Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33

Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)

Za rok, ve slevě za 5€, to třeba bude už docela fajn hra.
  • Viktor_H

Ani více než tři miliony prodaných kusů obou dílů Crysis neznamenají pro Crytek pokrytí nákladů...

Tak to by chtělo vyměnit kravaťáky...
    • Magister_Peditum
      Že by se opakoval případ Kingdoms of Amalur? *15*
      • Spis to bude tim ze vyvyji komplet vlastni technologii takze se jim to prodrazi.
  • Johnny

Last of Us, Last of Us, Last of Us

Někdo je v bleskovkách velmi zaujatej, ne li zamilovanej do The Last of Us? xD
    • Třeba si to ta hra zaslouží :) Těžko říct, osobně jsem ji zatím nehrál
      • frantisek_nejezchleba
        jo, dobrý odhad. Je to renesanční dílo, které si pozornost zaslouží.
  • Lukyz

Mizející články

Už hodně dlouhou dobu si všímám, že článek, který by měl být jako první na druhé straně hlavní stránky pokaždé zmizí a neobjeví se, dokud na první straně nevyjde článek nový, takže zmizí zase ten, který byl předtím na první straně jako poslední - dává to smysl? *1*

Ale vážně, všímá si toho taky někdo?
    Opraví se to někdy nebo jedete stylem "It's not a bug, it's a feature" *1*
    • Inquisitor
      Už jsem taky párkrát článek hledal. Jsem si připadal jako Ovčáček hledající článek od Peroutky :D
      • Polacek je gentleman *1* *1*
    • Veskoslav
      No prostě článek se rozhodne, že Schrödinger nebyl až takový blázen, tak si chce vyzkoušet jeho teorii *1*
    • ringmancz
      to už se kdysi řešilo v diskuzi - http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
      někomu to dělá, někomu ne. mně občas taky
  • CRYPT

Každý hráč PC verze Call of Duty: Ghosts, který bude používat software třetích stran, dostane permanentní...

*1* *1* *1*

Ne, radeji knihu
    • To jako, že nemá dostat ban, ale knihu? Vcelku zajímavá myšlenka. *3*
      • CRYPT
        mysleno, ze cod ne, radeji knihu :)
  • Keyz

Nekonečný Labůžo #07 - Dan Vávra

https://www.youtube.com/watch?v=xVxMdsVhSWg
  • Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.

Já jsem pro pexeso *7*
  • Hráči vyjadřují svoji nespokojenost se zpětně kompatibilním Halo: Reach, kterému na Xbox One klesá počet snímků za vteřinu. (+ video)

Tak ať snížej rozlišení na 720p, když většinu her rozjede na 720p. *1*
    • Hra v 720p jede už teď a bylo by vhodné zmínit, že se jedná o emulaci hry, ne port.
      • Tak ať to daj na 480p. *1*
  • Už jste viděli nové logo společnosti Microsoft? Co na něj říkáte?

rozhodně vypadá na logo, které navrhl zkušený odborník a seděl nad tím dlouhé týdny, než se dopracoval k tomuto geniálnímu, originálnímu a dokonalému logu, které by nevymyslelo ani 8 leté dítě
    • Logo nemusi byt zlozite...
      • DangerousDave
        súhlas, trendy sú skôr opačné, smerujú k jednoduchým liniám, vystihújúcim efektivitu, vyspelosť, účelnosť.
      • spíš je naprd, že nějaký lempl dostal královsky zaplaceno za tento výsledek, já bych jim to udělal za polovic během minuty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit