Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

Evropský sud *1*
    • Třeba je to slovák, ale i tak tam má chybu :D
  • Zlatí členové Xbox Live si nyní mohou zdarma stáhnout Fable III.

To je teda bleskovka... Fable III je zdarma na stáhnutí od začátku E3
    • braveman
      Ano, také jsem na to před začátkem E3 vypisoval samostatnou bleskovku. Tehdy se ovšem nevědělo, zda jde o chybu či oficiální věc...
  • Wash Dogs

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1601367_464741820337598_3913335702647069745_n.jpg

8/10
    • něco na odlehčenou :)
  • MickeyMutant

Inzerce na Lenovo Ideacentre Y900

Na to, že je neděle, vám články padají, jako byste je sypali z rukávu*4*Jen bych chtěl varovat zájemce o inzerovanou herní mašinu Lenovo Ideacentre Y900, že na přiloženém obrázku, jakož i na odkazované stránce výrobce jsou fotky s počítačem, který má dvě grafické karty v SLI režimu. Kupující ale dostane jen jednu GTX 980, jak je uvedeno v popisu.
    • Draken69CZ
      Zase se tu všichni budou divit jak to může být tak drahé když doma si to složím levněji *15* miluji internet *15*

když už si nechat něco postavit tak tady http://1url.cz/wtod1
      • Jack1947
        Jedině sám.. když tomu nerozumí at se optají zkušenějších.
    • Soilwork
      především bych poradil aby si nekupovali pc za tu cenu s 980 když jde s klidem postavit pc za tu cenu s 1080
    • Ty se nudíš, že?
      • MickeyMutant
        Volal jsem do zverimexu, mývala prý nemaj. Jelito lež, poraď, kde je k dostání.
  • MickeyMutant

Xbox One je (i bez cloudu) desetkrát výkonnější než X360.

"Existují tři druhy lží: lži, bohapusté lži a statistika"
    • frag.ment
      Máš recht, jsou to lži. Nějakej vzdálenej cloud na přidání výkonu pro konzoli je podle mě nesmysl, to je technicky nemožné.
      • rancor1223
        Tak neřekl bych, že je to technicky nemožné, ale vzhledem k tomu, že konzole nemusí být připojena k netu permanentně, je to přinejmenším zvláštní. Mimoto neskutečně nákladné (pokud by tam skutečně probíhaly nějaké výpočty) na údržbu vzhledem k počtu konzolí.
  • MickeyMutant

Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

Tenhle kickstarter už byl zastavený. Pochopitelně. To znělo jako něco z Onion news nebo z tweetu Petera Molydeuxe.
  • Veskoslav

Witcher is coming

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10628500_1554135601466219_2211499295604412849_n.jpg?oh=e7147da7b406e1da88bc23c6e21eb673&oe=5491DFCA
    • Inquisitor
      Klidně už může přijít, nezlobil bych se :)
    • nice ass *3*
    • a proto to hrát nebudu, je tam plno takovych neslušných obrázku.
      • Jack1947
        Zdá se mi a stále více připadá k uvahu ta neunávně známá věta - Že trol se trolem nestává, nýbrž se jím sám rodí. *3*
      • nekromant33
        taky to není pro děti
        • Psychotic
          Určitě? Já bych totiž přísahal, že ty nahaté obrázky a nadávky v každé druhé větě tam beztak jsou jen pro dvanáctileté blbečky, kteří si chtějí připadat dospělí.
          • nekromant33
            Tak na základě týhle logiky by mě zajímalo, pro koho je uhlazená mluva a sex přes oblečení v Dragon Age.
            • Psychotic
              To existuje? Já si vzpomínám jen na mazlení ve spodním prádle.
              Mně osobně náznak stačí, tobě ne?
          • Nene pro ty je tu Dark Souls *3*
  • PanS

EA plánuje přetvořit další staré značky.

Spíš znetvořit ne?
    • MikeR
      Staré značky? Skate or Die? Bard's Tale? Populous? LHX Attack Chopper? Abuse? Theme Hospital? Dungeon Keeper? Black & White? Jak zle tohle může... Oh $@#%!!! *13*
      • bards tale uz robia byvali Black Isle
        • MikeR
          Nojo vlastně, ale to je jedno, jde o princip. *1*

A mně by se ohromně líbilo, kdyby existoval třeba zrovna moderní LHX, ovládání a obtížnost stejný, jen by to vypadalo líp. Nicméně zrovna tuhle legendu asi křísit nebudou, zadruhý by jí nejspíš taky podělali.
          • solomon.short
            F-29 Retaliator bych taky bral. Mozna bych v tom konecne pristal:-)
            • MikeR
              Jo! To je parádní hra! Vůbec se ty letecký simulátory z přelomu 80. a 90. let hrály skvěle a hrajou se skvěle dodnes. F-15, F-19, F-117 od Microprose taky. Ale fakt (na rozdíl od dungeonů či adventur) bych se nezlobil, kdyby měly současnou grafiku - nebo aspoň o notnej kus vylepšenou. Jinak gameplay zachovat a byla by to bomba. *4*
  • MickeyMutant

Kingdom Come na Polygonu

Na Polygonu vyšla recenze/nerecenze Kingdom Come a je to psaní opravdu tak vymknuté z kloubů, jak byste si asi představovali. Masters of the Triangle of Doom si na hře smlsli včetně povinných odkazů na Gamergate, omluvu v německém tisku a stesku na zobrazení žen. Pro zábavu vybírám perly s největším nasíracím nebo komickým (dle nátury) potenciálem:
    - Hra je tak děsně nudná, tak rozvleklá a únavná, že se osypu pokaždé, když postava otevře ústa.
    - Vždy jsem předpokládal, že bude mít víc společného s Farming Simulátorem 2017 než třetím Zaklínačem.
    - Styl psaní patří k tomu nejhoršímu, co jsem musel vytrpět.
    - Příběh je žalostně tuctový. Hra má morální rozpolcenost Pohádek z mechu a kapradí a dramatickou sílu Kameňáku (přeloženo volně).
    - Nájezdníci jsou pouhými zvířecími znásilňovači a ženy plní jen tři funkce: hrají role sexuálních objektů bez osobnosti, nosí vodu z potoka nebo vyšívají na zápraží.
    - Encyklopedický kodex má sloužit jako podpora jinak nemotorně vyprávěného děje.
    - Dialogy jsou jalové.
    - Nevyzrálý, trapný svět jak technicky, tak i svými příběhovými tématy.

To by myslím pro ilustraci stačilo.
    • jamar28
      Tak to bylo jasné od začátku, že z toho hromada lidí na západě bude triggered. A to se vsadím, že recenzent hru ani moc nehrál, protože tam jsou questy, ze kterých by se zhroutil a musel se na měsíc zamknout do nějakého safe space. *15*
    • Libi se mi jak ten clovek sdili na svem twittru jen clanky o tom jak jsou KC a Vavra hrozny :D
    • owny
      Njn, prostě tomu chybí možnost hrát za černou lesbickou feministku.
    • Tilwaen
      > (...) a ženy plní jen tři funkce: hrají role sexuálních objektů bez osobnosti, nosí vodu z potoka nebo vyšívají na zápraží.

Kecy. Ta farářova v Úžicích prý i uklízí.
      • MickeyMutant
        Farářova... manželka? A že uklízí? Tak to už jsou dva nesmysly pohromadě. To bude dílo samotného Zmikunda, který haní českou církev a české ženy.
        • Jack1947
          Zmikund bude určitě závěrečnej bos tak se mu to naětěstí celé spočítá *4*
  • Larky
    Zdravím.

Little Inferno Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=GB5hGXPmYsEtWzta

Gemini Rue Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=rnHddC6RVXWahrvX

Fractal Steam key - NCNGW-HTBR8-J4LH9

Opět dejte vědět, který klíč jste si vzali. Příjemnou zábavu :)
    • rancor1223
      Já si vzal Little Inferno. Moc děkuji!
    • Hudy1141
      Díky vzal jsem si Gemini Rue

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit