Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší hry roku 2015 podle EDGE: 1. Bloodborne, 2. Metal Gear Solid V, 3. Splatoon, 4. Her Story, 5. Kerbal Space Program.

Co si budeme říkat, jeden z těch rozumnějších GOTY. Navíc Edge má prestiž a tak mně připadá, že je spíše zajímá originalita a gameplay...
  • Čtvrthodinka ve hře Far Cry 3 s "Ultra" grafickými detaily.

nikdy som konzolu nevlastnil a teda som laik. chcem sa opýtať, ako to na týchto mašinách funguje s grafickými detailami. logika hovorí, že by mali všetky hry frčať na ultra ale je to naozaj tak? aké maximálne detaily je schopná táto hra z PS3ky vydolovať? ďakujem za odpovede.
    • Graficke detaily se samozrejme na konzoli nenastavuji a kvalita obrazu v soucasnych konzolovych hrach se samozrejme lisi hru od hry. Nektere hry jsou i na PC jen portem z konzole vicemene 1:1 a jejich maximalni nastaveni na PC se nijak zvlast nelisi od toho na konzoli (snad jen ve vyssim rozliseni). Ale jsou take hry, ktere maji plnohodnotnou PC verzi (nebo velmi dobre upraven port) a tam jsou rozdily vetsi. Pak se konzolova verze casto prirovnava k Medium nastaveni na PC.
      • ďakujem za odpoveď.
        • A nebo třeb jako u BF3, který jede na konzolích ještě na mín, než minimum na pc :)
    • kozo

teda viem že toto video je z hrania na PC.
  • Lukyz

Startují zimní slevy na Steamu,

Servery padají, přejte si něco *1*
    • Lukass
      Ja jdu zitra do Shadow Warriora 2, a Grim Dawn, oboji super cena a bez DMR, na Gogu.
    • Lukyz
      No, když jsme u těch slev...
      Elite Dangerous za 6,24€ zní lákavě, ale celkem často čtu, že je to spíš grindovačka a hrát jako SP nemá moc smysl. Názory?
      • Tilwaen
        Za nějakých 160 Kč? Ber to. Já třeba moc nevěřila tomu, že by mě E:D mohlo bavit delší dobu vzhledem k tomu, jak příliš sandboxové to je, ale nakonec jsem v tom utopila několik desítek hodin. Grindovačka to samozřejmě do určité míry je, ale na to, aby sis užil pilotování, nepotřebuješ ty nejlepší lodě.
        • Lukyz
          @Tilwaen: Šlo mi víc o čas než o prachy, ale dám na tebe.
          Jdu do sklepa vyhrabat HOTAS *1*
        • jamar28
          A má to cenu hrát s myší a klávesnicí?
          • Jack1947
            Tak jako každej simulator.-.. *7*
            • Tilwaen
              Pro tip: spousta věcí, na které bys potřeboval tlačítko, lze namapovat na hlasové ovládání (byť to bylo za drobný peníz, když jsem to tehdy hrála) a výsledný dojem z ovládání lodi je ještě o pár levelů výš. Jestli se rozhoduješ mezi klávesnicí a joystickem kvůli tomuto, za mě rozhodně vede joystick.
            • Jack1947
              Tak asi záleží co máš za Joystick jenže to si už trochu připlatíš teda pokud to myslíš fakt vážně.
            • jamar28
              Já jsem si to googlil a někdo právě říká, že je lepší joystick, ale někdo zase, že je lepší klávesnice. Zdá se, že obojí má výhody. Joystick umožňuje lepší a plynulejší manévrování, ale klávesnice a myš zase umožňuje plně využít všechna tlačítka a systémy lodi.
          • Tilwaen
            To nedokážu posoudit, nezkoušela jsem to.
    • Nepochopím lidi, co kupujou hry jen proto, že jsou ve slevě s následným brekotem nad stavem své nedohrané knihovny a ne proto, že je opravdu chtějí.

(není mířeno na tebe, myslím to obecně)
      • Mart9
        Tak záleží na tom, v jaké slevě. Když je to hodně výhodná slevička, tak spíš nepochopim, že někdo nekoupí. Ale takové slevy už jsou na steamu málokdy.
        • ringmancz
          Protože firmy si uvědomily, že slevy přes 80 % je ničí a z vyžírek jako ty se neuživí. já bych si třeba chtěl koupit Hellblade za polovic, ale vážím si toho, že sami vývojáři si váží svoji hry a půl roku po vydání je pořád jen o 1/4 levněji. Ne jak Shadow of War, kterej byl nedávno za půlku, a ještě nějaká podobně stará hra.
          • Lukass
            A ze sis ten Hellblade nekoupil hned po vydani za plnou cenu, chytraku
          • Mart9
            Je to prostě obchod a ne žádná charita!!! Oni nabídnou cenu a produkt a já buď beru nebo ne.

A ten Hellblade si teda koupíš za kolik?
          • jamar28
            Wtf? Že se nadává na piráty chápu, ale teď se tu budou shazovat i lidi, co si tu hru normálně koupí, jen "drze" počkali na slevu, protože to pro ně třeba není až taková pecka?
            • ringmancz
              To není shazování. Mart si prostě libuje ve svých slevičkách a nebojí se to zmínit při každé příležitosti. Jinak Hellblade si klidně koupím za plnou cenu, myslím, že to za to stojí. Ale momentálně mám rozjeto víc než dost her.
  • Stáhněte si základní hru onlinovky Stronghold Kingdoms a získejte StrongholdHD zcela zdarma! (thx Vrook)

Díky za tip, ale po celém umorném snažení to napsalo, že je to jen pro US občany .. takže *12* *16* Pokud nekdo ví jak na to , tak to sem napište ... díky
    • Stáhněte si základní hru onlinovky Stronghold Kingdoms a získejte StrongholdHD zcela zdarma! (thx Vrook)

Vypnil sem Emerickou adresu, ale nevidím, odkud mám stáhnout ten bonus ...
  • ucho

Indie Royale

Je zde další Indie Royale (http://www.indieroyale.com/)
    Tentokrát spíše podpora vývoje.
    • Ty hry ale vypadají dobře a "3079" i "Wyv and Keep" se mi docela zamlouvá .....
      Škoda té Desury :(
    • Ellendway
      Pche, byls rychlejší :D
  • ucho

Dnešní slevy na STEAMu: Majesty 2 za 3,4€. Singularity za 10,2€.

mají i Test Drive Unlimited 2 za 20 euro (v názvu stránky sleva 33 %), ale mezi slevami to vypsané nemají, asi bug nebo reakce na direct2drive :)
  • MidnighT91

Red Orchestra 2

Mám problém, hra nainstalovaná ale kdiž kliknu na zástupce na ploše nebo exáč v instalačce tak my na plochu skočí obrázek ale dál se nic neděje neměl někdo tento problém ? P.S je to pirátská verze, hra je to jednoznačně supr, hlavně po netu ale bez ozkoušení bych to nekoupil. kdiž to zprovozním tak rád autory podpořím...
    • to je tim tvym trapnym crackem, hra se spousti skrze steamworks (zobrazi se steam okno) a pote se spusti normalne hra.. zas nekdo hleda chyby tam kde nejsou
    • Zkus technickej support svýho warez fóra. A už ať si pryč.
      • MidnighT91
        Tohle je výtažek z recenze na bonuswebu: Technických chyb je v Red Orchestra 2 vskutku požehnaně. Jen spustit hru často bývá umělecký výkon. Někdy hra totiž pro úspěšné načtení vyžaduje opakované ukončení aplikace. Tak co to teda je ? evidentně to dělá i originál crackem to rozhodně není...
        • bugy orchestry se tykaji vzacneho vypadavani zvuku, obcasne padani hry(melo by byt uz opraveno) a problemy se statistikama (hraci maji odemcene veci ktere nemaji mit)
          rozhodne se bugy netykaji spousteni hry.. proste normalne hru spusti steam, ale ten crack steam obchazi a to ti dela problemy..
          • MidnighT91
            Jen spustit hru často bývá umělecký výkon. Někdy hra totiž pro úspěšné načtení vyžaduje opakované ukončení aplikace.
            • pokud meli tento problem nejspis to bylo kvuli tomu ze hrali beta/preview verzi
              http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=61785
              tebe se to samozrejme netyka protoze to nebezi prez steam
      • MidnighT91
        Přece to nebudu kupovat kdiž nevím jestly zabugovanej originál nebude dělat to samý... warez jsou zachráněný peníze... Jestly seš tak blbej že kupuješ na slepo je to tvůj problém ale necpi to ostatním.
    • MidnighT91
      Jo a chtěl bych poděkovat že jste konečně odstranili tu dementní reklamu...
  • Jack1947

Rage 2 bude ve všem lepší než jeho předchůdce, tedy i jeho závěr hry.

Sice už si moc nepamatuji ale tohle jsou normální kecy před vydáním, " vše bude lepší než minulé díly", ne opravdu tomu zas tak nevěřím.
  • docela herní krize co? premyšlím že bych rozehrál Dragon age origins ktery mam zadarmo do EA. ale co jsem to začal trochu hrat je tam strašne moc kecu
    • Jack1947
      Zjevně se musíš prokecat aby sis vůbec zahrál... Krize? no nevím já co jsem neměl možnost hrát kvuli staré grafice, ted docela zas hrát co mám. Na nové hry se teprve čeká, mne to např vyhovuje protože jsem se potřeboval učit a nějaké nové hry by mne jen od učení odrazovali

Takže v ůnoru to zas trochu propukne navíc je venku už gat out of the hell a to sice není pro každého srnda to je.
      • mne posledni dobou nic vyložene nezaujalo. ted možna dead state nebo blackguards... problem je že to taky nejsou vyložený pecky a taky nejsou moc levny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit