-
COD: Ghosts
Tak nám vycházejí celosvětově recenze a docela jsem rád za hodnocení. Nikomu nepřeju nic špatného a proto doufám, že tohle bude pro ně signál, aby vrátili CoD tu slávu, kterou mělo. MP je prý dost okleštěný, extinction režim má jen jednu mapu a není tak sofistikovaný jako zombies a kampaň patří mezi jedny z nejslabších u týhle série, tak vážně doufám, že je to nakopne a v budoucnu se bude mluvit o cod zase jako o kvalitní sérii a ne jako o casual hře pro děcka co jen fakujou na voice chatu a barví si pistolky do Barbie barev. -
-
Hezky řečeno Ronoxi, tahle série potřebuje restart jako sůl. Jak kvalitativní (konečně nový engine), tak i obsahový (SP, popř. trochu i MP). Podle mě, měli by přestat soutěžit s BF a vrátit se do druhý světový a udělat jí na pořádnym enginu, to by byl panečku comeback série. A pak postupně jít do současnosti, přes vietnam a popř. i koreu. Však témat je od druhé světové až až a neni pravda, že bychom se jich přejedli. Právě naopak, co tak čtu a slyším, už se trh začíná přejídat poderní (a postmoderní) dobou, různých scifi prvků atd. Chce to restart...
P.S. he/he, kdy ti dojde, že si trapnej i na trolla ? Raději odejdi, dokud si tu ještě zapsanej jako jeden z největších trollů a ne jako blb a hulvát, kterýmu došla trollí munice, tak plácá a nadává... -
Verdikty vesměs a rozumně v průměru. Ale i tak to je nejlepší fps věc.
-
-
IO Interactive se bude soustředit jen na budoucnost herní série Hitman, všechny své ostatní projekty...
měsíc zapomenutá bleskovka? už se tady o tom psalo -
-
to je ta okurka !!!
-
jsem si rikal, ze je to nejake deja vu
-
-
Giants: Citizen Kabuto
Na titulní stránce GOGu je Giants: Citizen Kabuto zdarma na 48 hodin. https://www.gog.com/ -
The Last of Us obdrželo v prvních recenzích 10/10
Óóóó to je super zpráva *3* . I když já jsem s tím počítal... Naughty Dog prostě nezklame ! *3* -
-
Jasne, to vubec nebude tim, ze se jedna o prvni exkluzivni recenze *1* . Tim ovsem nerikam, ze to bude spatna hra, to vubec ne, jen je potreba brat ty prvotni recenze hodne s rezervou *2*
-
-
Záleží u jakého média. EDGE nebývá vždy mezi prvními, ale protože se jedná o magazín a ty mají určitý deadline, tak pro větší úspěch produktu dostanou review verzi ještě dříve než emagy, aby stihli vyslat číslo s recenzí na novinku.
-
Obvykle jo, ale asi neznas Naughty Dog :)
-
co to meles,naughty dog neni treba brat s rezervou,to je naprosto vazny
-
-
EDGE 10/10,to je treti max
-
-
Čtvrthodinka ve hře Far Cry 3 s "Ultra" grafickými detaily.
Tyjo, vždyť původní Crysis na max. vypadá líp...kam ten svět spěje. -
-
Měl by sis sundat růžové brýle a podívat se, jak skutečně Crysis na Ultra vypadá.
-
Grafické porovnání WiiU/PS3/X360 verze Call of Duty: Black Ops 2.
Sa na to pozri z tej lepsej stranky, ze si to teraz na ultra zahra v den vydania skoro kazdy a nielen vrchnych desat tisic :) -
-
tohle možná lepší stránka je, ale mě osobně třeba štve to, že ten pokrok za ty roky tam vidět fakt skoro není... já dlouho šetřil na nové PC a těšil jsem se celou tu dobu, jak si zahraju starší pecky, které mi předtím nešly v nejvyšší kvalitě... ale s takovou mě asi celkem přejde chuť zase jednou šetřit na další, protože ikdyž postupem času mi hry zase nepůjdou, bude míň a míň těch, které za to budou stát... netvrdím, že grafika je všechno, to ani zdaleka ne, ale kolikrát prostě člověk nemá náladu hloubat nad složitým příběhem, stromem dovedností nebo složitými hádankami, občas se chce prostě nechat unést tou neskutečnou grafikou a jen si to prostě užít, vidět něco, co ještě neviděl... a toho je čím dál tím míň poslední dobou
-
-
Taky me ta stagnace na poli vizualni stranky her docela stve.
Ale na druhou stranu sem nemusel na HW pc sahnout uz nekolik let. A zahraju si v podstate vse s plnymi detaily snad az na nejake vysoke hodnoty vyhlazovani apod.
A to na densni pomery uz nemam zadny High End.
Takze ma to i sve svetle stranky. Ale pravda, trochu mi chyby ty casy, kdy clovek koukal kazdeho pul roku na nove hry s otevrenou pusou. *1* -
-
to je přávě to.. ty "wow momenty" se poslední dobou spíš omezily na "wow, to je ale kktina" momenty *1*
-
-
-
-
Po hlavě do... plň si sám
-
-
Bioshock Infinite DLC!
Tak už je to tady, zatím vyjdou 2 - challenge mapy http://www.youtube.com/watch?v=o9VjrvOVb9o, což mě zas až tak nezajímá, ale hlavně něco příběhového z Rapture http://www.youtube.com/watch?v=fpgvZay10jE *4* Těším se! -
-
Super, taky potěšilo, že se objeví Elizabeth na rozdíl od původních informací/zvěstí.
-
Trošku mě děsí... Ve skutečnosti celkem dost, to 'Episode 1'.
To to příběhový DLC zase rozdělí na epizody jako třeba u ACIII ?
To potěš prd€l.. Snad to bude stát za to. =) -
Líbí se mi jak oznámili hned obě, protože ví, kdyby oznámili jen ty challenge mapy, tak se strhne šílená vlna hysterie. Chytrý tah a palec nahoru za zajímavý DLC z {reptčru}
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
jake zas OVLÁDACÍ nemá tam být OVLÁDÁNÍ ??
jinak ,jako super už se těšim až to zapnu podivam se jakou zas udělali sračku a za 5 minut to zas vypnu to bude luxus aaa.. -
Cena PS4 se bude pohybovat v rozmezí od 0,99$ po tradičních 60$.
Měli jste na mysli cenu PS4 her, ne? Máte tam chybu. -
-
Vidím, že jsem zaspal...
-
-
Japonci jsou sice šílený, ale toto? :D
http://youtu.be/sdmsRcsl_xA -
-
To je fakt masakr.
-
Díky za zlepšení večera, tohle nemá chybu *1*
-