-
Xenonauts na GOGu zdarma
Mimochodem, GOG je zřejmě také velký fanoušek games.cz a tak jako náplast na hořké "dokončení" longplaye XCOM2 dává ode dneška do 6. června zdarma Xenonauts, což je velice věrný remake původního prvního UFO/X-COM z devadesátých let.
Hodně štěstí při pomstě na emzácích!:) -
-
Super. A to jsem je paradoxně hrál zrovna před měsícem s komunitním vylepšením X:CE. Původní hra bohužel trpěla neuvěřitelnou recyklací map, takže nějaké map packy jsou u Xenonauts nutnost. X:CE navíc trochu zlepšila AI a můžu říct, že při dobývání emzáckých základen jsem měl díky reaperům v těsných koridorech průměrně tak 70 % ztráty, to bylo fakt neuvěřitelné peklo. Pro mě jsou Xenonauts rozhodně výš něž nové X-Comy, hlavně díky opravdové husté atmosféře strachu a bezmoci (což u "dětinského" X-Comu nezažívám). Mám pocit, že co nevidět by měla jít dvojka Xenonauts na kickstarter.
-
-
Patrick Soderlund (EA): Pokud nerozumíte přítomnosti žen v Battlefield V, máte dvě možnosti - buď to přijmete nebo hru nekupujte
To je tak nádhernej slaměnej panák. -
PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.
hahaha -
Video na téma "Jó za mejch časů..."
http://youtu.be/W1ZtBCpo0eU -
-
Ten zacatek jak nemuze preskocit ty reklamy je stejne nejlepsi :D
-
Takhle sem se dlouho nezasmál paráda :D
-
zrovna sem si u skyrim bleskovky rikal proc vlastne nezrusi rasy a tridy kdyz stejne vsichni umi vsechno :(
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....
To v morrowindu uměli taky a nikomu to nevadilo. Teda až na borce s atronachem, který manu museli získávat tim že dostávali čočku kouzlama.
-
-
Super ... snad ještě zapoměl na velký kompas vlevo nahoře a vodící linku jako v Death Space ;)
Jde to z kopce . -
-
Pěkný, zvlášť ta část před samotným hraním.
-
-
-
Ghost of a tale
To je proste nadhera! http://www.ghostofatale.com/tunnel-vision -
Evropské konzole Xbox One pravděpodobně nepochází z Číny, ale z Japonska.
až na to, že jedná o PS4, tak zajímavý příspěvek *15* -
Ubisoft oznámil Might & Magic Heroes III HD Edition
Ofiko zpráva: http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/games/all-games/might-and-magic-heroes-3-hd/index.aspx
Video jak vypadá "převod" původní hry do HD: https://www.youtube.com/watch?v=qrRr0DMnBc4 -
-
BTW 29.ledna vyjde pravděpodobně identická verze i na Android.
-
k čemu to, už je dávno venku 6 v paradni grafice a ted vyjde 7
-
-
Možná kůli tomu že 3. je obecně považována zatu nejlepší.
-
-
-
Sam Lake
Sam Lake a jeho 100 odpovědí na 100 otázek během pěti minut :D
https://www.youtube.com/watch?v=Un-9b9HguPk -
Fallout 4
Tak teď jsem "vyzkoušel" cca hodinku z novýho Fallouta a intro nenamluvil Perlman? *9*
Navíc tam jako obvykle (zřejmě aby ukázali jak si na PC portech dávají záležet) chybí nastavení FOV *7*
EDIT: Já bych jen za sebe doplnil, že pokud po mě někdo chce 40-60€ tak bych očekával, že základní nastavení u PC verze bude obsahovat věci jako FOV, odemknutí framerate, možnost vypnout mouse acceleration, podporu rozlišeních 21:9 a to OBZVLÁŠŤ když všechny tyhle funkce jdou měnit editací INI souboru ve hře, jen bych se někdo musel za ty prachy obtěžovat a přidat to do nastavení ve hře... BTW ovládání na K+M na mě taky působí dost humpolácky, jak kdyby nad tím nikdo neuvažoval ani 5min a jen namapoval klávesy 1:1 na tlačítka z gamepadu. -
-
Bohužel máš pravdu.
Klasika bethesda: Dodělej si sám.
To samé to jejich nastavení v launcheru. Tam posouváš nějaké posuvníky u dohledu objektů a nikdo neví co to jako znamená....
Lidé to stejně koupí předem, jinde se to vychválí a hotovo. Tohle mě také vytočilo. čumíš na fov které je malé a to je na monitoru opravdu hnusné. To abych zase sledovat nexus pro mody..Trapný. -
-
Bugseda = DYI... FYI nebo jak to je.
-
-
Ty jsi jeden velky bug a ani patch te neopravi. Jdi zase brecet za cenzorem :-*
-
-
Ty máš zas rozdvojenou osobnost no každý jsme nějaký vid kuRe *14*
-
-
No nic, já si taky nikoho jako ty nepamatuji otamtad a nemám s tím nic. Jen tak klábosím...
Jinak jsem psal jestli si tam nebyl dříve ne ted ted už se tam nedá ani psát *1* protože to začal mít nějakej idi1t. Byla tam sranda když jsem měl banán tak jsem tam psal jinejma nickama a trollil lidi... docela topho lituji že už to nejede jak dřív hmm.. poznal jsem tam i nějaký fajn lidi.
Jn sweet old times no nic no tady to taky není zlý. -
Na warez nesmysly opravdu nechodím, já hry na rozdíl od tebe kupuji :) A googlit to opravdu nebudu, mě stačí tvé perly tady ;)
Nevím, co máš pořád za problém s tím nickem, já nikdy netajil, že stratego = kuRe, to jen ty máš nějaký pocit, že si objevil záhadu :P -
Gumám jako ty hodně roste tlak vid? *2* nebyl si onehdá i na Wb (W@rezblog) můžeš si kdyžtak vygooglit pár mých komentářů a následmných reakcí, stálo to za to. To jsem byl tehdá ještě celkem harant hehe.
Jak sis rychle změnil nick, protože staré rány není dobré otevírat hehe.
To je pravda no ale doživotní ban mi nikdo nedá, toho šakška dělám spíš nenuceně z donucení *7* -
Proč myslíš? Protože jsem se kdysi dávno registroval s nickem, který nepoužívám a píšu tu většinou nepřihlášený s nickem, který používám všude :) Nedokážu pochopit, že tě ještě neodstranili z místní diskuze, prostě na tvrdo doživotní ban. Stejně si jen šašek, co na všechno nadává, pak to ukrade a dalším nadáváním se snaží obhájit proč to nekoupil + často komentuješ hry, o kterých absolutně nic nevíš a jen se snažíš trefit do nějakého populárního názoru. *16*
-
-
-
-
Keyz ty nemáš moc pod čepicí co? Když si necháš vygooglit ten problém najde ti to už dosti odpovědí a rad jak na to. Žádné čekání a sledování Nexusu není potřeba...
-
-
Ale já nemám co řešit takovou základní věc složitým způsobem. Jistě, že rady jsou. Také to dával i "MickeyMutant", ale to je snad vhodný přístup?
Uděláš něco co tam nejde anebo není jak má a pak to musíš hledat sám a ještě tě někdo do*ebe, že to neumíš najít *15*
Jako, kdyby tohle bylo prvně, tak tak je fuk, ale opakovaně? Asi to je opakovaně neřešitelný problém a muselo by to řešit 200 programátorů jeden měsíc. -
-
jinak nevím, co si stěžuješ, za hru jsi nezaplatil, ale teď ji hodláš hrát. tohle bys měl řešit jako první ;)
místo zpětné vazby Bethesdě však jen pliveš v diskuzích na hru. -
spíš jsou pc hráči už tak tupí, že by je tohle nastavení mátlo a ještě by si to dodrbali a nevěděli, co s tím. tak je lepší držet se jednoho nastavení, které vyhovuje většině...
-
-
@jirka: Pokud někdo hrabe do nastavení, kterému nerozumí, je to sice nešťastné, ale od toho koneckonců míváme tlačítka "Reset to default".
-
Tilwaen: ty jsi jeste v zadne vetsi firme nepracovala, co? to, co rikas, je hezka teorie, ale prinasi to i negativa. lide jsou hloupi, moc nastaveni neni vzdy ku prospechu.
-
Spíš je lepší nastavení, které vyhovuje většině, mít ve hře jako defaultní a zároveň umožnit snadnou editaci těm, kterým nevyhovuje.
-
FOV 60 vyhovuje většině? Ty jsi kůň a většina koně, že máš/te rád/i tunelové vidění?
-
-
-
-
„Počítačoví hráči! Pokud si stěžujete na chybějící nastavení FOV máte pirátskou kopii hry.“
-
-
To platilo u FarCry 4, v případě F4 se to týká všech...
-
-
jako že si hru upirátili všichni? tak se nedivte, že se vše přizpůsobuje konzolím. za tohle si hráči můžou sami. a pak jen brečíte na fórech, místo abyste komunikovali s vydavatelem té hry.
-
-
Si občas sedíš na vedení, viď? *1*
-
Prosím? Chtěl jsem tím říct, že výše zmíněné problémy jsou prostě na PC verzi bez ohledu na to, zda máš originál nebo warez.
-
-
-
-
-
Zkus tohle:
http://www.gamefaqs.com/boards/164594-fallout-4/72789620
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s4sy8/changing_fov/
-
-
WITCHER (first game) UI & ILLUSTRATIONS REMAKE
Protoze mi prave skoncilo obdobi statnich zkousek a obhajob bakalarsky prace, a protoze bakalarku tim padem jiz mohu verejne a podle vlastni libosti prezentovat a predevsim proto, ze neni az tak vzdalena hrani, tak mi to neda, abych ji nelinknul i SEM. At se libi! -
-
Dobrá práce pane!
-