Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové záběry 360stupňové 3D obrazovky od Sony. Už aby byla doma!

Moc nový to není. Už jsem to viděl.
    • Psychotic

Naughty Dog: „Jízda na vlaku či level s bořící se budovou v Uncharted 2 bylo kafíčko oproti...

Ve Star Treku?
  • GTX1070

Od kterého výrobce je podle vás nejlepší GTX1070? Koukal jsem na benchmarky a ve většině vyhrává od MSI, i když jsem viděl v diskuzích, že ta od GIGABYTE je na tom co se týče OC nejlíp.

EDIT: místo mínusů byste mohli poradit
    • Draken69CZ
      LV měl doma GIGABYTE a MSI, MSI je podstatně tišší. Jinak EVGA jsou celkem vymazlený a GAINWARD nevypadá taky zle prostě něco se dvěma velkými ventilátory a neuděláš chybu.
  • Vydání čtvrtého patche pro Assassin's Creed Unity se o pár dní odkládá.

O pár dní ? má to vyjít koncem ledna ...
  • Veskoslav

Pěkná reklama na SW ToR

http://www.youtube.com/watch?v=QWYM2vMMgbw
    • Pilgrim66
      SW ToR at jde doprdele. Koupil jsem si tu hru, 2 mesice to platil a ted jsem na tom uplne stejne jako kazdej F2P hrac, protoze jsem si do nejakyho data neredeemnul ty jejich dementni coiny?

Zlodejny nehraju.
      • Veskoslav
        Co to je za kec? Coiny dostáváš po zrušení subscribera pouze v případě, že máš účet zabezpečený key lockem ( u subscibera nemusíš, tam odstaneš automaticky 500/měsíc, po ukončení a s key lockem 100/měsíc+za odehrané měsíce). A stejně rozhodně nejsi. Je tam rozdíl.

P.S: Doporučuji si tu aplikaci stáhnout. Jakmile si aktivuješ zabezpečení účtu, tak do 24 hodin se ti připíší CC;) 100 za každý měsíc, co už nehraješ+500, kdy jsi hrál.
    • MickeyMutant
      Lepší reklama na SW ToR:
      http://www.youtube.com/watch?v=iiTE3tfe7qM
      • Tilwaen
        Když si z toho člověk odmyslí ten efekt světelných mečů, tak je to dost humus - třeba 0:46, přímo do hlavy. U některých individuí je sice lepší, když se ze světe sprovodí vzájemně sama, ale že by se na to musel člověk koukat a ještě se u toho bavit...
        • MickeyMutant
          Bavit se u toho člověk nemusí, ale lidi, co chtějí hrát SWTOR by se na to měli podívat z praktických důvodů. Aby věděli, do čeho jdou.
      • Viktor_H
        *1* *1*
    • Osviceny
      podle mě je to vyloženě trapné

PS: Veskoslávku, doufám že tento příspěvek nahlásíš, jak je tvím dobrým zvykem
  • Intel HD 4400 (integrovaná grafika v procesoru)

Sestavoval jsem bratrovi nové PC. Nehraje hry, a tak jsem mu koupil procesor i3-4170 (2 jádra + 2 vlákna) + desku, která podporuje integrované grafiky. GRAFICKOU kartu tedy ne. A PŘEKVAPILO mě jak Intel HD 4400 (grafika součást procesoru) je výkonná. Win 10 pohoda, Full HD filmy plynule atd. a teď POINTA. Nevíte (nehledal to někdo v nedávné době) kde bych našel jaké externí grafické kartě tak odpovídá ta integrovaná grafika s čipem "Intel HD 4400" nebo "Intel HD 4600", či snad nejnovější, který se dává do Skylake procesorům "Intel HD 530"? Protože ve starém PC má grafárnu 9 let starou NVIDIA GeForce 6600 SILENCER (pasivní chladič) - vypadá perfektně, ale má 128 MB VRAM. Jde mi o to jestli i tato grafárna není silnější než ten čip v procesoru. Tipuju že na 99 % je silnější ten grafický čip, páč 128 MB VRAM je tragédie... Ale rád bych někde viděl tabulku jaký externím grafikám odpovídají integrované grafické čipy... A opakuji překvapilo mě jak jsou výkonné... Ještě zkusím jak to utáhne nějakou středně náročnou hru abych si udělal představu.
    • Lukass
      No byvala mela stejnou grafiku a Torchlight tam jelo v rozliseni 800/600 asi 25 FPS *1*
    • http://videocardbenchmark.net/mid_range_gpus.html
    • LV proč zakladaš vlakna ve kterých se bavíš sam se sebou? tady hw nikoho nezajima *7*
    • risa2000
      Mrkni sem:
      http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-6600-vs-Intel-HD-4400-Desktop-115-GHz/m8606vsm8064
      Můžeš si tam vyzkoušet i ty další grafárny. Jestli jsem to dobře zadal (byť ta Nvidia 6600, co mají v databázi má 256 MB), tak to ukazuje, že Intel HD 4400 je zhruba 64x výkonější *4*
    • Závěrečné shrnutí. Na integrované grafice "Intel HD 4600" (která je v procesorech už od ceny 3800,-) se zahraje třeba F1 2012 v 38 fps. Nebo Mafia II, či BF 3. Skyrim už třeba v 18 fps ale. Takže na 2D hry v klidu, nesmí jít o náročné hry. Ale golf pro více hráčů, nebo adventury či Indie hry v pohodě... Každopádně hodně dobrá záležitost... The End... :o)
    • ta v procesoru je lepsi
  • Mart9
    Opravdu nelituju toho, že jsem Unravel koupil za 600 Kč, ale když je o pouhé 4 měsíce ve slevě za dvě stovky, fakt to nasere. Jinak teda doporučuju - v PS Store.
  • God-of-War

Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Ty kravo... tak to je docela solidni podel tohle. Mrkvosoft opet boduje. *15*
    • Stejné jako pro jakoukoliv hru od Sony, zaslepenče. *7* Tím nechci říct, že je to v pořádku..
      • God-of-War
        Jasne;-). Killzone od predstaveni v Unoru vypada mnohem lip, za to Forza degradovala. Slepej opravdu nejsem. *3*
        • Slepej mozna ne, ale zaslepenej svou SONY nalepkou, kterou nosis prelepenou pres oci, ano. *3*
        • Ataker
          Samozřejmě přece všechno od Sony vypadá a je nejlepší
          • Jack1947
            Bohuzel, v tomto pripade ale to tak zatim vypada. *7*
    • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Viděl jsem gameplaye na youtube od čerstvých vlastníků novýho Xboxu a grafika je pořád nádherná. Všechny hry se přikrášlujou. Co chcete za zařízení za pár tisíc? Grafiku z Avatara???
      • God-of-War
        Nerikam, ze je to hnus, jen to porovnani s E3 je hrozny:D
        • Sony predvedlo to same u PS3 viz predvadecka killzone a motorstorm, ba dokonce to bylo jeste horsi, protoze se ani nejednalo o hru ale cgi. Ty hry co nakonec vysly byly tem predvadeckam hodne vzdalene.
          Takze MS a Sony si nemaji vzajemne co vycitat. *1*
          • God-of-War
            Az na to, ze ty videa nebyly ze hry, takze zadnej Gameplay, zadny, ze to nekdo hraje na E3 a pak to ve skutecnosti vypada o dost hur. *3*
            • Nevim jak motorstorm (to uz si nepamatuju), ale killzone byl prezentovan jako gameplay video. A obe hry byly prezentovany jako in-game.
              Ostatne to je taky duvod, proc kolem toho byl takovy poprask, kdyz se provalilo, ze se jednalo o "target render".
              Kdyby to od zacatku neprezentovali, jak ty rikas, za in-game videa, tak by prece logicky nebyla z toho takova afera, kdyz se ukazalo, ze to bylo cgi.
              A pokud mi neveris, tak si laskave vygoogli tohle prohlaseni: Jack Tretton "this is real gameplay everybody's seeing out there" coz prohlasil o Killzone prezentaci. *3*
      • Tilwaen
        Především by uživatelé asi chtěli, aby dostali produkt, který jim byl předváděn.

Vzpomeňte si na GTAV, obrázky krásně vyhlazený a realita je taková, že je to kostrbatý humus bez antialiasingu.
      • Malleth
        • Přesně tak, Avatar je hnusnej, chtělo by to lepší grafiku. :D

Podle mínusů asi jo. :D
  • Podívejte se, na novou reklamu handheldu PSV, ať víte, jak se výrobek nemá propagovat.

A nebylo to tu už předtím ?
  • victor
    SNES opět na scéně aneb Coolroms vymazali v souladu s copyrightem kompletní archiv Nintenda... :/ Tak nevím mám-li se radovat , nebo brečet.....
    • *cough* emuparadise *cough*
  • jack

'No Man's Sky' cleared in false advertising investigation

https://www.engadget.com/2016/11/30/no-mans-sky-steam-asa-investigation/
    • ringmancz
      ta společnost uznala i to, že neomezený připojení k internetu může mít mírná omezení...
    • MickeyMutant
      Škoda. To vysílá signál, že účel světí prostředky.
      • jack
        taky se mi to moc nelibi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit