, ale tohle už je fakt maras. Na těch Novinkách musí být nějací zamindrákovaní herní neschopové, protože jinak jejich neustále útoky na pc hry nechápu. http://www.novinky.cz/krimi/294894-sedmnactilety-ridic-noc-pred-nestestim-ujizdel-policistum-v-pocitacove-hre.html
-
-
Ano, nepatri to sem, o par prispevku zpet je ten samej odkaz, presto to tu mrdnes. WTF?
-
-
Bože, aby ses nepo*ral
-
-
-
Že by to byla až taková pecka ? ! 😱
-
Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...
Jestli nevyhraje Gordon, tak naběhnu s tim rotačákem do redakce :D -
Trailer na The Elder Scrolls V: Skyrim v Minecraft grafice.
těžko to nazvat grafika, nicméně pěkně hnusný a blbý -
-
Ale takhle bys o své matce mluvit neměl. *5*
-
-
sis dnes nevzal prášky viď? nemluvil jsem o své matce. Si asi myslíš jak si mě hustě setřel, ale takovýhle argumenty maj děti ve školce víš ? :)
-
-
:-)
A co dělaj děti ve školce? Hrajou, a co dělaj děti tady? :-D
-
-
-
-
Co jste koupili zatim? Day 1 & 2
Ja zatím jenom Divinity Original Sin
Brousím si zoubky na Final Fantasy XIV Realm Reborn a doufám, že Dark Souls 2 dostane nějakou velkou slevu.
Co vy? -
-
Tak přece jen. První 'zbytečný' nákup proběhl včera (21/06/14) večer. Enslaved: Oddysey to the West za € 4,99. Sice mi na to bude asi jenom sedat virtuální prach, ale co kdyby *1*
-
Já už tak nějak vlastním vše po čem toužím, krom pár vyjímek, které mám ve wishlistu. Ale vzhledem k tomu, že mám mraky her a další ani moc nepotřebuju, tak víc jak € 5,- za jednu hru utratit nehodlám. Novýho Wolfa bych vzal asi i za € 10,-. I když se k těm hrám stejně asi nedostanu.
-
Zatím Papers please, Witcher 1 a Call of Juarez Gunslinger
-
nic, ještě jsem nedohrál to, co jsem si koupil před 3 lety *1*
-
Zatím nic. Jen leveluju a prodávám kartičky
-
druhou Amnézii, jinak mě nic moc nezaujalo
-
Defy Gravity (na tom jsem ještě deset centů vydělal), Call of Juarez Gunslinger + Far Cry Blood Dragon (to jediný jsem platil) a teď Papers, Please
-
Final Fantasy XIV Realm Reborn vypadá opravdu dobře jen nemám nato abych platil měsíční poplatky *13*
-
já zatím nic. mám skoro všechno, co chci, tak mě teď ve slevách jen tak něco nepřekvapí :D
-
-
*1* No Steam zatím nic moc ... 30 € za Wastelands 2 nedám ani náhodou . Uvidíme jestli se poprsí s ARMA 3 :/ .... Spíš beru Humble bundle ... za 6 € slušný pecky (které jsem chtěl)
-
-
-
zajímavá nepixelartová hra
http://store.steampowered.com/app/323580/
navíc se severskou mytologií -
Dark Souls2 beta gameplay
www.ign.com -
Deus Ex: Black Light
Nakladatelství Baronet vydá 24.8.2016 knihu Deus Ex Černě světlo (Black Light), na jehož lokalizaci spolupracoval Marek Tvrdý. Oficiální román ze série Deus Ex, popisující události mezi hrami Deus Ex: Human Revolution a novou Deus Ex: Mankind Divided.
Zdroj: FB page RPGčeštiny -
-
Já raděj Gibsonův černý led ;)
-
Podle anotace to vypadá na slátaninu. Tak se necháme překvapit. *4*
-