Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejoblíbenější mapou hráčů Battlefield 3 je Operation Metro.

je oblubena asi len preto ze sa v nej v TD rezu hlava nehlava inac najhorsia mapa z uz aj tak mizernych povodnych B3 map .. ak by len hlupo skopirovali vecsinu map z BC2 nic by nepokazili
    • Metro není špatná mapa, pokud si najdeš server kde autoadmin banuje za používaní granátometů, protože pak je to čistej trolling. Nicméně se na týhle mapě v conquestu pozná, jak dokáže tým spolupracovat. Nahoru vedou jen 3 chodby. Pokud tam choděj pojednom jak prasata na porážku, nikdy se nahoru nedostanou. Pokud se domluvěj a vlítne tam půlka týmu najednou, nastane zmatek a maj reálnou šanci se posunout dál. Já ho docela hraju, není to vůbec špatná mapa. Jen se na ní nesmí sejít kopa blbečků, to ji dokáže totálně zrušit.
      • rancor1223
        Přesně. Metro je skvělá mapa (říkám já , jako dlouholetý hráč BF2), jen se nesmí lést na servery s výbušninami. Optimálně musí být vypnuty granáty, protitanková technika, granátomet, minomet, brokovnice (frag ammo), sniperky, MAV a C4. A pak když se sejde dobrý tým si tam hráč užije víc jak na Opf Firestorm. Já třeba velký mapy úplně přestal hrát. Dostávám tam šílenou čočku, takže chodím jen na Sienu, Metro a Damavand a skvěle si hru užívám!
        • Já na velký mapy chodím, hlavně na Kaspickou. Normálně hraju za reccona, asi nejvíc nepochopenou a mýty opředenou třídu. Většina žije v domění, že "sniper" je srab, co nemá na přímou konfrontaci, musí se pořád někde shovávat a jediný co chce je naštvat co nejvíc lidí. Přitom můžu s klidným svědomím říct, že mám nahráno dost hodin za všechny povolání a reccon se mi jeví jako jednoznačně nejtěžší. Neustále v pohybu (díky posmrtnejm náhledům se zůstávat na jednom místě rovná sebevraždě), pořád si kontrolovat okolí, protože když dojde na souboj na blízko, moc šancí nemá. Sranda taky je, jak na ně spousta lidí nadává a nejradši by je vyhodila, ale za chvíli brečí, ať někdo nahodí SOFLAM *1* Ale když mám chuť na rychlejší hru, lezu právě na Metro nebo Seinu, většinou jako Assault.
          • rancor1223
            Já to mám podobně. Za Recona mám už přez 50 hodin a preferuju takovou tu střední vzdálenost (100-200m) i když v poslední době mě dost bere vysloveně short-range. Rozhodně mě nebere válet se na anténě na Caspianu. Akorát ten SOFLAM zásadně nepoužívám - mě se taky nelíbí když ho používají proti mě (Javelin je strašně OP). *1*
            • SOFLAM týmu dokáže hodně pomoc. Dost lítám s letadlem a vím, že je to pak nepříjemný, ale pokud se člověk naučí, tak se to dá. Takhle jsem si např. ze začátku myslel, že stealth je nutnost. Už bych to za radar zpátky nevymněnil ani za nic *3* Rychlá klička, brousit břichem o zem a málokdy mě rakety doženou. Anténa je blbost, která potřebuje odladit. Jestli Dice v patchi řádně odladí ty stupidně neprůpustný, přitom průhledný zóny, tak o ni zájem rychle klesne. Ale zatím si nestěžuju. Není problém nasednout do stíhačky a vymlátit to od základu *1*
          • Urug
            No co se týče těch soubojů na blízko, poslední dobou mám pocit, že G18 je tak do dvou metrů nejúčinější zbraní.
            Jinak na recona se bude píčovat vždycky. Buď za to, že seš kempa nebo za to, že to hraješ jak CoD a quick scope a bla bla.
            Co mě točí, když musím sám zabírat vlajky (samozřejmě bezvýsledně, protože to je zhola nemožný), protože půlka mého týmu si hraje na snipery někde za kopečkem a nejsou schopný pochopit, že se ty vlajky samy nezaberou.
            • G18 je slušná pistolka, ale silná teda rozhodně není. Zato má velkou kadenci a brutální rozptyl, takže sejmout s ní jednotlivce není až takovej problém, ale musí to bejt fakt hodně nablízko. Tak či tak mám ozkoušeno, že pokud zareagujeme oba stejně, tak puška/kulomet vždy vyhraje a reccon jde k zemi. Pokud začne ale střílet reccon dřív, tak holt... Navíc je těch 20 nábojů v zásobníku hned v ryti. Potkat takhle 2 nebo 3 nepřátele najednou, dal bys všechno za to mít v ruce něco "pořádnýho" *1*

S vysedáváním za kopečkem máš pravdu, ale to není až tak problém třídy jako hloupýho týmu. Stejně tak pokud v metru všichni hrajou za kulometčíka a nikdo neoživuje, kdežto druhej tým jo, tak to podle toho nakonec taky dopadne. Vždycky si to chce najít správnou jednotku, která spolupracuje, a pak je ve čtyřech jiný kafe. Jak vidim, že je moje současná jednotka naprd, hned měnim a přidávám se k jiný *3*
  • Femto

Kojima to zase dokázal?

Zatím recenze MGS V. Gamespot 10/10, IGN 10/10, God is Geek 10/10, EGM 9,5/10, Gameinformer 9,3/10, Kotaku píše o nejlepším Metal Gearu historie.
    • tyhle známky jsou už takova povinná jízda, hype a kapríci udelaji sve. malokdo tu hru zrecenzuje objektivne
      • kennyB
        Metal Gear dostává nejvyšší hodnocení už od jedničky, tak nikdo nepochyboval, že tenhle díl bude špatnej. Ale ty do toho holt vidíš nejlíp *7*
    • Lukyz

Zatím to pro Kojima san vypadá opravdu skvěle!

IGN – 10
      Gamespot – 10
      Metal Gear Informer – 10
      Examiner – 5/5
      Daily Dot – 5/5
      EGM – 9.5
      GameTrailers – 9.5
      GameInformer – 9.25
      Destructoid – 9
      Press Start – 9
    • Keyz
      "Delivers best-in-class stealth gameplay"

Tak na to jsem osobně zvědav. Proto mě to také zajímalo. AI.
      • Femto
        Co že jsi to vlastně hrál za stealth hry, že jsi takový kybic? Chaos Theory, Pandora Tommorow? MGS 1,2,3,4? Máš to najeté? Ono většinou se za nejlepší stealth hru doposud považuje MGS3, takže Kojima může překonat jen sám sebe.
        • ringmancz
          to je Keyz, toho si nevšímej
    • Stejně je fakt děs, že to bylo oznámený skoro už před třema rokama. Tohle je první MGS, na který čekám, takže oproti podstatný části jinejch her, který vyjdou třeba do roka, max do dvou, je tříroční čekací doba fakt nezvyk.
      • Lukyz
        Je to dlouhý o tom žádná, ale vem si, že každej díl MGS je hratelností někde jinde a pokaždé to sérii posune dál, takže podle mě se rozhodně vyplatí si počkat. Kdyby to sypali stejně jako např. Assassin's Creed, tak máme sice už 16 díl, ale na to samé brdo, možná v lepší grafice *3*

Největší obavy mám z toho, že jde o poslední díl od Kojimy a jak se značkou naloží Konami můžeme jen hádat...
        • Femto
          tak bez Kojimy budou v prdeli, takže udělají remaky jedničky a dvojky a to bude pro mě určitě vitané, zopáknout si to na Fox Enginu
    • Lukyz
      Ani na vteřinu jsem o něm nepochyboval, neočekávám nic jinýho než další masterpiece *4*
      Ještě 8 dní a budeme si to moci vyzkoušet na vlastní kůži *14*
      • Femto
        jojo taky se těším. Pro mě hra roku. Už v prologu jsem nechal spousty hodin, tady si nahlásím dovolenou asi *15*
  • Kozy
    Pardon, ale z týhle pani vážně nemůžu...

https://pbs.twimg.com/media/CHhehJfUsAEWrnz.png:large
    • Jack1947
      Ještě že, tyhleti vypatlanosti a b*tch wh*re attentioners, nikdo nebere zas tak vážně, takže si můžou ublíženě plácat vejkaly... vlastně bere ale jenom jejich vlastní uctívači...
    • ale, s poslednym komentom na F4 uplne suhlasim...ostatne su kecy z vypatlanej gebule :)
    • ringmancz
      yay, protože život v postapo pustině je prostě super a nikdo a nic tě nechce zabít...
  • ucho

Tropico 4 Collector's Bundle

http://store.steampowered.com/sub/19282/

za 0,27 eur, chyba v ceníku...

edit: tak už je cena opravena.
    • WhySoSad
      Chá, paráda *1*

edit: A už je to fuč *2*
  • Obrazem: Grafické porovnání PS4 a PC betaverze hry Battlefield: Hardline.

Bída. Některé hry mají lepší grafiku na starých konzolích, tohle je z PS4? Tohle je z PC ??? Slaboučké textury, ta plochost a zstaralost to je něco teda... fuj. BF3 vypadal líp.
    • No nevím co kdo na nových konzolích vidí ... dotáhly se na dnešn herní PC. OK nic navíc z čeho by měla spadnout sanice však ve výsledku nenabízí ...Možná proto je jejich příchod tak vlažný . (PSX se svým hardwarem předstihlo a se ctí přečkalo celou 3D revoluci na PC .Na PS2 se výkon demonstroval na rozevlátých vlasech bojovníků v Tekkenu , PS3 už zažila stagnaci a třeba Metal Gear 4 byl vysloveně ohavný i na svoji dobu a PS4? OK dá se na to zase dívat, přibylo vyšší rozlišení ale ..co navíc oproti PC tu máme ? Nic ... i ta cena už v porovnání s podobně výkonným PC nevypadá tak lákavě jako dřív .
      • Víš, co je blbý, že ony to na to dnešní PC zdaleka nedotáhly ani.
      • Jack1947
        Tak ty si hejtr ne? tak se ti nelíbí, takto nekaž nám konzolistům. Nebyl si odmala odkojený konzolí tak nevíš a nesud dne před večerem. *4* *3*
    • oktavius66
      Jenomže musíme brát v úvahu, že je to stále ranná Betaverze.
      • Jack1947
        *15* *2* *1* *3* *12*
  • Miserius

Activision: Za nízký počet předobjednávek Call of Duty: Ghosts může Xbox One a PS4 - hráči zatím neví,...

Jojo, hlavně že maj vždy nějakou výmluvu...
    • God-of-War
      Jasný no *15* . Spíš už hráči dostali rozum a nebudou kupovat takovouhle sra*ku.
      • ucho
        já myslím, že to bude mít prodeje slušný. proč si ale předobjednávat něco na konzoli, kterou ještě ani nemá člověk doma. je to takový divný. navíc se dá čekat, že s uvedením na trh ke konzoli obchody můžou nějakou gamesu šoupnout. je to prostě taková blbá fáze pro nakupování dopředu...
        • God-of-War
          To je možný, ale já už mám třeba objednanou PS 4 + Killzone Shadow Fall a Knacka.. DriveClub budu mít zdarma, za plusko, takže to beru jako samozřejmost.. Okej, někdo to třeba nepředobjedná, když tu konzoli ještě nemá doma... ale stejně to je kec *5* . Nežeru jim to *3* .
          • Kravicka
            Tak asi si nepredobednas PS4 hru kdyz nevis jestli si treba nekoupis BigOne.
            • God-of-War
              Tak to už je tvoje věc. Já sem rozhodnutý už dávno... To už musíš vědět ty, co si chceš koupit.
  • MrSanta

Project Eternity

Project Eterniy - hráčův Stronghold
    http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0066/pe-stronghold-2444x1172.jpg
    To je taková krása, že jsem málem slzu uronil *1*
    • Viktor_H
      *8*
      • MrSanta
        Jo, takhle nějak jsem se musel tvářit, když jsem to uviděl poprvé.
        Pěknou chvíli jsem jenom koukal v němém úžasu na tu krásu. Kam se hrabe CryEngine 3 nebo Frostbite 3, to se nedá srovnat.
        Jenom abych nemusel upgradovat, aby mi to počítač v takovém oddálení zvládnul *15*
  • Corvus

Icewind Dale: Enhanced Edition

Vyjde Icewind Dale: Enhanced Edice od autorů vylepšených Baldur's Gate - Beamdog. Hru lze již teď předobjednat. Nové obrázky a videoupoutávka zde: http://www.icewinddale.com/
    Myslím, že tohle stojí určitě za novinku v aktualitách... Díky!
    • jedna z najkrajsich muzik v hrach
  • SkillJam

Mass Effect - Normandy Reborn

Jak se tak blíží vydání Mass Effectu 3, tak mi to nedalo a tuhle variaci na Normandy Reborn jsem prostě musel udělat!! http://www.youtube.com/watch?v=k1LCBbN7h7s
    • Kde já to už ... aha ;)

Wipeout 2048 ;)
      • SkillJam

Nee

Myslím, že asi ne. Je to z Mass Effect 2 *3*
    • Synek šikovný. :) *16*
  • Lukyz
    Já jsme teda nechtěl rejpat, ale nedá mi to se nezeptat. Opravdu jste ve čtvrtek do celý Tiscali "rodiny" pustili totálně neodladěný diskuse (fakt by mě zajímalo proč nebo čí to byl nápad) v pátek tady Petr nasbíral nějaký rychlý feeback, v 15h padla a celý víkend na to nikdo nešáhnul? 😀 To už to tady máte fakt tak u zádele nebo je za tím nějaký důvod? Sry, ale přijde mi to fakt zvláštní. 
    • Majkl
      já si klidně rýpnu, ale škoda že doména amateri.cz je už zabraná 😈
    • Mart9
      Pokud to nebylo schválně, tak to považuju dokonce za Petrovo selhání, protože nevím kdo jiný by už měl vědět a pohlídat si to, že není vhodné nasadit neotestované diskuse na Tiscali zrovna během E3. Nechodim jinam, tak nevim, jestli nadávají i nějaké mamky na jiném specializovaném webu Tiscali, ale pro Games to prostě vhodné nebylo. Pokud za to Petr nemůže a rozhodl o tom někdo jiný (pravděpodobně nehráč), tak se omlouvám.
    • Draken69CZ
      Je to asi jako každý start velké AAA hry která potřebuje něco online. Na začátku to každýho se*re, ale do pár týdnů je vše OK. Prostě se to nevyplatí to nějak hrotit, za chvilku si to sedne a oni to nějak přežijou. 

p.s. a když se koukneš na návštěvnost a na počet přispěvatelů do diskuze, musí ti být jasný, že je to tak nějak jen hlasitá, věčně nespokojená menšina.

• victor
        Nesouhlasím
      • triptich
        hej. bez tej ukričanej menšiny, čo je ochotná dať feedback by si ale nič nesadlo a hra by vyzerala dovrzane aj po x-tom patchi. -> na margo večne nespokojnej menšiny

osobne považujem za katastrofálne zvládnutí už tento prechod na beta test nových diskusií, tak snáď sa aspoň v tiscali pochlapia a urýchlene to poriešia. games mám rád, chalanov sledujem už od čias starej level TV (pamätám prvé diely), preto ich neopustím kvôli zle zvládnutej diskusii, ale zamrzí to. -> na margo návštevnosti
        • ringmancz
          já myslím, že na návštěvnost to zas takovej vliv mít nebude. Stačí se podívat, kolik lidí tady pravidelně vidíš a kolik web celkově navštěvuje. Do diskuzí chodí jen malý procento.
      • Jack1947

Já myslím že jako u všeho když se bude dokola upozornovat,  tak se to povede ale já už se smířil  s tím že to teprve nahodily a zabývat se budou až ve všední den.

Jinak ještě doufám že pokud se tady tyhle vlákna smažou že to nebyl spam nebo hejt jenom feedback a nebylo kam jinam napsat protože "ehm"

Pevně věřím a doufám že už budeme brzy ve fázi beta, zas tak špatné to není jen pár mušek zlatých - a budeme zase doma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit