Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Silverlight Plug in. Už mi to shazuje games i na tabletu. Mohla by s tím prosím redakce něco udělat? Žádná jiná stránka mi to nedělá.
    • victor
      :) Přemýšlím , že půjde do kopru celý slavný Silverlight plugin , když jej chrome tak pilně blokuje . Určité věci fakt aktualizovat nechci - a nebudu ;) .
      • victor
        By mne spíš zajímalo , co na Games.cz asi tak potřebuje Silverlight , když ve výsledku nic navíc není vidět ....
      • Už jsou problémy na novém FF, takže je jenom otázkou času asi.
        • používej internet explorer a ne chrome *7*
  • EA Origin nabízí až 75% slevu na vybrané hry.

Hmmm, ale ty nejdůležitější věci (DLC pro ME a DA2, respektive Bioware points) jako obvykle zase ne....
    • Lukyz
      Bioware body, to musel vymyslet fakt jen nějakej kre*** *16*
  • Medal of Honor: Warfighter schytalo od Edge nízké hodnocení - pouze 3/10.

Na rozdíl od games.cz alespoň ví jakou známku dát podprůměrné hře...
    • EDGE ví hovno, nevytahuj jen to, co se ti líbí, podívej se na jejich další hodnocení, zůstane ti rozum stát.
      Kor když takový MW3 dostalo 9/10..jasně, nebylo tolik zabugovaný a dokonce ani tolik stupidní, ale taky nebylo tak kouzelný na takový hodnocení. A DAO 5/10 a DA2 6? Pche. *15*
    • EDGE se už nedotknu ani klackem, jejich hodnocení jsou jedno velký wtf. Halo 3 10/10 Miror's Edge 5/10 Zaklínač 2 4/10 Dead ISland 3/10...
      • rancor1223
        To jsou fakt zajímavý hodnocení *1* Dead Islands mě sice nebavil, ale 3/10? Zas tak špatný to fakt nebylo. Ostatní nekomentuju, ty jsou mimo úplně.
  • WhySoSad
    Z tohohle screenu mě pěkně zalila nostalgie, kdo jste to měli v PC taky ?

http://www.cheater.cz/data/wincheater2/screen1.png
    • zaty
      Vidím to poprvé a to hraju od roku 1990.
    • SalemCZ
      to jsou lidi co stojí původně za GTA.cz myslím
      • WhySoSad
        Přesně tak :)
    • Jack1947
      Jak by ne, tohle a ještě něco třeba abcgames nebo ještě jinej ale tenhle byl nejlepší... moc dobře to znám z Levelů a SCORE je hezké že to funguje dodnes ( ne že by to hry dnes nějak zvlášt potřebovali).
    • ringmancz
      Tak jistě. Nebudu si hrát na elitu a říkat, že jsem nikdy nepoužíval návody nebo cheaty. Tady ale hlavně vtipy.

Chodil jsem i na fórum, odkud mám doma památeční triko se svým nickem. Pamatuju si, že hodně aktivní tam byl i Miloš Bohoněk s avatarem z Dooma 3 tuším.
    • Inquisitor
      No jo Scorpion, klasika :)
    • ucho
      tohle jsem v zivote nevidel.
    • Lukyz
      Spíš mi řekni, kdo to neměl? *1*
      Vzhledem k cenám vytáčeného připojení (platili rodiče) jsem vždycky čekal na update z nového Levelu *15*
      Něco málo o historii Cheateru. BTW poslední update vyšel 05/2016 *8*
      • WhySoSad
        Tak to jsem myslel že je to neaktivní podstatně dýl, mazec...
  • telltale games Steam pack

2LR75-6TAG7-K7M8I

Jestli tu nenapíšete že už jste to použili, znásilním vaše mrtvoly
    • Znásilňování nebude třeba, díky moc :)
  • solomon.short

Unity of Command

kdyby nekdo chtel (steam key): 0507I-02QIE-MZIF7
  • Konzole PS4 byla pro Ubisoft v posledních třech měsících nejvýdělečnější platformou. 

Neb jak káže náš Pán: Nebudeš peníze konzolistů přijmat, neboť jsou to peníze ďáblovy, kterež ti k užitku a spokojenosti nebudou. Kdož toto přikázání poruší, věčným konzolovým peklem ztrestán bude.
    A tak, pravověrní, nepodporujte ziskuchtivé firmy, kterým se konzolovým penězům zachtělo a odmítají peníze z požehnané platformy. Jsou to firmy nenažrané a hříšné, kterým by milion kopií z jediné správné PC verze stačil. Ale nebojte. Po smrti ztrestáni budou věčným utrpením zatím co vy, pravověrní, se v Nebi radovat budete s ostatními.

Požehnán buď náš Pán a nechť ochraňuje všechny pravověrné.
    • kennyB
      Ano, upalte ty bídné konzolové hráče a vaše duše tím budou spaseny. Nehleďte na špatné a zlé firmy, které vám budou nabízet zlo v podobě GTA V a jím podobným hříšným produktům. Nepodporujte ty zlé firmy, bojujte s nimi a nenechte své věrné srdce zlákat tímto neřestným svinstvem, které vám budou ďábelsky nabízet. Nekupujte, jen stahujte a tím tyto satany vypudíme z našeho okolí *1*
      • Jsem rád, že i zde, na této konzolemi prohnilé stránce, kde chci šířit osvětu, se našel někdo, kdo plně rozumí tomu, co jediná správná víra prosazuje.
        Požehnán buď, kennyB, neboť jsi ukázal, že tvá víra je silná.
    • Hlavní postava titulu Without Memory bude složena z 50 tisíc polygonů. (+ fotky z vývoje hry)

Nejsi nic víc, než pomatený poustevník, který oslepl ze záře monitorů a zbláznil se při pohledu do hlubin samotné podstaty internetu, pohledu jež se nabízí sic všem, avšak ne všichni jej dokážou unést. Je načase, aby jsi si sundal pleny, vyvětral svou poustevnu a vyšel na slunce, abys nabral trochu vitamínů D, pro pevnější kosti.
      Frajere, četl jsi vůbec Hráčovu Bibli? Je tam jedna pasáž, která se mi vryla do paměti.
      Ezechiel 25:17.
      Cesta spravedlivého hráče ze všech stran lemována jest troly, lamery a nevychovanými spratky. Požehnán buď ten, kdo ve jménu spravedlnosti k vývojářům a Boží pařby zakoupí originál hry a vymaní se z údolí temnoty nelegálního stahování, neb ten jest skutečným hráčem a spasitelem herního průmyslu. A já zabanuji účet mocným kliknutím a divokým komentářem všechny, kdo se pokusí vytrolovat a hatovat mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je PC!
      • Moment, to jako znamená, že PC sestoupilo z nebes a zastavilo tyhle voly?
  • Americké děti ve věku 6-12 let si z herní elektroniky nejčastěji přejí iPad, nejinak je tomu...

No brains.
  • Neoficiálně: Vypadá to, že PC verzi Batman: Arkham Knight má na svědomí studio Iron Galaxy (Killer Instinct Season Two).

Piráti si díky ochraně Denuvo nezahrají, ale vypadá to, že poctivě kupující také ne - alespoň tedy ne na úrovni hodné roku 2015.
  • Exotická zbraň Black Spindle má ve hře Destiny špatně nastaven atribut poškození na hodnotě 310, v připravovaném updatu dojde ke snížení o 20 bodů.

Tohle je nejtragictejsi informace tohoto roku. Myslim ze uz dal nedokazu zit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit