Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex

čumění jak někdo hraje

Dneska jsme u příbuzných vytáhli Famicon (asi se to taky jmenuje NES ... ?) a PS1. Je zajímavý, že na ty starý hry prostě je stejná zábava se dívat jako to hrát. Netuším proč to tak je, ale připadám si jak kdybych se vrátil o 25 let zpátky a střídal se s bratránkem u Mária.
  • PS3 i PSV verze Hotline Miami poběží v šedesáti snímcích za sekundu.

Tak snad až tak ten hardware špatný není, aby to nebylo samozřejmostí, ne? :D
    • proboha

Proboha uvědomuješ si, jak výpočetně "náročná" ta hra je? To by byl spíše totální průser, kdyby to těch 60 snímků nedalo...

(nebo jsem nepochopil ironii?)
  • Exotická zbraň Black Spindle má ve hře Destiny špatně nastaven atribut poškození na hodnotě 310, v připravovaném updatu dojde ke snížení o 20 bodů.

A toto má na to dostat se mezi bleskovky... To od teď budete informovat o každé chybě ve hře?
  • MickeyMutant

Bandai Namco zabanovala nepoctivé hráče PC verze Dark Souls III.

Pointa zprávy je, že zabanovali POCTIVÉ hráče, ne nepoctivé. Je to tedy přesně naopak, než tvrdí bleskovka. Ti teď debatují, co to mohlo způsobit, a čekají na vyjádření od Bandai Namco.
  • Psychotic

Peter Moore (EA) předpovídá, že se tento rok prodá kolem 52 milionů konzolí PS4/Xbox One.

Ach jo, proč ty bleskovky nemůže dělat někdo, kdo umí anglicky? Nebo alespoň má přehled o hrubých číslech, aby mu hned docvaklo, jakou napsal blbost?
  • V příštím roce dorazí na trh dvacetipalcová soška Kitany z Mortal Kombat. Ani vyšší cena (365$ = 7000Kč)...

Chrome mi hlásí, že stránky obsahují malware..
    • Firefof: Tato webová stránka na serveru www.sideshowtoy.com byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
      • BoB.2
        Chrom taky blokuje.
        • Fakt jo Sherlocku? On by to člověk podle původního příspěvku totiž neřek...
  • Steam key na Binding of Isaac

Zakoupeno jako součást Humble bundle, ale už ho mám z dřívějška:)
    EDN0C-2YIAD-YYJG3
    • Vrook
      Si zvykněte alespoň někdo napsat, že jste to už vzali. Ať to pak nemusí každej, kdo by to chtěl, zkoušet jak tatar. A o slušnosti napsat alespoň díky se ani nezmiňuju, dneska asi zbytečný. *3*
  • MidnighT91

V sobotním Re-Playi se krom standardního obsahu můžete těšit na speciální Tomb Raider video. Mrkněte...

Od té doby co Re-Play není tady, mě už nezajímá...
    • rancor1223
      Tak mě napadá, proč vůbec zmizel? Konec reklamy? (podcast už nějakou dobu neposlouchám, ale předpokládám, že se to zmínilo tam)
      • Pokud vím tak se říkalo něco o tom ,že ve stejný den vychází i video záznam z podcastu a nechtěli aby si to navzájem "konkurovalo".
        Říkalo se víc důvodů ale jenom tenhle jsme si zapamatoval.
  • Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.

No, já si stejně počkám na konzolovou verzi, takže tak, ale divím se, že tam tu podporu gamepadu nenechali z prvního dílu.
  • ringmancz

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

PC verze pojede i na konzolích?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit