-
Doom spuštěný na tiskárně
Celkem zábavné video ze smutné příčiny - chlápek zprovoznil Doom na tiskárně od Canonu, aby demonstroval její zranitelnost kvůli absenci autentizace a updatům firmware.
"If you can run Doom on a printer, you can do a lot more nasty things," Jordon told the Guardian. "In a corporate environment, it would be a good place to be. Who suspects printers?" -
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)
Za rok, ve slevě za 5€, to třeba bude už docela fajn hra. -
Ani více než tři miliony prodaných kusů obou dílů Crysis neznamenají pro Crytek pokrytí nákladů...
Tak to by chtělo vyměnit kravaťáky... -
-
Že by se opakoval případ Kingdoms of Amalur? *15*
-
-
Spis to bude tim ze vyvyji komplet vlastni technologii takze se jim to prodrazi.
-
-
-
Last of Us, Last of Us, Last of Us
Někdo je v bleskovkách velmi zaujatej, ne li zamilovanej do The Last of Us? xD -
-
Třeba si to ta hra zaslouží :) Těžko říct, osobně jsem ji zatím nehrál
-
-
jo, dobrý odhad. Je to renesanční dílo, které si pozornost zaslouží.
-
-
-
Mizející články
Už hodně dlouhou dobu si všímám, že článek, který by měl být jako první na druhé straně hlavní stránky pokaždé zmizí a neobjeví se, dokud na první straně nevyjde článek nový, takže zmizí zase ten, který byl předtím na první straně jako poslední - dává to smysl? *1*
Ale vážně, všímá si toho taky někdo?
Opraví se to někdy nebo jedete stylem "It's not a bug, it's a feature" *1* -
-
Už jsem taky párkrát článek hledal. Jsem si připadal jako Ovčáček hledající článek od Peroutky :D
-
-
Polacek je gentleman *1* *1*
-
-
No prostě článek se rozhodne, že Schrödinger nebyl až takový blázen, tak si chce vyzkoušet jeho teorii *1*
-
to už se kdysi řešilo v diskuzi - http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
někomu to dělá, někomu ne. mně občas taky
-
-
Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...
*1* *1* *1*
Ne, radeji knihu -
-
To jako, že nemá dostat ban, ale knihu? Vcelku zajímavá myšlenka. *3*
-
-
mysleno, ze cod ne, radeji knihu :)
-
-
-
Nekonečný Labůžo #07 - Dan Vávra
https://www.youtube.com/watch?v=xVxMdsVhSWg -
-
Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.
Já jsem pro pexeso *7* -
Hráči vyjadřují svoji nespokojenost se zpětně kompatibilním Halo: Reach, kterému na Xbox One klesá počet snímků za vteřinu. (+ video)
Tak ať snížej rozlišení na 720p, když většinu her rozjede na 720p. *1* -
-
Hra v 720p jede už teď a bylo by vhodné zmínit, že se jedná o emulaci hry, ne port.
-
-
Tak ať to daj na 480p. *1*
-
-
-
Už jste viděli nové logo společnosti Microsoft? Co na něj říkáte?
rozhodně vypadá na logo, které navrhl zkušený odborník a seděl nad tím dlouhé týdny, než se dopracoval k tomuto geniálnímu, originálnímu a dokonalému logu, které by nevymyslelo ani 8 leté dítě -
-
Logo nemusi byt zlozite...
-
-
súhlas, trendy sú skôr opačné, smerujú k jednoduchým liniám, vystihújúcim efektivitu, vyspelosť, účelnosť.
-
spíš je naprd, že nějaký lempl dostal královsky zaplaceno za tento výsledek, já bych jim to udělal za polovic během minuty
-
-