Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    čím dál lepší
    • ucho
      ušetřit s eonem až 22 %? to se mi nějak nezdá, to zavání klamavou reklamou.
      • SalemCZ
        Není to klamavá reklama máš tam totiž slovíčko AŽ.
    • Draken69CZ
      To ještě jde, nedávno tu byla ženská co si matlala xicht šlupkou od banánu *15*
  • Karel Drda miluje legíny

http://i.imgur.com/Sf6y556.png
    *1*
    • WhySoSad
      Vzpoměl jsem si na jeden díl, kde trefně jeden člověk v diskuzi poznamenal že Drdovi kouká p*del a má si přesednout ! *1*
    • ucho
      a Jan čte diskuze na Ona.Idnes.
      • Vrook
        Bůhví co dalšího je v panelech a na liště, když jsou tak umě skrytý. *15*
  • MickeyMutant

Xbox One Kinect dokáže přečíst QR kódy.

"Idea for fun quiz show on XboxOne. It asks what you said or did at certain times and dates. You answer and then it plays you the evidence."
  • Slotermeyer

Přepošlete to Vávrovi

Vývojář indie sci-fi adventury Stasis, která se zaplatila na Kickstarteru, debatuje o financování projektu v jihoafrické televizi.

Moderátorka nikomu neskáče do řeči, všichni jsou naprosto v klidu... Proč nemáme podobný rozhovory na ČT24? *9*

http://youtu.be/KSdMDRn8fkg
    • vlastik.plaminek
      Rozdíl mezi novinařinou a honěním senzací.
  • MickeyMutant

Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např... online sdílení základny.

"Can you run into other people in the game?"
    "No, but you can build a house and they can visit when you aren't home."
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided – 25min gameplay!

Praha roku 2029 vypadá, ehm sexy *14* *1* Silně to připomíná City17 a policajti dokonce mluví česky i když dost divně, ale aspoň nemají ruskej přízvuk!

EDIT: Velký plus za upozornění na spoiler a tlačítko na jeho přeskočení!

https://www.youtube.com/watch?v=jh-iX2bxOjI
    • Magister_Peditum
      Koukám, že naše policie prodělala za 14 let slušný upgrade. *15*
      • No jo, novy zdroje financovani místo tech statnich (o;
    • Vypadá to skvěle. Hlavně co jsem se ale divil je, když jsem pak ve hře viděl tlačítka z PS4 ovladače, protože to vypadá dost dobře a čekal jsem, že to je spíš PC verze - samozřejmě, mohou to hrát na PS4 gamepadu na PC, ale pokud ne, na PS4 se dost graficky vytáhli.
    • Keyz
      Popis Prahy odpovídá nejvíce tomu co řekl Karel ve FC....
  • michelangelo

nejaky klice me se nehodici, tudiz k rozdani

M A F I A II -greenmangaming
    94RAC-WI55P-II42☻ –smajlik nahrad druhym pismenem z inicial mafianskeho bosse (lisaka), ktery byl zavrazden a zil v letech 1867–1930

H O M E F R O N T -steam (z LEVELu)
    09Q65-X568F-98IX☻ –smajlik nahrad prvnim pismenem posledniho slova v (originalnim) nazvu novely, kterou napsal John Milius a Raymond Benson
    • Wau, novej způsob rozdávání klíčů. Takhle by se to mělo dělat... respekt. \m/
      • Rozdavani klicu je vzdycky sympaticke, ale ta pripojena hadanka k tomu je o nicem, muzes stejne zkouset postupne jedno pismenko po druhem dokud se netrefis
        • Ale alespoň proto něco udělá, taky jsou lidi který pros tě žijí s tím že kdo první přijde je to jeho, tady je alespoň snaha aby si to ten dotyčný zasloužil
          • to mas pravdu :)
    • Vrook
      Chtěl jsem Homefront, ale je pryč, tak to nezkoušejte. Každopádně díkes anyway. *3*
      edit: nebo sem to posral ňák *15* *15*
      edit2: ne, neposral, je pryč
    • Co nás čeká a nemine v nejnovější (16.10.2013) aktualizaci PS Store?

Giuseppe Morello děkuje za Mafii.
  • Activision při vývoji Call of Duty: Modern Warfare 3 očividně nedělalo vše od píky, občas sáhlo...

Občas? Od MW je to stejné. . . . .
  • Update Freemode Events dorazí do GTA Online 20. října.

Ten je venku už dávno. 20.10. přiletí DLC LOWRIDERS :3
    • Asi jsem jediný ale pětka mě nebavila ani z poloviny tak jako čtyřka.
      • Me ctyrka ani petka nestala ani za stahnuti. Takzetak.
        • Čtyřka OK , pětka .... chudobinec bez pořádného obsahu

Čtyřka kvůli Euphorii ... redukováním reálné fyyziky v GTA5 u mně Rocstar klesl na úrověn rádoby líbivé arkády ve stylu Saints Row
          • Jack1947
            To je přehnané.Vřdyt SR je čistá arkáda GTA je maximálně hra s prvky arkády a s troškou realismu. Ovšem pokud se někomu nelíbilo jeho problém za mně akorát mohlo mít více rozvětvené mise a být jich více a to že to má přes 30hodin nic moc neznamená. Naopak GTAIV. byl jen takový pokus se vším (engínem především) který se jakžtakž nevydařil.
  • Rapový videoklip spadající do škatulky "ze života hráče".

Ufff.. začínám doufat, že 2012 je opravdu konec světa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit