-
Video: Grafické srovnání PS4, PS4 a PC verze Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
Tipnul bych si, že ty dvě PS čtyřky vyjdou víceméně nastejno*3* -
Sega prosí o vyplnění dotazníku, jehož výsledky poslouží jako zdroj pro vývoj lepších her.
Na konci chtějí jméno, mail, telefon a adresu. Hodně štěstí, Sego. -
-
Make War Not Love !
Asi jim to vyplním , když mi dnes ráno poslali ten slíbený kód z druhé části ;)
-
-
Nepotvrzeno: Major Nelson chystá herní oznámení. Jako podklad pro Twitter účet vybral část fanouškem vytvořeného obrázku s Artoriasem (protivníka z Dark Souls).
Tak Artorias nejlepší rytíř z videoherního průmyslu posledních let, možná i historie? Parádní napsaná postava, amoring, desing, společník. TOP!!! -
-
NA to, že to dělaj japončíci bych čekalněco naprosto trapně infantilního ale musím uznat, že ta postava vypadá dostdobře, alespoň na artworcích, hru jsem nehrál.
-
-
Infinite Crisis
CD klíče do bety MOBA hry ze světa DC Comics:
42LZNZF4ALZTWMKQZJJP4D??E - ?? = Iniciály numetalové kapely, která dala song Medal of Honor nebo filmovým Transformerům.
FYN993ZQWWJNZ3??2ELCYNQEJ - ?? = Počáteční písmena očekávané postapokalyptické KS hry od B. Farga.
QLNMH9FQJJPL9W???RWCTKZA2 - ??? = Anglicky ZÁKON
97L4WPK2PTCR9RYD47??T7KM7 - ?? = Iniciály proslulé bojovky od studia Midway. -
-
Dik, pouzil jsem 97L4WPK2PTCR9RYD47??T7KM7
-
díky moc :)
-
Dneska to je lehčí než minule, každopádně lepší než to dát ..zadara,, někomu kdo ani nepoděkuje.
-
-
Bylo mi to tu vyčteno a je to pravda, že takhle to je lepší :-)
-
-
-
Thanks Obama
Heh Obama demonstroval na tiskovce vyspělost Polska na příkladu Zaklínače 2, kterého tam na poslední návštěvě dostal. *4* -
-
Video: První uniklé gameplay záběry z beta verze Battlefield Hardline.
Hádám, že příští rok pojede do Polska znovu, aby dostal třetí díl. -
-
pak to dá pařit dětem a Mišel ho zlíská za to, že jsou tam dudy.
-
-
-
Síla Applu
Můj MBA 91% baterie a zbývající čas na baterii 16h,17min,,, Air je neuvěřitelné mobilní zařízení. -
-
porid si kindle, ten vydrzi i ctyri tejdny, panecku *5*
-
-
Jo ale tím by si moc nepomohl, (tedy pokud nečte knihy, tak potom jo). *4*
-
-
pust tam nejakou 3d hru a ta tvoje mobilita se pekne odkope *6*
-
-
Až budeš zaměstnán a mimo pubertální věk, tak pochopíš, že hry jsou až ta poslední věc, na co člověk v praxi myslí. Navíc nevím, kdo si kupuje notebooky/ultrabooky na hraní, když hrát se na tom stejně nedá. Jedině, když připojíš myš a sedneš si ke stolu, jenže pak už to postrádá nějak smysl. Herní notebooky jsou takzvaně nesmyslné produkty. K tomu kindle se ani vyjadřovat nebudu. to je prostě tupost, trolling a bůh ví co ještě v praxi.
-
-
Když to nemáš na hry, proč to cpeš na herní server?
-
Na tomhle serveru jsou hry ta první věc, na kterou člověk myslí ;) Proto nám je údaj o běžné spotřebě tak nějak na dvě věci, kdežto spotřeba při hraní her je naopak relevantní.
Chápeš? -
-
Néé tady se neřeší vůbec hry, se řeší jiné "kraviny" ... takže ostatní co hry řeší jsou jen bezdušší trollové.
-
-
Těžko si někdo na chatu, nebo kamkoliv jinam bude brát celej stolní počítač *7*
-
-
Takže si snad tak závislý, že potřebuješ hrát i na dovolené nebo na cestě do práce??? Když jedu někam, tak se tam jedu bavít a ne hrát hry panebože. Za cenu herního notebooku mám PS4+TV+MBA13...
-
-
Jenže když někam jedeš třeba 3 hoďky dejme tomu vlakem, jak se cestou zabavíš??? Nejsem závislej, jen jsem napsal, že sebou nikdo netahá stolní počítač. A co si kdo dělá o dovolené je snad každého věc, ne???
-
-
-
já mám jako počítač jen notebook a hraju na něm. smysl to nepostrádá, potřeboval jsem něco na psaní do školy a starej stolní, kde už nic nerozjedu, jsem nechal rodičům
-
-
Jn, hrál jsem tam asi 4hodiny GTA SA a pak byl konec. I Když na IPADU2 (nebo kolik) , holt rozumná výdrž baterie je největší uskálí ohryzanejch jablek ale i jinejch tabloidů. *9* *7*
-
-
Tvoje kadence sraček za hodinu je neuvěřitelná....
-
-
It is over 9000!
-
-
-
MB Air na hry by si koupil asi jenom idi°t
-
-
no a jeden takovej s tim prisel opruzovat na games *5*
-
-
-
-
Fallout 4 má fps LOCK na 60. Jakmile to odstraníte, tak hra se podělá a podělá se také fyzika *15*
Kvalitní engine -
-
První pomoc:
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s5cdn/pc_guide_to_unlock_60_fps_cap_nvidia_users_100/
http://www.gamersnexus.net/gg/2178-remove-fallout-4-mouse-lag-acceleration-and-60fps-limit -
https://twitter.com/bethesda/status/613008088824741888
-
-
"Chtěli jsme to udělat co nejlépe, ale dopadlo to jako vždycky."
-
-
njn 60 fps je trochu retro
-
-
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Tak to bude nuda *1* -
Rozdavani klicu
Lidi, prosimvas, prestante sem uz davat ty kody zdarma. Je to od vas moc hezky, ale od toho mame tu gift skupinu, ja tam nahazu celej ten balicek, ale tady si to akorat ukradne nejakej parazit co ani nerekne dekuju a je tady jen aby ukradl par kodu a vrati se se az mu zase jinej social napise ze tu rozdavame klice... -
-
Tak do skupiny bych to dal, ale většina byla na Origin.
-
My máme skupinu?:-X O ni nevím....
-
-
http://steamcommunity.com/groups/gamestiscali :)
-
-
No to by chtělo:-D Nick Veska *1*
-
-
Pokud zvete tak nick KubaPes u mě..rád taky přihodím pár klíčů nebo poměním..děkuji
-
-
Ještě by to chtělo pozvání. *1*
-
Jo ta. Tak se tam přihlásím:-D
-
-
Taky o ní nevim. *1*
-
-
no trochu mě u té skupiny překvapilo, že L.A. Noir chtělo jen 6 lidí. asi to každej má nebo o hru nebyl zájem :)
-
-
A nebo jsou stejne otroubeny jako ja a neumej vyhledavat rozdavacky jen pro nasi skupinu a musi spolehat na to, ze nekdo hodí link *1* *9*
-
-
vsechny linky jsou na steam strankach skupiny, takze v tomhle bych problem nevidel, ja osobne jsem to proste zadrel, o hru jsem mel zajem, ale uz jsem nestihl kliknout :( snad jindy
-
-
-
-
Vážně už nejdou dávat mínuska ke komentářům? Tím bych přišel o svou oblíbenou relaxační kratochvíli - mínuskovat Jacka, aniž bych jeho příspěvky četl...
-
-
Smůla budeš asi muset jít někam kde ještě tahle blbost je 😉 jinak opravdu zoufalé.
-
-
Zoufalé je, že lidé jako ty mají vůbec přístup k internetu.
-
-
Ha mám více příspěvků i než legendární všehoslav :D
-
-
Jacku,
máš zdaleka nejvíc příspěvků ze všech, kdo se tu
kdy objevil. Ty seš takovej maskot Games.cz a měl bys dostat nějakou
redakční cenu. -
-
Spíš doživotní BAN! 😛
-
Já bych to viděl na pozvání do FC.
-
Ne ne, o nic nejde jenom věnování trochu času každý den a zvládne to každý 😉
Co pozvat Drakena taky by mě zajímal člověk co vyzobal již tolik her :D jokes aside a nakonec jako vždy by jste byly zklamání z toho kdo sedí za monitorem, takže necháme to takhle pokud možno anonymní he :-)
-
-
Reakce na příspěvek:
Každý ne, nebuď zbytečně skromný. Chce to široký herní rozhled, buldočí vytrvalost a hroší kůži, se kterou čelíš pravidelnému šikanování. Kdo ví, když nepolevíš, třeba se tu jednou staneš herním redaktorem.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nevím, myslím že jich mají akorát ale díky za podporu a uznání, ono to není tak hrozné myslím že anonymní dny už celkem skončily ( viz jedna nová diskuse s tím hitlerem) takže budou mít individuality jako jsem já klid.
Jsi jeden z mála tady kdo není úplnej ignorant, blbec atp a toho si vážím, je to celkem důležité a pomáhá to překonávat různé strasti. Takže díky. Zas ale to nepřeháněj :D
-
-
sto opic, sto PC a výsledek je stejný Jacku 😂
-
-
-
-