-
Sony zaslalo několika lidem dotazník, v kterém hráče prosí o sepsání jejich spokojenosti se hrou Gran Turismo 5
Ty vole, takhle spamovat lidi, jestli se jim hra líbí. Omg, za chvíli bude vyskakovat každá pyčovina i na hajzlu. -
-
Zase se musí nechat, že PD budou této hře věnovat ještě hodně času a takováto zpětná vazaba je přínosem pro všechny.
-
-
To jo, po šesti letech vývoje to musí ještě nějak dodělat. *3*
-
-
Říkáš, že je lepší vyvíjet hru jen rok nebo dva, vydat ji a zapomenout na ni? Řekněme trochu jako Call of Duty MW2 (a dodnes neopravené problémy v multiplayeru)?
-
-
-
-
Ubisoft předpokládá, že Assassin's Creed 4 se prodá o 20% méně (tedy 10 milionů kusů) než předešlého...
taak da sa to cakat setci ludia idu len pre cod ghosts takze na ostatne sr*čky sa nedostane kazdemu mozno len tunajsim madarom slepem vykrvacanim -
-
Tobe zrejme krvaci mozek pri kazde snaze trochu zapremyslet, proto ty tve blitky vypadaji tak, jak vypadaji. *1*
-
Vidis, uz umis i psat "trochu" cesky" . *3*
-
-
CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...
Doufám že to neznamená že budou dělat hry typu poslední tvorba Bioware :D -
-
co vlastně, kromě zaklínače ještě udělali, nějak nevím, proč je lidi tak opěvují
-
-
Opěvovaní jsou hlavně proto, že ač jde o jejich druhou hru, je to po všech stránkách perfektní hra. *3*
-
Jen Zaklínače. Opěvováni jsou pro přístup ke svým hrám a zákazníkům. Není to "dnes sme vydali Zaklínač 2, za rok vydáme trojku kterou už máme téměř hotovou protože je to 90% dvojky, ještě vyhodíme pár DLCček za 10USD a pak se budem válet" ... jak u první tak druhé hry ještě minimálně rok po tom doladují samotnou hru, vydávaj obsah navíc a zadarmo, protože tu hru mají rádi a chcou jit dotáhnout do plánované podoby což nestihli při release.
-
-
Bioware řeklo sbohem tradičním RPG už po KOTORu. Výjimkou bylo Dragon Age, ale to bylo ve vývoji už hodně dlouho a spadalo spíš do jejich původní tvorby. I v jeho případě však dali rychle najevo, že se chtějí ubírat jinudy... Ber, nebo nech být, je to jejich volba.
V případě CDProjektu si nejsem jist, jak se v budoucnosti vyprofiluje...
-
-
Nová generace konzolí
Nové herní konzole jsou hotovou věcí,SONY na 20.2.2013 plánuje velké oznámení. *8* -
-
Fááákt? Ale psali tu o tom před 14 dnama...
-
-
Mate tam chybu nejde o Beyond ale o ještě neoznámenou hru pro PS4 od Quantic Dream
-
Za hraní DUST 514 nebude nutné platit žádné měsíční poplatky, zaplatíte za hru a potom už...
Takže za EVE budu měsíčně platit, ale za tu chjovinu DUST ne? Ať jdou někam! -
Bleskovky
Zdravíčko . Změna stránek se mi líbí , ale mohli by jste prosím vrátit posuvnou lištu do bleskovek ? Děkuji . Nevím kam to napsat ,tak at se tu někdo zbytečně nerozčiluje :) -
-
mám novýho chroma a scroll bar nikde.. cajzel jeden! *6*
-
nikam nezmizela, je pořád tam, ale nějak se ti neukazuje
-
-
mě se taky v Opeře neukazuje, v Íéčku jo...
-
-
Já mám Operu 20.0 a šťastně si to scrolluje.
-
-
už to tam je!...
-
-
-
-
-
Promo na GoG.com: všechny Tex Murphy adventurky tento víkend s 60% slevou. Ti co je už mají, teď...
Poznam ten pocit :)))
Nice, you own all games from this promo. Have fun and don't forget to check out our next offer. -
-
Jsem smolař, poslední proma na GoG mi tuhle hlášku vyhazují skoro pořád....
-
-
Skellige a město Novigrad budou v The Witcher 3 dohromady zabírat 136 km čtverečních, tj. 3,5x více než nabídlo The Elder Scrolls V: Skyrim.
Zaklínače mám přečteného... Sapkowski (myslim) nikdy mapu světa Zaklínače nenakreslil, viděl jsem pár neofiko map a ve všech je to docela velká vzdálenost mezi Novigradem (V Redanii) a ostrovy Skellige (poblíž Cintry)... A to i v knize... Toto bude podobné jako v Witcherovi 2? Kapitoly odehrávající se vždy v nových lokacích? Jinak mi to hlava nebere.... -
Jak to vypadá s SW : TOR F2P ? Kdy to má být ?
-
-
omlouvám se 2x se to poslalo samo
-