-
QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...
Kurva,RAGE a Skyrim nejde z Čech koupit.Nechceš tu zprávu radši už zrušit? *7* -
EG
so má sakra českej eurogamer za problém? red orchestra 2 je dobrá hra, tak jsem i k nim do diskuze napsal, že je aktuálně zdarma, aby mělo šanci co nejvíc lidí ji stáhnout, a místo toho mi 2x ten komentář smazali bez odůvodnění, nechápu -
-
Do Doskočilovejch spárů se dostat,to není nic pěkného..
-
By se měli možná přebrandovat na EU-gamer...
-
Tak psal si to do článku k úplně jiný hře, tak se nediv ;)
-
-
no problém je, že nějaká všeobecná diskuze tam neni
-
-
O čem taky diskutovat, sice by tam bylo plno příspěvků, ale nikdo by je neviděl :D
-
-
-
To jsi na tom ještě dobře. Jindy Ti dají ban na acc, ale takovým způsobem, že můžeš dále přispívat, jen nikdo jiný krom Tebe Tvé příspěvky nevidí :-)
E: Maarta byl rychlejší. -
-
Bohužel tento jejich čin mne ještě více přesvědčil o jejich nevyspělosti a neprofesionálnosti. Což je docela škoda, protože jsem nenapsal nic urážlivého, jen to, že by se měli trošku mírnit...
EDIT: Konkrétně šlo o příspěvek k tomuto, po kterém jsem si všiml, že můj příspěvek nikdo nevidí
http://www.eurogamer.cz/videos/reklama-na-xbox-one-studena-jako-psi-umak
Kde jsem napsal:
"A zase to neprofesionální navážení se v titulcích do X1 od redakce, které se řešilo v diskuzi pod jiným článkem...
Obzvlášť, když toto je video z představení xboxu na MS konferenci..." -
-
Tiez tam mam shadowban..asi som sa prilis navazal do Schovanca ;-)
-
-
-
EG má celkově problém... Když jsem jim do diskuze jednou napsal, že by mohli přestat příliš okatě (asi v pátém článku po sobě) propagovat PS4 a zároveň se až nechutně navážet a urážet X1, protože by redakce měla mít nějakou úroveň, které je trošku jinde než na úrovni poberťáka, tak se mi najednou začaly blokovat veškeré příspěvky v diskuzi. A to tak, že já je sice viděl, když jsem byl přihlášený, ale jinak nebyly zveřejněné.
-
-
Tak to sis dovolil hodně, já tenhle ban dostal a ani nevim za co :) Tak jsem si tam smazal účet a se,, na ně.
-
-
Kdybych napsal aspoň něco vulgárního, tak neřeknu... Ale místo toho, aby nějak reagovali, tak mne prostě blokli a nic neřekli. Na můj, podotýkám slušný, email s dotazem, copak se stalo mi nikdo neodpověděl.
Můj příspěvek díky kterému jsem to schytal je tady níže. -
-
Taky jsem psal e-mail za co jsem ten ban jako dostal a samozřejmě bez odpovědi. Holt Jenda Doskočilů vládne pevnou rukou, běda tomu kdo pouze nechválí. Ten chlap má fakt problém :)
-
-
double post, zase něco buguje .)
-
Nejhorší je, že si i naklikávají pluska :D To jsem zažil tam jednou a bylo to u Warhose, přísvěvky redakce byli v mínusu a během toho než jsem dopsal koment, tak redakce měla +16. No tak jsem napsal, že si naklikávají a dostal jsem neviditelný ban. Sráát na ně, na komouše.
-
-
-
-
-
-
vypinaci pasek
Je to skoda chodim sem uz opravdu malo neustale vypinani toho zluteho pasu at tam je napsane cokoliv to me nezajima me proste stve. ale za jedno musim podekovat nasel jsem mnoho zahranicnich alternativ. delate si to horsi a horsi. lidi si stezujou na reklamu = date jim pasek ktery musi neustale odklikavat :D logicke nechci rozesejvat nejakej flame ale jen by me zajimala logika marketingu pri tvoreni tohoto cinu. Pokud to redakce opravdu nemuze ovlivnit jak pise tak ti co muzou asi maji opravdu vyhrabano a to tezce. prirovnal bych to k teplemu kadernikovi s civavou co ma rad ruzovou a zasadni nazor na pravici,,,,:DD -
-
Ty listy se da zbavit snadno. Nahod Adblock, klikni na "Nastaveni filtru" a pridej do "Pravidel blokovani" novou polozku s nazvem --> tiscali.cz##DIV[id="adblock-msg"] <-- a je po liste *3*
-
Kdy už pochopíš (a tobě podobní), že redaktoři games.cz s tím nic neudělají? Tohle si napiš na tiscali, ne sem.
-
-
A to by se jim líbilo ! ... Útok musí být koordinovaný a citelný, jinak si s každým jednotlivcem, v reklamím vytřou dutinu ty rozumbrado ..
-
-
-
Uncharted 4. Sliby a realita :-D
http://i.imgur.com/picu8dy.jpg -
-
A co jste všichni čekali... Kdyby ta hra vypadala jako na E3 2014, tak to nerozjede absolutně žádný stroj ani na těch 30FPS. Navíc nemůžeme říct, že to vypadá momentálně špatně. Stále je to jedna z nejhezčích her, které jsem viděl(nebijte mě- můj názor).
-
-
-
Zítra se PC hráči dočkají patche (v1.04) pro Battlefield 3. Ti, kdo paří PS3 verzi si často...
Tak hlavne ze je certifikovanej :D -
Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.
Zajímalo by mě proč neobsadily Davdida Beatosona, když je agent 47 prakticky vytvořen podle něj.
No řekněte ta podoba je neskutečná.http://spong.com/news/h/i/hitmanvoic381615/_-Hitman-Voice-Actor-Game-Films-Will-Never-Satisfy-Gamers-_.jpg -
Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...
Já teda na této hře nevidím vůbec nic odlišného od dalších stovek katapultovek, které tady byly na netu i zadarmo dříve. Angry Birds má akorát udělanou dobře reklamu? -
-
Next.... mám hloupej telefon a nemám FaceBook, takže mně tihle naštvaní ptáčci taky minuli.
Spíše už bych si je zahrál naživo (viz ta virální reklama, která neunikla ani mně, jež televizi s reklamama úplně ignoruje a reklamy na netu blokuje :) -
Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...
Já se taky hlásím k těm, které tahle hra minula. Sice nejsem žádnej HC hráč, ale když už, tak pořádnou hru na PC a né nějaký šmudlání na phonu (aby mě někdo nepodežříval z trollingu, tak vlastním iPhone). Viděl sem pár videí z tohoto "zázraku" a nechápu, jak to může někoho bavit. Ale když to někoho baví, ať si to užije.. -
ja sem na tom stejne.. kdyz se o tom zaclo vic mluvit tak sem to zkusil a zjistil sem ze je to uplne stejna blbost jako milion ostatnich flashovek na webu.. asi jedina hra co me na iphonu zaujala bylo cut the rope :) -
-
Protože to neni hra pro "nás" hráče. Neni to ani hra pro casual hráče. Angry Birds hrajou lidi cestou do práce, v čekárně u zubaře apod. Většinou jsou to lidi, co nikdy na žádnou náročnější hru ani nešáhli, nehrajou na konzoli a už vůbec ne na PC. A protože je těchhle lidí strašně moc, tak to má očividně tolik stažení. To, že my nejsme cílová skupina, ještě neznamená, že to je špatnej produkt. Naopak, díky tomu, jak se dokázalo Angry Birds proslavit, si toho produktu a jeho tvůrců cenim. I přesto, že to hrát taky nikdy nebudu.
-
-
Ono spis jde o to,ze to je v podstate vykradacka spousty jinych her,jen zabalena do libiveho kabatku podporena velkou reklamou.
Takze pokud je na tom neco k obdivu,tak jejich marketing. -
-
Vždyť jo. O tom jsem psal. Já ale furt nechápu, proč se dneska některý lidi na produkty podpořený velkou reklamou a marketingem koukaj zkrz prsty. Ona to neni pr*el dokázat něco takovýho. A označovat něco dneska vykrádačkou je takový zcestný. Ono vpodstatě skoro všechno je vykrádačka něčeho.
-
-
Tak samozrejme,ze dneska prijit v herni branzi s necim oporavdu novatorskym ,neni zrovna jednoduche.
Ale vzdy by se meli snazit prinest neco sveho,vlastni pojeti zabehnuteho konceptu.Proste snaha aspon o trochu inovace,coz zrovna u teto hry nevidim.Proto bych se slovu "vykradani" v takovychto pripadu vubec nebal.
Co se tyce toho marketingu,tak je myslim jasne,ze to je taky celkem kumst a nemuze to delat kdejakej pepik.
Me slo spis o to,ze prodavaji neco,na cem moc zasluh nemaji.
-
-
-
-
-
-
PSN slevy
Dneska na Playstation Storu začaly další slevy (plus ty, co tam jsou skoro už měsíc) a pár her tam jde sehnat za fajn ceny (nechal jsem tam 3 kila). -
Takže ten redesign nebyl apríl ? Mobilní zobrazení všude .... brrrr
-
Betaverzi hry For Honor vyzkoušelo 6 milionů hráčů, kteří ve hře strávili celkem 2 miliardy minut.
kdyby jste to napsali v sekundách, bude to mnohem krutopřísnější číslo!