-
Nejlépe hodnocenou hrou v nejnovějším PSM3 se stalo Resistance 3 (9.0/10), nejhůře dopadlo Dead...
Nechapu to brutalni podhodnocovani Dead Island. Nerikam ze by to byla az tak velika pecka ale na to ze je to porad vazne hezky zpracovana sverazna a zabavna akce/RPG se zombikama. Dokonce bych si dovolil rict ze z her co vychazi v posledni dobe rozhodne z vybocuje z rady sedeho prumeru a levnych sablon. Bugy v ni sice jsou ale nic tak fatalne zavazneho abych udelil takove hodnoceni. To bych i tomu Space Marinakovi radsi napalil Alesovu petku nez dat Dead Island 4/10... -
-
Odpoved je imho celkem jednoducha.Dead island nema za sebou velkou znacku a nechutny hype jako jine hry,ktere by si to hodnoceni 4/10 zaslouzili mnohem vic,pricemz bezne dostavaji 9/10.
Zname znacky s velkym hypem jdou malokdy pod 9/10 maximalne 8/10,bohuzel. -
Rekl bych, ze za to nejspis muze vydani hry (bugy, dev verze). Staci se mrknout na metacritic a vetsina recenzentu dava nizsi hodnocenu kvuli bugum. I tak se DI globalne vysplhal na 7/10.
Recenzent, co dal extremnich 4/10 moc pri recenzovani nepremyslel nebo to nebyl jeho zanr (tedy v tomto pripade nemel hru ani recenzovat). -
Ikony kouzel, zvuky, příběhy hrdinů a video z uživatelského rozhraní hry DotA 2 doplňuje informace,...
Někteří lidé holt podlehájí asi traileru a nemůžou hře odpustit to, čím je, i když to, čím je bylo už oznámeno někdy v roce 2006, kdy jsme o hře mohli poprvé slyšet. Osobně se královsky bavim, je to tak trochu svěží závan do žánru zombií a až na tech. bugy se hře zas tak moc závažných věcí nedá vytknout. A toto hodnocení nechápu, 4/10 by si zasloužilo spíš spoustu jiných her, které jsou zase nadhodnocovány... -
Průměrný český uživatel tu hru považuje za fakt dobrou: http://www.databaze-her.cz/hry/dead-island/ :D
-
-
Payday 2 na PCtuningu
Obrázky pro recenzi z pirátské verze *1*
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/27700-recenze-payday-2-super-multiplayer-ale-bidne-zpracovani -
-
Ouch...
-
Lucie Jiříková asi hodnotí hry jak to bylo kdysi zvykem. Pěkně z warezu.
Tohle je docela zajímavá věc. Pěkná ostuda. -
-
Spis je pak ostuda te hry, ( teda jestli to nebyl, pouzwe zaujaty pohled na Payday2 od recenzenta(ky).
-
-
vysvětli mi to prosím
-
-
-
Aha už asi vim Ali213 je defaultní nick ve warez verzi hry ?
-
-
ali213 jedna ze skupin která dělá cracky.
Číňané jako 3DM.
I když je to divný. ali213 a 3DM vydali crack pro Betu. Tedy jestli ta fotka z cracknuté bety je to ještě větší komedie. Plnou verzi cracknula skupina Fairlight a tam by nick ali213 neměl být. I když to může být plná hra a jenom tam nechali část starého cracku.
Komedie no. -
-
To jsem nevěděl.
-
-
-
Jak se to pozná ?
-
-
Perlička pro dnešní den: Potřebujete účet na PSN, abyste si mohli stěžovat, že si někdo bez vašeho vědomí založil na váš e-mail účet na PSN. Teda pardon, druhá možnost je zavolat na jejich podporu a utrácet peníze posloucháním robota.
-
-
Konzole *15*
-
-
Dobře TY poznal si to. Nebudeš takovej ..... jak sem si myslel. Ne kecám furt si to myslím.
-
-
-
Jack Twitter
Jack1947: Podívej, ten twitterový účet je dobrý nápad. Mohl bys psát o tom, co zrovna hraješ, jak to na tebe působí, v krátkých větách stírat různé nepravosti herních firem, podělit se o trable s hardwarem a softwarem, co tě zrovna neposlouchá, sem tam utrousit třeba i malou glosu z politiky, když tě něco naštve a koneckonců možná i poodhalit něco ze svého každodenního života. Měl bys to přehledně seřazené podle data a nezapadlo by to nenávratně v čase jako v místních diskuzích.
Sem bys mohl v případě, že se to týká tématu konkrétní diskuze a článku (není podmínkou) odkazovat svoje názory, postřehy a myšlenky. Nemusí to být nic světoborného, stačí každý den něco drobného utrousit, ono se to časem vytříbí a ty nejzajímavější kousky si cestu ke čtenáři nakonec najdou.
Vytvořit účet na Twitteru je jednoduché, to zvládne i malé dítě. Tady vyplníš jméno, mail nebo telefon a vymyslíš nějaké heslo. Odklikneš "Sign up" a pak už jen počkáš, až ti přijde mailem nebo na mobil (podle zvolené možnosti) kód, který opíšeš do nového chlívečku. Zbývá vyplnit přezdívku (Jack1947 nebo třeba nějakou od Tilwaen), zkontrolovat pro jistotu všechny údaje a potvrdit "Create my account". A je to. Když narazíš na nějaký problém, tak ti tady v diskuzi určitě někdo rád pomůže, neboj.
Twitter je, Jacku, supr. Už i politici si přes něj nadávaj, tak proč by měl zůstávat stranou ostřílený hráč jako ty, no ne? -
-
Pravda, tohle není vtipný. Už jsem pomalu zapomínal, proč už sem nechodím tak často a ty jsi mi to zase připomenul...
-
-
Důvod, že sem nechodíš tak často, je ten, že Dark Souls hry vychází jen zhruba jednou za dva roky. Nechápu, proč tuhle frekvenci spojuješ s vtipností diskuze.
-
-
Sakra, další uber vtip. Ty jedeš, Mickey...
-
Mně to vtipné tedy taky nepřijde. Spíše je to trapné, ale třeba prostě nechápu tvůj geniální smysl pro vtip. Stejně si ale myslím, že si jenom zvyšuješ ego na Jackovi, což mi přijde takové laciné...
-
-
-
Jacku, ten člověk má pravdu.
-
No pozor, Jack už profil má, jen pod takovým nickem, kde by ho málokdo hledal. Asi proto ho sleduje zatím tak málo lidí. Teď máte příležitost to napravit, je to pro dobrou věc. (Edit: zato ti, co ho sledují, občas stojí za to. Kdo by to byl do našeho Jacka řekl?)
On tvrdí, že neví, co má psát, ale přitom jakoukoliv větu by napsal, hned by s ní slavil úspěch. Tohle médium prostě na Jacka trpělivě čeká. -
-
The Heirs - Alright Goodnight Jacku to je jedna z nejteplejších věcí co jsem kdy viděl...
-
Mě tahle vaše akce #JackNaTwitter přijde jako když dáte děcku krabičku zápalek a vyšlete ho hrát si do stohu, na druhou stranu, pokud bude miň oxidovat tady, tak ať klidně Twitter lehne popelem *1*
-
-
to o co se ohledne Jacka snažíte je příliš potupné, kruté a bezcitné ... takový strašlivý konec si Twitter nezaslouží.
-
Krabičku? Já mu klidně dám na cestu cisternu a zapálenou louč.
-
-
-
-
Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.
Ať s tím svým Zoo simulátorem táhnou. Nebudu jak blb chodit hodinu po mapě a lovit zvířátka abych si udělal klacek. 3ka šla po 2 hodinách z disku. -
-
Navíc ve 3 to bylo komicky nabouchané. Na kopci parta agresivních varanů a kousek vedle kozy. Dole na u jeskyně parta medvědů... *15*
To je hovadina... Pak to člověk projde jen protože musí, aby měl ten lepší klacek. -
-
Zvirata ve FC3 byla proste kakastrofa (pro me teda byla cela FC3 kakastrofa i kdyz ten datadisk nemuzu soudit)... Ja vim ze je tam museli dat aby meli marketaci co psat do reklam ale ai tech zvirat byla tak neuveritelne stupidni ze jsem delal double facepalm tak casto az jsem mel otisky svych vlastnich rukou na obliceji.
Gameri si ale cvachtali takze nakonec asi dobry.
-
-
-
V Dragon Age: Inquisition si nezaplaveme a nedočkáme se ani léčivých kouzel.
Tak to plavání chápu, ale zajímal by mě důvod proč v hře kde se točí vše kolem magie nejsou léčivý kouzla? "In order to heal, we will need to use potions or a healing grenade" To bude zase vysvětlení ve stylu UBI - seberme vám ručičky a nožičky, takhle je to pro vás totiž lepší *1* *7* -
-
Léčiví granát? To je sranda... *1*
Nevím, kde se vzala a věta, že BioWare jsou mistři RPG. Spíš BioWare byly mistři RPG. -
-
To je asi něco jako humanitární bombardování :)
-
-
No, hlavně že všude machrujou s tím, že se z DA2 poučili, ale zatím to vypadá, že vlna zjednodušování bude pokračovat.
-
-
podla mna sa ti, co robili DA2 poucili...len ti uz tam v "bioware" nepracuju *1*
-
-
to je úplně logický - autoheal, ne? :)
-
-
No podle toho článku zůstanou pouze heal potiony a pozor - přibudou heal granáty pro léčení skupiny?!? Autoheal tam byl mimo combat vlastně vždycky, ale léčivej granát, no to čumim.
-
-
třeba v Arcanum bych v tom zase takovej problém neviděl :)
-
-
tam bol liecivy cylinder a vesta, granat nie, hoci malo by to tam zmysel
-
-
-
-
V Dragon Age: Inquisition si nezaplaveme a nedočkáme se ani léčivých kouzel.
ze sa na tu hru este niekto tesi...
-
-
Peter Molyneux se nebrání vývoji her pro next-gen konzole.
...my se však bráníme vývoje her od slibotechny Petera Molineuxe... -
-
Asi tak...
-
-
E3 2015 - Kingdom Come: Deliverance Demo Presentation + Q&A
https://www.youtube.com/watch?v=_vwEmFojZV0 -
-
to bude hra desetileti, akorat mam obavu jestli hw zvladne počítat tu AI, ale snad vedi co delaji. preci jen zatim maji malou vesnici ale jak tam budou stovky NPC tak to asi neutahne. už ted se jim to seka
-
-
Pamatuješ na politiku Looking Glass a Originu z památných 90 let ? - "Neboj , jednou to PC všechno zvládne ;)"
-
-
-
500K streatch goal KG
https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
Tak bude lepší soundtacks.
Oslavím to pivem Brezňák v plastovém obalu co jsem koupil v akci. Na lepší nemám, protože jsem podpořil fousatého muže s neposedným okem který je spojen s KC. -
-
Odin buď pochválen
-
Březňák je fajn.
-
-
Ten se vyzná! Nebo jak je ta reklama *15*
WTF?
http://mazarini.cz/ tam běží jak upravují video co dnes asi bude
Tam ukáže asi 10 artworků a prej, že to schováme na to DVD :D -
-
díky
-
-
-
-
Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...
Tak to je good, snad jim to taky vydrží. Však když na ně přijde hádka, nebo nějaká rozepře, tak si to rozdají v Halo a jdou dál :D