Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 je historicky nejpředobjednávanější hrou na Amazonu. Předešlého...

kolikpak puberťáku u toho tak masturbuje? xD ... Muj brácha je jeden z nich xD
  • Miserius

Quick-Scoping nebude možné tradičním způsobem v Call of Duty: Ghosts provést.

*8* Nextgen!
  • Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.

Nepochopitelné, s tou šílenou cenovkou která u konzolové verze vysí. alespoň na PSN je bez mála za 500kč. Přitom plně modifikovatelná PC verze se dá sehnat v rozmezí 100-200kč ... Jinak jsem o něm na PS3 také přemýšlel, ale ta cena a nemožnost tam nahodit bukkit, MCPC, Forge nebo podobné mne zatím spolehlivě odradila :).
    • God-of-War

Konzolové verze hry Minecraft překonaly v celkovém počtu prodaných kopií verzi počítačovou.

A přitom je to taková pí......
      • mensia nez GoW
  • Služba PS Plus v Severní Americe a Kanadě od 22. září podraží - za roční členství předplatitelé připlatí o 10$ více, za tříměsíční o 5$.

Koukám, že z Playstation se za chvíli stane služba. Konzole budou dávat zadarmo ke chlebu a budete cálovat měsíčně jak diví. PS+ za hry beru, ale ten placenej MP to je svinstvo velebnosti. No, zůstanu u své stávající taktiky, PS4 na exkluzivní SP hry a na vše ostatní mám PC.
  • MickeyMutant

Sedmnáctiletý Novozélanďan telefonicky oznámil na policii okradení svým otcem poté, co mu za...

Policie po příjezdu naštěstí zanechala chladnou hlavu...

Čí? Otce, nebo syna?*1*
  • Pokud si předobjednáte Far Cry 4, obdržíte limitovanou edici hry, která nabídne další hodinu obsahu a harpunu.

Wow, harpuna? To prostě musím mít!
    • A už mají hotovou základní část, když vymýšlí speciální edice s obsahem navíc? Aby zase nehypovali a nepřivolali na sebe (a na námi čtené weby) shitstorm jako teď s Hlídacími psy...
    • ucho
      v Himalájích to bude neocenitelný pomocník.
  • Šestiletá dcerka hrála na iPadu své matky hru My Little Pony, ve které klikala na "buy now" tak často,...

Za to mohla uz opravdu mit little pony doma...
  • ucho

GMG nabízí online strategii Stellar Impact zcela zdarma společně s dalšími zajímavými slevami na další...

1) už nenabízí, hra je dávno vyprodaná
    2) i dnes ráno se dala získat jedna jiná hra zdarma
    3) za hodinu už bude stejně jiná sada akcí
    4) ty akce na GMG jedou už třetí den, takže bleskovka jde s křížkem po funuse
    5) proč je odkaz na bleskovku: http://www.tkqlhce.com/click-5566008-10912384?URL=http://www.greenmangaming.com/hot-deals/ ?
    to skoro vypadá, že tady chce někdo vydělávat na klicích na odkazy...
    • braveman
      1) moje chyba, nevšiml jsem si, že už je pod tlačítkem ke koupi Out of stock.
      2) nikde netvrdím, že nedala
      3) vím, nikde netvrdím, že nebude, naopak jsem připraven nahodit další info až bude
      4) takže ještě tři dny poběží
      5) a to je proti něčemu přidat do odkazu affil redakce?
      • ucho
        1) no ono se to dalo i celkem očekávat, když se prodává steam verze...
        2) netvrdíš, ale v kontextu toho, kdy upozorňuješ na akci zdarma u hry Stellar Impact, která byla již v minulosti prakticky zdarma k dispozici už nejméně ve dvou bundlech, kdežto Rotastic z rána nikoli, to působí trochu zvláštně
        3) neměla by bleskovka upozornit na počátek celkové akce a ne na konec jedné části, jak tomu bylo u této bleskovky?
        5) je trochu zvláštní, že jsem si toho nevšiml u žádné další jiné bleskovky a měla to zrovna ta, která odkazovala na hru ZDARMA, kdy tam žádná hra zdarma není. není to proti ničemu, ale vyvolává to takový zvláštní podvodný dojem...
    • rano zdarma nic nebylo (alespon jsem si nevsiml), ale jinak s tebou souhlasim :)
      • ucho
        ráno byl zdarma Rotastic, který stál 2 dolary. ale byla akce, že GMG nabíjel peněženku 2 dolary, takže s každým nákupem jsi získal 2 dolary. no a když koupíš hru v hodnotě 2 dolary a dostaneš 2 dolary, je hra zdarma...
        • tak toho jsem si nevsiml, tak mas teda pravdu kompletne :)
  • EA se dostalo do semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2012 v Americe dle spotřebitelů...

po dlouhej dobe v necem fandim EA *1*
    • :smazáno:
    • EA se dostalo do semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2012 v Americe dle spotřebitelů...

Chodí si takovéto ceny vůbec někdo přebírat nebo to posílají rovnou poštou?
      • to netusim, kdyz se rozdavaji filmove Zlate maliny, tak si pro ne herci i ze srandy prijdou, ale pochybuju, ze by to zrovna hlavouni z EA vzali takhle sportovne. Ti spis vyhazou cele PR oddeleni (obetni beran se prece musi najit) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit