-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Ha a pak ze se o GTA IV vubec nemluvi. Vidis Vavro, vidis...? *1* -
Blizkrieg 3. To bude maso:)
http://www.pcgamer.com/2014/09/18/blitzkrieg-3-announced-due-out-early-next-year/ -
-
Tyjo super, jsem vubec nevedel, ze se neco takoveho chysta. Snad si to zachova kvality predchozich dilu
-
Zrovna nedávno jsem dohrál Stalingrad, miluju tyhle strategie a tohle vypadá luxusně :)
-
Dík. Vynikající zprávice. Prej ale už rok od původního oznámení a tady u nás přitom takový ticho kolem toho, takže osobně se dozvídám až teď.
-
Super zpráva! Konečně nějaká pořádná WW2 strategie. MoW mám sice taky docela rád, ale zas tam to micro je až moc micro.
-
-
re:prave barvy
Jak jsi mi dal ty odkazi tak mas pravdu tam to je napsane, pokud se foti vesmir ve viditelnem spektru tak barvy odpovidaji , pokud se zachycuje rengenove , infracervene , ultrafialove Gamma zareni tak samozrejme nemame oci ktere by toto mohly zachytit tak se barvy pridavaji umele.
ALE pokud hubble foti ve pravych barvach tak to odpovida tomu co by jsi videl vlastnima ocima a nic se NEDOBARVUJE !!!
Jinak tebe bych chlape chtel mit u nas na hvezdarne a vysvetilit ti jak funguje lidske oko kolik zachyti svetla a tudis kolik toho vidime a kolik zachyti velky dalekohled a CCD chip, dobre si precti ty clanky co jsi mi dal odkaz mas to tam napsane OMG !!! atd... lol kontakt na me: alien5@seznam.cz -
-
Lolkuj si na někoho jiného. *1* Ano, vím o tom. Nejsem sice žádnej astronom, ale o tom byl ten původní komentář, tedy že se Hubble dobarvuje, to je celé.
-
-
-
-
The Division na XONE využívá dynamické rozlišení...
... aby se hra udržela na 30 FPS, což se jí i tak ne vždy daří.
Rozbor od Digital Foundry najdete ve videu zde
EDIT: Ha! unBanned *1* -
:(
Koukám že ta nová banovací agentura moc nefunguje. -
-
Musí nabrat více lidí kteří to budou sledovat jestřábím okem.....
-
-
klasika EA hrobníka
Tak nám EA zařízli Visceral Games (Dead Space). Star Wars hra, kterou dělali, je odložena a bude asi překopaná na nějakou online sratchku.
https://www.ea.com/news/an-update-on-the-visceral-star-wars-project -
-
Nenapsal by mi všechny firmy který EA už zabilo? Takhle z hlavy mě napadají jenom tři a to je málo. (MAXIS, Westwood a Bullfrog
-
-
Zkus Wiki *3*
-
-
-
Finální verze Windows 10 bude obsahovat DirectX 12.
ty novy widle vychazeji moc rychle na to, ze pokrok se v podstate zastavil..... -
-
hlavne je docela nebezpecnej ten trend, novy okna + novy dx...
-
-
Tak zas na druhou stranu dirextx 11 běží na windows vista, 7, 8. Takže na třech systémech, což je podle mě vklidu.
-
-
i 11.2? s novym hw novej system... a pritom potreba novyho systemu neni (krome snahy ms rejzovat), na xp jsem vydrzel 10 let, na 7kach bych taky rad aspon tak
-
-
Nez na to zacnou bezne vychazet hry, tak myslim ze muzes byt vklidu.
-
-
-
-
Win10? tajže Win9 už neni potřeba že máme Win8,1 a to je dostačující... *4*
-
-
Batman: AK
https://www.youtube.com/watch?v=8yx-sci2efM
Když už i verze XOne vypadá lépe jak PC, tak doufám, že šašci, co měli na starost port, tak jediné hry, co budou portovat, tak na pracáku.... -
-
To skutečně vypadá na záměrný fail PC verze.
Nároky velké, jede to blbě a vypadá to stejně, někde dokonce hůře.
Nepodporovat takovou firmy. To je nejlepší řešení. -
-
Prosím tě. Snad nevěříš tomu, že zlá nadnárodní firma udělala schválně špatnou PC verzi. Vy už tady žijete ve vlastním světě.
Koupili jste to? Je to špatné? Vraťte to. Je to jen nepodařená hra, nic víc. -
-
-
-
Need for Speed
Ghost games zřejmě do hry přidají možnost manuálního řazení.
BTW datum vydání PC verze je stále uváděno jen jaro 2016 -
-
cococococo cožeeee? To jako opravdu závodní hra nemá možnost nastavit si manuální řazení? Jako zcela vážně? :D
-
-
Davam tomu max rok a bude to: Jen za 5 euro mate moznost si koupit mnualni razeni *11*
-
-
Manualni razeni v zavodni hre?! Pokrok nezastavis!
-
-
Multiplayer The Last of Us: Remastered bude v Evropě cenzurován. Stejně jako v původní verzi tedy ubude krve a nepůjde ustřelit končetiny.
Proc ??????????????? *16* -
-
Protože když to zase rodiče koupí svým 10ti letým dětem k narozenínám, tak by jim to mohlo způsobit špatný sny
-
Protoze by ses z toho mohl zblaznit a jit postrilet nejaky lidi neasi.
-
-
S tím mají problém spíše v USA a né v Evropě...
-
-
Němci s tím mají problém, takže to tak udělali i pro zbytek Evropy
-
-
S čím vlastně nemají Němci ve hrách problém?
-
-
Ještě letos vyjde (pravděpodobně multiplayerové) nové DLC do The Last of Us. Ty předešlé, které jste si zakoupili, budete mít zdarma dostupné i v PS4 verzi.
S tím, co jim jejich noví páni dovolí.
-
-
-
Řekl bych, že v USA více vadí obnažené ňadro, než končetiny létající ve vzduchu. *7*
-
Časem tohle bude i v Evropě.
-
-
-
-
Mnoho návštěvníků serveru Metacritic zaplnilo profil Call of Duty: Black Ops 2 nulovým hodnocením,...
Jak může někdo brát Metacritic s takovým přístupem vážně? Vsadím se, že většina z nich to ani nehrála. A to CoD opovrhuju už od Modern Warfare 2. -
-
Špatně děláš. Posledních pár dílů bylo sice hodně slabejch (zvlášť pak tragická MW3), ale Black Ops II přinášej zpátky to, proč jsem ti codka vlastně hrával. Vracej skvěle udělanou kampaň, sice klasická bezmyšlenkovitá rubačka, ale výplně mezi akcema jsou zvládnutý skvěle. A to, že si můžu zvolit na každou misi svůj vlastní loadout je hodně příjemná třešnička na dortu.
-