Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fremencz
    Theme Hospital na Originu zadarmo lidi *14*
    • solomon.short
      jen nevim jestli na Origin verzi pujde napasovat CorsixTH mod (vyssi rozliseni atd.) Na GOG verzi jde bez problemu a je to velmi dobre hratelne i dnes :)
    • Tak do toho jdu. Ja normalne stary nebo hry z nostalgie nehraju, ale tohle si dam jeste dneska :-)
  • MickeyMutant

Nintendo bude prodávat Switch se ziskem.

Jsou to hajzli kapitalistický.
  • Khanemis

Tropico 3

Dnes je v obchodě Humble Bundle k dostání zadarmo steam verze Tropico 3 (i když to už asi většina ví):)

https://www.humblebundle.com/store
    • Jack1947
      Díkec... *4*
    • Tilwaen
      Tisíceré díky!
    • A já d3bil bych si to ještě před měsícem koupil. *15*
  • Miserius

Playstation Nation

Parádní akce, určitě tam vyrazte! U Bloodborne a Orderu (oboje je tam na 2 konzolích) hlída 18 let, takže se nemusíte bat ukřičených GGG *2* Byli jsme tam už v 10 a to si člověk mohl zahrát co chce, naprostej klid a volno
    • frag.ment
      Škoda že sem o tom nevěděl, sme se Miserie mohli potkat a zajít na skleničku ;-) Mám to tam 15 min. tramvají..
    • A jaký je to Order? Je to spíš interaktivní film se spoustou cutscén a minimem hráčovo interakce, opak nebo něco mezi?
      • prudislav
        Order nic moc :-( Námět super, grafika taky super ake je to celý takový nezáživný :-(
        • Takže asi tak, jak to působí z ukázek. Škoda, prostředí a vizuál vypadá přitom hezky.
      • Miserius
        Mě to teda nebavilo, je to demo co už každěj viděl z E3 ale i tak mě to přišlo nudný... Vypadá to teda suprově, jako film by to bylo super, jako hra to bylo, alespoň tohle demo, nudný
  • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Začal jsem hrát od 17.12., včera jsem zrušil Subscription, z toho poslední dva měsíce jsem moc nenahrál, udělal jsem si Sorc BM a od té doby nuda, ani legacy patch mě nějak nepodnítil si opět zaplatit. Já nwm, něco tomu chybí, málokdo to vydrží hrát víc jak 4 měsíce v kuse. Naše 30. člená guilda naráz odešla v březnu protože je nebavilo dokola progresovat jen 2 operace, pvp je zas nuda, protože má každá classa stejný skilly (stun, cc, ability jen s jinym obrazkem a vizuálním effectem). Kdokoliv kdo hru bránil byl jen ten, co ji hrál max 2 měsíce 5h týdně, nakonec i ti odešli...legions of lettow pomalu ale jistě vymírá, brzo bude ze standart light.., na czech forum 1 příspěvek za 5h..dead
    • Agreed...
      a to až vyjde Tera a GW2, odejde spousta dalších lidí
  • Crytek sebevědomě prohlašuje, že Crysis 3 vyždíme konzole na maximum.

To už jsem někde slyšel...
    • to se píše běžně už od roku 2006 :D pak se objeví někdo kdo to umí ještě líp a takhle porad dokola :D
    • Crytek sebevědomě prohlašuje, že Crysis 3 vyždíme konzole na maximum.

A ne jen jedno a ne jen od Cryteku.
  • Lukyz

Spekulace: David Hayter (dabér Snakea z Metal Gear Solid) je zpět v nahrávacím studiu.

Mohli by udělat HD remake MGS z Gamecube s dabingem, hudbou a cutscénami z originálu a když už v tom budou, tak vydat HD remaky 2/3/4 na PC *1* *14*
    Pravděpodobnost nula, ale představa je to krásná *2*
    • 4 prý využívala architekturu ps3 tak moc že port je téměř nemožný. Jestli je to pravda nevim.
      Každopádně nevidim důvod proč by nemohla 2 a 3 vyjít na pc. Kdyby to v konami chtěli.
      • Lukyz
        To je mi právě jasný, zpropadanej Cell procesor *9*
        I když MGS4 byla pro mě nejslabší díl a např. scénu s Meryl a Akibem už z hlavy bohužel nikdy nedostanu, ale i přes to bych si ho znovu zahrál ve vyšším rozlišení, což byla taky jedna z věcí co mě na hře zlobila.

Jinak dvojka na PC je celkem dobře hratelná, Snake Eater lze zase krásně vymazlit přes emulátor, ale i tak se sem tam objeví nějaká chybička.

Každopádně největší problém vidím v tom, že Konami všeobecně na PC scénu dost kašle.
        I když s tím co v poslední dobou předvádějí myslím, že už nejen na PC, ale že jim tak snad fakt definitivně hráblo *13*
  • ucho
    dneska v bleskovkách jen dva překlepy. bleskař si drží svůj standard :D
    • braveman
      Snažím se, ale dá to zabrat:)
  • Update: Členové Xbox Live Gold programu získají v září zdarma Magic: The Gathering 2013 a Rainbow Six...

To je snad vtip ne? :D
    • Jack1947
      Radsi Vegas 1 nez Vegas2 ... Gathering pomerne nova hra Jinak jop nezajem z me strany.
    • RakeW
      Gold nevedu, tak se mě to netýká, ale jinak naprosto souhlasím.

Oproti tomu, co dostávají uživatelé PSN Plus, je to výsměch.
      • God-of-War
        To je hodně trapný. Příště dostanou Assassins Creed 1.
  • cumpi3

hodnocení

tak jsem přemýšlel, že když se tu často nadává na autory recenzí a jejich hodnocení a kroutí se hlavou nad jejich zaslepeností a nechápou, proč tuhle hru recenzuje zrovna tento člověk (naposled diskuze pod LoU:R)...nebylo by dobré ke každé recenzi zavést "jak to vidí zbytek redakce" podobně jako to má moviezone...takže pod každou recenzí by mohli další členové redakce připsat své číslo a případně i pár vět?
    • Ronox
      U MovieZonu to je jednodušší, že na ten film jde většina redakce, ale tady na games tu hru k recenzi dostane většinou jen jeden autor max 2 pokud například Lukáš/Pavel dělají navíc videorecenzi, ale ve většině případů to je jeden autor.
    • Jack1947
      Nadávat se bude stejnak, s jednou vyjímkou né na jednoho člověka ale rovnou na celou redakci. *7*

V Připomínkách by si to možná aj někdo z redakce přečetl.
      • cumpi3
        ja vim, je tu moznost, ze se pak bude nadavat i na celou redakci...ale me osobne by to prislo zajimave a rad bych to tu videl...
        jo, hodim to i tam, neboj... *4*
        • Jack1947
          Ok, jen pro pořádek... Víš no. *4*
          • WhySoSad
            A co třeba dát možnost hodnotit i samotným uživatelům ? Problém je spíš ten, že z redakce to většinou hrál právě ten jeden člověk co to recenzuje, takže ostatní redaktoři by museli hodnotit jen na základě videa ? obrázků ?
            • cumpi3
              Tak nevím...to opravdu hraje pouze jeden člověk danou hru? A při nejhorším se takové hodnocení dá dát i zpětně
            • WhySoSad
              Jasný, myslel jsem spíš okýnko vedle hodnocení redaktora přímo v recenzi *3*
            • Miserius
              Kazdej muzem dat hodnoceni jakykoliv hre chcem... Když si rozklikneš kartu hry mas tam hodnoceni ctenaru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit